Bryllupsrejser

Rejsen man ønsker, der skal skabe minder for livet med sin udkårne. 

Romantisk skal den helt sikkert være, men måske også lidt vild og anderledes end hvad man plejer? En safari i Afrika giver både luksuriøse og romantiske stunder og oplevelser, man aldrig vil glemme. Tag ud på en luksuriøs privat safari, hvor I med jeres egen guide tager ud og oplever Afrikas natur og dyreliv efterfulgt af ren afslapning og forkælelse på en lille og intim camp. Her kan I indtræde jeres bryllupssuite i en helt ny form – nemlig jeres helt eget eksklusive og luksuriøse canvas-telt, som indeholder alt hvad man kan drømme om og mere til. Nyd aftenen sammen under stjernerne med en middag for to og se frem til flere nye spændende oplevelser den kommende dag.

Vi anbefaler vores Parfuri Safari i Sydafrika, som tager jer til det mest uberørte område i selveste Kruger Nationalpark. Her får man forkælelse på allerhøjeste niveau og eksklusive oplevelser af Sydafrikas vilde dyreliv. 

En luksus safari i Botswana vil også løfte romantikken til helt nye højder med deres unikke udvalg af eksklusive luksus-camps midt i det vilde Okavango Delta.

Og hvis I ikke helt kan slippe drømmen om de hvide sandstrande og romantiske aftenener under palmerne, hvorfor ikke slå 2 fluer med ét smæk og lav en kombination.

Sydafrika grænser op til Mozambique med kyst ud til det lune Indiske Ocean. Her venter der jer et lækkert og autentisk strandophold, som også byder på vilde oplevelser under havets overflade. 

En anden mulighed er en privat Tanzania safari kombineret med paradis-øen, Zanzibar. Her får I det bedste fra begge verdener; vilde oplevelser på savannen og afslapning på stranden.

Er I eventyrlystne og drømmer I om en oplevelse udover det sædvanlige? Så tag i stedet på et luksuriøst ophold i junglen og få storslåede oplevelser af Ugandas sjældne bjerggorillaer. 

En bryllupsrejse i Afrika har helt klart det der  “Je Ne Sais Quoi”!