OM OS


Vi er små og grønne

Hos Green Safari fokuserer vi på ansvarlige safari ture i det østlige og sydlige Afrika. Vi ønsker at fremme økoturisme, støtte op om naturen, styrke lokale samfundet og beskytte dyrene. 

Ved brug af håndplukkede og mere miljøvenlige camps og lodges, ansvarlige og støttende aktiviteter , kan I være sikre på, at I får en safari, som både er en fornøjelse for jer, naturen og dyrene.  

Vi er safarispecialister i samarbejde med lokale safarioperatører, som ønsker at sætte fokus på vilde og lærerige naturoplevelser med mål om at få mennesket tættere på naturen. Vi tager jer til autentiske og hyggelige camps, og giver jer den ro og stemning, som Afrika har at byde på. Vi garanterer personlige oplevelser og ikke mindst rørende møder med Afrikas enestående dyreliv. 

Uanset hvilken safari I drømmer om, vil I opleve et autentisk Afrika med os.
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vigtigst af alt stræber vi efter bæredygtighed og den grønne udvikling.
Læs om vores tiltag inden for bæredygtighed her: Bæredygtighedspolitik

 

Din safari støtter og gør forskel!

GreenSafari drømmer om økoturisme i Afrika og en grønnere fremtid.
GreenSafari støtter derfor 2 udvalgte organisationer, der gør en forskel på dette område med en årlig donation. 

Når du booker din safari hos GreenSafari, kan du vælge én af vores udvalgte organisationer, som lige netop din safari skal støtte. 1% af safariens pris går nemlig direkte til organisationen. Du kan læse mere om vores samarbejde med de udvalgte organisationer her: Organisationer

 

Vælg et af vores forslag eller få skræddersyet din safari

Vi forstår, at det kan være svært at finde rundt i. Hvor skal vi starte, hvor skal vi hen, hvor skal vi bo og hvordan foregår det?

Vi har derfor lavet en samling af vores foretrukne safariprogrammer, som I kan lave en forespørgsel på eller blot bruge til inspiration til jeres egen skræddersyede safari. Ønsker I en skræddersyet safari, vil I blive kontaktet, så vi kan høre mere om jeres ønsker og sammensætte et program, som passer præcis til jer!

Vi anbefaler også, at I tager et kig på vores guide til din første safari, som hjælper jer frem til den rigtige rejsetype og destination. I kan se guiden her: Din første safari

 

Book fly hos flyselskabet og book safari her! 

Hos GreenSafari booker vi ikke internationale flyvninger, men vi vil gerne vejlede jer, så I vælger det rigtige selskab og lufthavn.
Se vores  flyvejledning her: Flyvejledning

TEAMET BAG GREEN SAFARI

Laura Lykke · Safari Specialist

Laura er safari specialist og medejer af GreenSafari. Med adskillige rejser og længere ophold i det østlige- og sydlige Afrika, kender hun til både de berømte og gemte skatte i Afrika, som hun altid er begejstret for at dele med nye eventyrsøgende. Med hendes passion for økoturisme og gode bekendtskaber i Afrika blev det grundlaget for at kunne skabe GreenSafari:  

 “Ved at udbyde mere ansvarlige og oplevelsesrige safaripakker som alternativ til den almindelig
safariløsning, kan vi øge opmærksomheden på naturødelæggelse, truede dyrearter og ulighed
i samfundet og samtidig støtte organisationer, der gør en forskel på dette område”. 

Travelife Sustainability Manager Certificate

Patrick Bitaho · Videograf

Patrick er videograf og medejer af GreenSafari. Han er kunstneren bag GreenSafaris rejsevideoer og er ansvarlig for al fotomateriale. Han har en stor passion for rejser, som kommer til udtryk i hans film. Han ønsker at vise og påskønne hver destination gennem hans egne autentiske oplevelser. Patrick filmer også bryllupper og events.