Luksus

Få vilde og storslåede oplevelser i Afrika i luksuriøse og eksklusive omgivelser på vores udvalgte luksus tented camps. Her får I det luksuriøse med det vilde, som sikrer jer en safari udover det sædvanlige. Her bliver der hverken gået på kompromis med kvalitet, komfort eller oplevelser, og I kan derfor se frem til at blive  forkælet på alle parametre. Her vil I stå op til en komplet morgenmadsbuffet med pandekager, æg og bacon efterfulgt af game drives med jeres egen professionelle ranger.
Tilbringe ‘siesta’ på campen mellem jeres safariaktiviteter med en lækker frokost og en dukkert i poolen med direkte udsigt til dyrene der slentrer hen over savannen.
Få serveret en 3-retters menu i campens intime og hyggelige spiseområde efterfulgt af en god stund ved campens bål. 

Og så skal vi heller ikke glemme de vigtige ‘sundowners’, som afrunder dagens sidste safariaktivitet med en god drink ved solnedgang som en appetizer til middagen. 

Bliv derefter ført sikkert tilbage i jeres telte og læg jer godt til rette i jeres store komfortable senge efter et varmt bad og slap af til summen fra savannen mens I fordøjer dagens store oplevelser. 

 

Alle luksus ture