Tilkøb

Findes der nogen bedre måde at starte- eller afslutte en safari på end med lidt ekstra forkælelse og afslapning samtidig med, at det går til et godt formål? 

Inden eller efter I begiver jer ud på eventyr, kan I vælge en eller flere af vores tilkøb, som en del af jeres safari hos GreenSafari. Stederne lever selvfølgelig stadig op til vores standarder indenfor bæredygtighed, og så er det samtidig eksklusivt og luksuriøst – lige hvad man har brug for efter et oplevelsesrigt eventyr i Kenyas nationalparker. 

Gør også jeres safari lidt ekstra speciel med en af vores dagsture, som let kan kobles på jeres safariprogram.

 

Zambezi Helikoptertur

Undersøg safaritypen

Zambezi Helikoptertur

Den ultimative helikoptertur henover Zambezi og Victoria Falls

Ønsker I at få hele 3 oplevelser i én flyvetur? Så opgrader jeres Flight Of Angels-tur til Zambezi Spectacular! 

Dette er en once-in-a-lifetime flyvetur, hvor du får den fulde oplevelse af det mægtige Victoria Falls men også hele området omkring.

Efter registrering ved landingsbanen, flyver jeres pilot mod Victoria Falls, hvor I får den mest utrolige udsigt og fotomuligheder af dette verdensarvssted. I fortsætter derefter ned over Batoka Gorge med direkte udsigt til den imponerende og dramatiske kløft efterfulgt af Zambezi-floden, som løber mellem de høje klipper. 

På vejen tilbage fra Batoka Gorge får I et sidste glimt af vandfaldene, mens I flyver hen over Long Island mod Zambezi National Park – hjem for en bred vifte af dyreliv. Dette er en fantastisk mulighed for at en ekstraordinær safarioplevelse, hvor I kan spotte dyr fra oven både i parken og langs bredderne af Zambezi-floden. Der er større chancer for at spotte elefanter, flodheste, krokodiller, bøfler, giraffer, kudus og meget mere, mens I roligt flyver retur til landingsbanen.

Ved ankomsten tilbage til landingsbanen har en professionel fotograf billeder og videoer fra turen klar til jer, som I kan se på storskærm i receptionen og eventuel købe med hjem. 

Inklusiv

Tur/retur transfer fra hotel i Victoria Falls
25-27 minutters flyvning
(Eksklusiv US$15 National Park Fees)

Victoria Falls Helikoptertur

Undersøg safaritypen

Victoria Falls Helikoptertur

Oplev Victoria Falls fra et nyt perspektiv

 

Kontakt

Helikoptertur

Oplev “Flight of Angels” som det originalt blev kaldt af David Livingstone, da han beskrev området omkring Victoria Falls; et syn så vidunderligt at englene må have kigget ned på det. 

I bliver hentet fra jeres ophold i Victoria Falls og kørt til helikopternes landingsbane.
Ved ankomst bliver I registreret og vejet, og inden længe er det tid til afgang!
Jeres helikopterpilot flyver jer mod det storslåede Victoria Falls, og sørger for at flyve i cirkler hen over vandfaldene i begge retninger, så I får den ultimative udsigt fra alle perspektiver.
I slutter turen af med at flyve hen over Zambezi-floden og tilbage hen over Zambezi National Park.  

Ved ankomst tilbage til landingsbanen har en professionel fotograf billeder og videoer fra turen klar til jer, som I kan se på storskærm i receptionen og eventuel købe med hjem. 

 

Inklusiv

Tur/retur transfer fra hotel i Victoria Falls
12-13 minutters flyvning
(Eksklusiv US$15 National Park Fees)

Great White Cage Diving

Undersøg safaritypen

Great White Cage Diving

Stå øje-til-øje med dødens gab

Vi opfordrer dig til at opleve dette øje-til-øje møde med The Great White Shark og bidrage til deres bevarelse. Book denne adrenalin-oplevelse og kom helt tæt på verdens store hvidhaj, som med sikkerhed vil vil efterlade dig i ærefrygt og med respekt for denne fascinerende skabning. Du vil også opnå et langt større kendskab til hajerne, og hvad der gøres for at bevare dem i vores hav. 

