DIN FØRSTE SAFARI

Kom i mål med din safari

Det kan være svært at finde hoved og hale i safariuniverset.
Vi har derfor lavet denne guide til jer, som ‘step by step’ vil lede jer til jeres drømmesafari. 


Din safariguide

1 step · Hvad vil jeg gerne opleve og hvordan?

Det første man skal tage stilling til, når man skal planlægge sin safari, er hvad safarien skal indeholde af oplevelser. Der er nemlig lang række af forskellige oplevelser, som man kan kombinere den klassiske safaritur med. Foretrækker I at blive ledsaget af guide, eller vil I helst selv styre bilen? Vil I følges med andre, eller skal turen være privat? Skal dyrene være i fokus hele vejen, eller ønsker I også at opleve natur og landsbyer?  Har I brug for at være aktive, eller vil I helst nyde hele turen i en komfortabel safaribil? 

Det er derfor vigtigt, at gøre sig nogle tanker om hvilke oplevelser man drømmer om, og hvordan det skal opleves.  Vi har derfor opdelt vores safariture i rejsetyper, så I let kan finde frem til, hvordan lige netop jeres safari skal se ud. 

2 step · Hvad er mit budget for rejsen?

Vi har forståelse for, at hele opsparingen ikke kan bruges på én rejse, og at rejsen dermed skal have så stor værdi for pengene som muligt. 

Men fordi at leveforholdene er meget billigere end herhjemme, er der mange som har fået et indtryk af, at aktiviteterne og opholdene også er.
Mange bliver derfor overraskede, når de for første gang ser prisniveauet på en safarirejse.

Det er nemlig dyrt at tage på safari. Men hvad man også skal huske er, at en safari ikke kan sammenlignes med noget andet, og så inkluderer en safarirejse også langt mere end så mange andre rejser.

En safari er for mange en “once in a lifetime”-oplevelse, og derfor må man aldrig gå på kompromis med sin safari i forhold til kvalitet og oplevelser. Aldrig har vi oplevet nogen, som har fortrudt at bruge pengene og tage på en safari, så det er næsten med garanti, at vi kan sige, at det er det hele værd. 

Når det så er sagt, så er det vigtigt, at I kommer på den rigtige safari, som passer til jeres behov og budget. Heldigvis byder Afrika på en bred vifte af safarier, som både inkluderer private rejser, grupperejser, camping og luksuriøse ture. 

I kan nu skrive ned hvad jeres rejse maksimalt må koste for at det kan blive en realitet.

Det vil hjælpe jer i step 3, hvor I kan udvælge den destination, som matcher bedst med de oplevelser I ønsker og ikke mindst  jeres budget. 

3 step · Hvor skal jeg hen?

Hos GreenSafari tilbyder vi safarier til 6 lande fordelt i det østlige og sydlige Afrika. 

Fællesnævnerne er bæredygtighed og storslået natur- og wildlife oplevelser, men hvis man dykker ned i hvert enkelt land, vil man opdage, at landene er forskellige med unikke oplevelser. Det er derfor vigtigt at vælge den destination, som passer bedst til jeres ønsker, behov og budget, så I når I mål med jeres drømmesafari. 

Vi har derfor lavet en oversigt over hvilke type oplevelser, man kan få i hvert land, og hvordan prisniveauet er, alt efter om I er på udkig efter en prisvenlig rejse eller den luksuriøse rejse.

Her kan I se prisniveau per person for cirka en uges safari for 2 rejsende.
Rejsetypen “Ren Safari” er baseret med 3 stjernet ophold ligesom størstedelen af vores fra priser. 

Prisen kan altså variere, hvis safarien skal gøres kortere eller længere, samt hvis man rejser alene eller med flere. 

 

Vi gør opmærksom på, at ovenstående priser er vejledende, og kan variere alt efter ophold, antal personer og sæson. 

4 step · Hvilken safari pakke passer til mig?

I er måske blevet klogere på, hvor safarien skal gå hen, og i hvilken form, og I kan derfor begynde at lede efter det safariprogram, som I synes, passer bedst til  jer.
Virker det for uoverskueligt?  Så kontakt os endelig og vi hjælper jer i mål!  

Med jeres ønsker og budget kan vi få sammensat et personligt safaritilbud til jer. 

5 step · hvad mere kan jeg opleve? 

Når I har fundet frem til jeres endelige safariprogram enten via vores foreslåede safariture her på siden eller med jeres safarispecialist, anbefaler vi, at I tager et kig på vores tilkøbsmuligheder.
Det kan opgradere jeres safari/rundrejse på oplevelser og gøre den lidt ekstra speciel.

Måske opholdet i jeres ankomstby skal opgraderes til et ophold i en Masai-hytte?
Eller måske I skal slutte rejsen af på en strand? I kan også tilføje en ekstra aktivitet, som en ballonflyvning hen over Masai Mara-sletten eller hvad med en helikopterflyvning hen over Victoria Falls?

Vi har samlet de populære sammen med de særlige oplevelser, som kan gøres jeres safari fuldendt. Se vores et udvalg af vores aktiviteter her: Tilkøb