Kør-selv

Ingen rejse er mere fleksibel end en kør-selv rundrejse i Namibia eller Sydafrika.
Og for mange kan det virke skræmmende at skulle begive sig ud på egen hånd i Afrika, men I vil blive overraskede over, hvor let det egentlig er. 

Få udleveret jeres lejede bil i den lufthavn, I ankommer til og indstil GPS’en til jeres første destination. Vejene og skiltningen er gode i både Namibia og Sydafrika, så selv uden GPS’en er det let at finde frem. 

En kør-selv-rundrejse giver jer friheden til at styre musikken, stoppe når I har lyst og vælge den rute, I foretrækker. Der er ingen afgangstidspunkter, og med egen bil til rådighed kan I let tage spontane beslutninger og inkludere en ny by eller område undervejs og dermed få det hele med. 

Vi inkluderer en bil, så det passer til jer, og alle ophold undervejs, så det eneste I skal gøre er at afhente og aflevere bilen. Alle vores kør-selv-ture er sammensat, så mad og aktiviteter er let tilgængelige, og kan arrangeres dernede. 

Er I klar på at skrue endnu mere op for eventyret, så kan rundrejsen i Namibia også gøres med en 4×4 landcruiser med telt på taget. Her får I fri leg, og kan styre ruten fuldstændig som I lyster undervejs med ophold på landets tilgængelige campsites.