Turen starter med afhentning i Cape Town tidlig morgen med drop off i haj-byen Gansbaai, hvor I vil blive taget godt imod af jeres shark team.
De byder på morgenmad, mens de introducerer jer til dagens sejltur.
I stiger ombord på båden og sejler ud i Shark Bay, hvor buret til båden kobles på. 

Gratis snacks og kolde drikkevarer er tilgængelige på båden, og undervejs vil der blive givet info om hvidhajerne af jeres shark team. 

Når en eller flere hvidhajer nærmer sig båden, er det tid til et trygt og sikkert besøg i buret.
I vil blive tildelt våddragter, dykkermaske og snorkel, så det er til at modstå det kølige Atlanterhav. Hajerne kan også observeres fra båden. 

Efter nogle timer og forhåbentlig gode observation af The Great White Shark, sejler I tilbage til havnen, hvor en varm suppe står klar i Shark Team Crew House.
Et hajdyk-certifikat vil blive uddelt til hajdykkerne, og derefter bliver I kørt retur til Cape Town.

OBS. Der er gode chancer for at se hvidhajer i Shark Bay, og ofte ser man mere end én på en tur. Men hajerne er vilde, og observationerne af hajerne kan dermed ikke garanteres. 

Du kan også tilkøbe en video af dit hajdyk for at gemme på minderne med den store hvidhaj. Alle pengene går direkte til deres conservation, undersøgelser og uddannelse initiativer. 

Inklusiv

Tur/retur transfer fra Cape Town til Gansbaai
Morgenmad
Snacks og kolde drikkevarer på båden
Info om hvidhajerne
Al dykkerudstyr
Varm suppe efter sejltur
Hajdyk-certifikat til hajdykkerne

Cykeltur på Kilimanjaro

Undersøg safaritypen

Cykeltur på Kilimanjaro

Oplev Shira Peak på blot én dag

Skal I på safari i Tanzania, og ærgrer I jer over, at Kilimanjaro ikke er en del af oplevelserne? Og er I samtidigt friske på en cykeltur på Afrikas højeste bjerg?
Så tilføj denne dagstur til jeres safari og få det hele med! 

Turen starter kl. 7 fra jeres hotel i Moshi, hvor I vil blive mødt af jeres guide og få tildelt jeres cykler og udstyr. I sætter gang i pedalerne med kurs mod Mount Kilimanjaro entry-gate, som tager ca. 2 timer. I bliver registreret ved ankomst, og fortsætter bagefter 30-40 minutter til Morum Picnic Site på Kilimanjaros vestside. Her spiser I frokost med tid til at lade op til næste interval. Cykelturen fortsætter kl. 13 med en strækning på 1,5 time på Shira plateau hele vejen til Shira Cathedral. Shira Plateau er faktisk et sammenbrudt vulkankrater, og er det første krater blandt 3 andre på Kilimanjaro. Det udbrændte for ca. 500.000 år siden, og er siden da blevet fyldt med lava og snavs fra det senere Kibo-udbrud. 

Ved ankomst til Shira Cathedral stiger I af cyklen, og jeres guide vil nu tage jer på en kort gåtur til Cathedral Point/Shira Peak. Her kan I nyde den storslåede udsigt i knap 3.900 meters højde. Shira Peak er en af de 3 udsigtspunkter på vejen op til det højeste Uhuru Peak i 5.805 meters højde. Og selvom I ikke befinder jer på det højeste punkt, får I en klar fornemmelse af, at I står på Afrikas højeste bjerg. 

Når I har fået absorberet den skønne natur, cykler I hele vejen retur til Lemosho-gate, hvor I vil blive hentet og kørt tilbage til Moshi med ankomst omkring kl. 18. 

OBS. Denne tur kræver 2 overnatninger i Moshi
Frokosten kan også spises ved Shira Peak.

Inklusiv

Professional guide
Cykel og cykelhjelm
Entry-fees til Kilimanjaro
Picnic-frokost
Cykelafstand på ca. 30 km.

Vandfald & Kaffetur

Undersøg safaritypen

Vandfald & Kaffetur

Kom tæt på kulturen og naturen i Tanzania

Hvis I har tid i Moshi, og stadig ikke er blevet helt mætte på oplevelser, så tag med på denne dagstur med besøg ved vandfald og en lokal kaffefarm fra Moshi! 

I bliver hentet fra jeres hotel i Moshi kl. 8.30, og kører en time til Materuni-landsbyen, hvor I vil blive registreret. Materuni er hjem for Chagga-stammen, og er stadig en autentisk stammelandsby. 

Fra Materunis registreringspunkt vil I vandre en time direkte til vandfaldet i omgivelser af frodig og tæt vegetation ved foden af selveste Mount Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg.
I slapper af ved vandfaldet med tid til at tage billeder og nyde de naturskønne omgivelser, inden I vandrer tilbage til landsbyen, hvor kaffeturen begynder efterfulgt af en lokal frokost.
Her vil I blive præsenteret for den lokale kaffe, og se hvordan kaffen er dyrket, tørret, ristet og forarbejdet til at blive serveret i en kop. 

Efter frokost er der en kort gåtur til bilen, som vil køre jer tilbage til Moshi med ankomst om eftermiddagen. 

Inklusiv

Tur/retur transfer fra Moshi
Lokal og engelsktalende guide
Entrégebyr til vandfald
Kaffetur
Lokal frokost

Kilimanjaro Hot Springs

Undersøg safaritypen

Kilimanjaro Hot Springs

Den bedste måde at afrunde sit Kilimanjaro Trek eller Tanzania Safari

Kikuletwa (chemka) Hotsprings er en af Tanzanias gemte skatte, og er et af de smukkeste steder at tage sig en dukkert og slappe af i de mest eventyrlige omgivelser. Palmer, figentræer og en forfriskende lagune i en iøjefaldende turkis farve er hvad I kan se frem til med et besøg til Kikuletwa Hotsprings.

I bliver hentet på jeres hotel i Moshi kl. 9, og vil blive kørt direkte til lagunen med 1,5 times kørsel. I har nu  hele dagen til at nyde omgivelserne i ren afslapning med en svømmetur og den medbragte frokost (inklusiv).
Først hen på eftermiddagen (ca. 16.30) kører I tilbage mod Moshi. 

 
Efter en længere køretur på safari eller et hårdt trek på Kilimanjaro, er det den perfekte måde at afrunde sit eventyr i Tanzania. 

Inklusiv

Tur/retur transfer fra Moshi
Lokal og engelsktalende guide
Entrégebyr
Frokost

Nairobi Nationalpark Safari

Undersøg safaritypen

Nairobi Nationalpark Safari

Store safari-oplevelser venter blot 45 minutter fra Nairobi

Bliv varmet godt op til jeres safari i Kenya med et besøg til Nairobi National Park. 

Lige udenfor den støjende storby Nairobi, ligger den fredelige og naturskønne nationalpark med bløde bakker, græssletter og søer. Det er Kenyas ældste, og som i dag spiller en vigtig rolle for Kenyas dyreliv og conservation. Parken er nemlig hjem for blandt andet næsehorn, løver, leoparder og bøfler, som lever frit og ugeneret i beskyttelse af parkens rangere på det knap 120 km2 store landskab. Udover fire af “the Big Five” kan I også opleve giraffer, vortesvin, strudse, sjakaler, krokodiller og flokke af zebraer, gazeller og impalaer.
Og så skal vi heller ikke glemme det mangfoldige fugleliv.

Turen starter tidlig morgen, og fortsætter til eftermiddag. Jeres guide vil hente jer ved jeres opholdssted i Nairobi og køre jer til parkens gate, hvorefter I har hele morgenen og formiddagen foran jer til at udforske området og dets dyreliv i guidens selskab.

Inden I slutter turen af, kan I nyde en medbragt frokost, som vil blive serveret som picnic inde i parken ved jeres safaribil.

Inklusiv

Egen guide og safaribil
Transfer til og fra Nairobi National Park
Entrégebyr
Game drive
Picnic-frokost
Drikkevand og kaffe i safaribil

Hval Safari

Undersøg safaritypen

Hval Safari

Oplev havets giganter helt tæt på

 

Oplev nogle af verdens største pattedyr i en af de bedste whale watching-områder i verden! Kystbyen Hermanus på Garden Route er kendt for sine ekstraordinære observationer af pukkelhvalen, brydeshvalen og sydrethvalen, som både kan opleves til lands og til vands. I Sydafrikas store hvalsæson mellem august og november kan hvalerne nemlig ofte spottes fra kysten! 

Men hvis du gerne vil have et tættere syn på de ædle giganter, så er denne hvalsafari svaret! 

Pick up og drop off er i Hermanus, hvorfra I sejler ud i Walker Bay på udkig efter hvalerne og andre havdyr som sæler, fugle og måske endda også hvidhajer.
Når kaptajnen og havbiologen har spottet hvaler forude, må I nærme jer hvalerne op til 50 meter, og derefter er det op til dem, om de vil komme tættere på båden. Hvaler er naturligt nysgerrige, og det er derfor normalt, at de kommer helt op ved siden af båden!
Det er som de siger “a magical experience to be treasured”. 

Turen starter med en intro på land af en hvalekspert, og derefter går I ned til havnen, og stiger ombord på katamaranen. Katamaranen giver en formidabel udsigt og komfort, og mens I sejler ud og observerer dyrelivet, vil crewet sørger for, at I får en helt igennem fantastisk oplevelse med deres venlige og servicemindede tilstedeværelse. 

Hvaleksperten vil fortæller jer om arterne og deres adfærd, mens de bliver observeret i aktion. Og så vil en professionel fotograf sørge for at fange de bedste momenter på foto og video.

På vej tilbage til land er det muligt at købe lokale souvenirs og bestille en sammensat film af jeres tur, som ligger klar til jer, når I går i land. 

Turens længde kan svinge mellem 1,5-3 timer, da det kommer an på, hvor hurtigt kaptajnen finder hvalerne. Men tiden med hvalerne er altid den samme.  

Turoperatørernes motto er “Observing NOT Disturbing”, og beskyttelsen og bevarelsen af hvalerner og de andre havdyr er et princip. Samtidig stræber de efter at give en informativ og lærende oplevelse, som forhåbentlig kan sprede interessen i at bevare havets fantastiske arter. 

TILKØB TIL TUREN

Film af turens hvalsafari inklusiv bonus materiale af “Hermanus & the surrounds” og egen dokumentar-kortfilm “The Whale Season” 

Inklusiv

Tur/retur transfers fra Cape Town til Hermanus
Specialbygget katamaran
Hvalekspert med ombord
Service crew ombord
1,5-3 timer på vand
Forsyninger ombord - snacks og drikkevarer

Elefant Børnehjem

Undersøg safaritypen

Elefant Børnehjem

Oplev David Sheldrick Elephant Orphanage

Støt David Sheldrick Wildlife Trust og besøg deres elefantbørnehjem når I er i Kenya!

Som en del af Nairobi National Park ligger David Sheldrick’s Elephant Orphanage Center, som dagligt beskytter Kenyas dyreliv og heriblandt en masse elefantunger, som sammen med næsehornene er ekstra udsatte.  Inden I drager ud på safari i Kenya, kan I besøge centeret om formiddagen ved deres daglige besøgstid kl. 11. Her kan I observere elefantungerne på afstand og få et indblik i dagens arbejde og den intensive pleje og omsorg, der bliver givet af elefantpasserne, som tilbringer dag og nat med elefanterne og centerets andre dyr. 

Er du meget interesseret og ønsker du at gøre mere? Så kan du også adoptere en af elefantungerne og samtidig få et ‘behind the scenes’-besøg om aftenen kl. 17, hvor elefanterne kommer løbene tilbage i deres stalde for mælk efter at have tilbragt dagen ude i bushen. Her kommer I helt tæt på elefanterne, og kan møde lige netop den elefantunge, som du har adopteret. Adoptionen foregår på David Sheldrick’s Wildlife Trusts hjemmeside. 

OBS. Denne tur kræver en nat ekstra i Nairobi medmindre besøget er om formiddagen, og safariens første stop er Lake Naivasha.

Inklusiv

Transfer til og fra David Sheldrick’s Elephant Orphanage Center
Entregebyrer
1 times besøg

Luftballon Safari

Undersøg safaritypen

Luftballon Safari

Den ultimative oplevelse af de endeløse savanner

Få den fulde oplevelse af Masai Mara eller Serengeti med en tur i luftballon. Hver morgen før solopgang letter de store balloner fra savannen, og svæver hen over de endeløse sletter, mens enorme flokke af gnuer, zebraer og gazeller løber i flokke under jer. Her får I for alvor en fornemmelse af, hvor stort området er, og hvor storslået et dyreliv, der findes. Alt kan observeres fra oven, så om I ser en løve på jagt eller elefanter i vandring, må naturen vise. Jeres pilot styrer ballonen, og kan både få jer i høje og lave højder samtidig med, at han kan fortælle jer om det dyreliv, I betragter.  

Udover at betragte dyrelivet starter I med en magisk solopgang, som også er et syn udover det sædvanlige.

I tilbringer en time i luften, og lander hvor vinden bringer jer.

Her står brunchen klar, som I kan nyde i omgivelser af den vilde savanne, mens I fordøjer morgenens nye oplevelser. Når I er blevet mætte og har besøgt det opslåede og sjove ”bush toilet”, bliver I mødt af jeres safariguide, og fortsætter oplevelserne på game drive indtil næste måltid.  

Fra 2995 kr. per voksen. 

Inklusiv

Transfer til meeting point for ballonflyvningen
1 time ballonflyvning
4-16 personer pr ballon med god plads og udsigt
Luksus brunch på savannen efter ballonflyvning
Pick up af safariguide efter aktivitet

2 nætter · Victoria Falls Experience

Undersøg safaritypen

2 nætter · Victoria Falls Experience

Opgradér jeres ophold i Victoria Falls til helt nye højder

Kombiner rejsen med et besøg til Victoria Falls og kryds et af verdens 7 naturvidundere af!  

I skal måske rejse rundt i Sydafrika eller Namibia eller på en safari i Kenya – uanset hvad planerne er, vil Victoria Falls få jeres rejse til nye højder. Med Victoria Falls centrale lufthavn kan vandfaldene let opleves på et par dage. Vi har derfor sammensat denne pakke, hvor I selvfølgelig får den fulde oplevelse af vandfaldene, men også de andre attraktioner som Zambezi-floden – alt sammen med et uforglemmeligt ophold på Victoria Falls Safari Lodge.  

Victoria Falls Safari Lodge ligger gemt væk fra byens støj i udkanten af Zambezi National Park og kun 10 minutters kørsel fra selve entry-gaten til Victoria Falls. Allerede ved ankomst til lodgen vil I kunne mærke naturens ro og få øje på vervet-aber, vortesvin og små antiloper, som render rundt i lodgens egne haver.  

Hvad der gør lodgen helt speciel, er dens placering på en lille bakke med fuld panoramaudsigt over Zambezi National Park. Og ikke nok med det så får I også udsigt til et privat vandhul fra lodgens dæk. Her kommer flokke af elefanter, bøfler, zebraer og andet vildt dagligt forbi for at slukke tørsten.  

Så udover jeres inkluderede aktiviteter kan I også forvente enestående dyremøder med et ophold på Victoria Falls Safari Lodge.  

Værelserne er luksuriøst indrettede og med privat balkon, hvor I hver aften kan nyde den betagende og orange solnedgang. Og når mørket har lagt sig, kan I spise en lækker middag på lodgens stemningsfyldte restaurant efterfulgt af en drink i deres Buffalo Bar. Her kan I også være heldige at se de lokale hyæner, som til tider kommer helt tæt på lodgen i håb om at finde efterladte madrester.  

En af aftenerne inkluderer også middag på den nærliggende Boma-restaurant, hvor musikken og humøret er højt. Her bliver der danset og spillet på trommer, mens der bliver grillet og serveret.  

Med denne safaripakke kan I blende helt ind med naturen, hvor der ikke er gået på kompromis med standarden samtidig med, at I oplever Afrikas mest storslåede natur.

Inklusiv

Tur/retur transport fra Victoria Falls Lufthavn
2 nætters ophold i et dobbeltværelse
Halvpension – morgenmad og aftensmad
En guidet tur til Victoria Falls
Zambezi Sunset Cruise inkl. drinks og snacks
Mulighed for tilkøb af andre aktiviteter

2 nætter · Mount Meru Game Lodge

Undersøg safaritypen

2 nætter · Mount Meru Game Lodge

Kom på luksuriøs afslapning efter jeres Kilimanjaro trek

Har I brug for et par dages afslapning efter den lange flyrejse eller efter jeres safari i Tanzania, så vil et ophold på Mount Meru Game Lodge være lige sagen!

Midt i smukke og rolige omgivelser ligger det familiedrevede Mount Meru Game Lodge mellem USA-floden og deres eget Wildlife Sanctuary. Med kun 25 minutters kørsel fra Kilimanjaro Internationale Lufthavn, gør det lodgen til den perfekte base efter jeres ankomst eller før jeres afrejse.   

Lodgen blev bygget i 1959, og bevarer stadig sin gamle landhusstil blot med et renoveret indre. Lodgen består af et stemningsfyldt lounge- og barområde, hvor I kan få en drink og slappe af og 17 originale værelser indrettet med luksuriøse og komfortable møbler. Måltiderne kan nydes i det udendørs spiseområde med omgivelser af store og gamle mangotræer. Og med et sanctuary i baghaven vil I samtidig kunne møde fritgående zebraer, strudse og et stort antal af fugle og aber. 

Aftnerne byder på en imponerende stjernehimmel og eksotiske nattelyde, som kan betragtes ved det varme bål, der bliver tændt op i hver aften.  

Lodgen har også egen pool, og tilbyder et udvalg af aktiviteter som Coffee Tours, Cultural & Educational Walks og mountain biking.  

Med et ophold på Mount Meru Game Logde kan I være sikre på, at komme helt ned i gear og får den rette start eller afslutning på jeres eventyr i Tanzania.  

Inklusiv

Tur/retur transfer til Mount Meru Game Lodge & Sanctuary
2 nætters ophold i dobbeltværelse
Morgenmad

2 nætter · Maasai Lodge

Undersøg safaritypen

2 nætter · Maasai Lodge

Gå i Masai folkets fodspor

Kom helt tæt på Masaierne og få udsigten til Mount Kilimanjaro!  

Efter vilde oplevelser i Tanzanias nationalparker kan I afslutte jeres safari med et ophold på den originale Maasai Lodge, hvor I fortsat kan blende ind med naturen og undslippe det travle byliv. Her bliver I budt velkomne af rigtige Masai-folk, som vil præsentere jer for deres kultur i de mest autentiske omgivelser.   

Maasai Lodge består af 16 Masai-bungalows drevet af solenergi, og som er blevet optimeret med komfortable senge og eget bad og toilet. Alt sammen for at give de besøgende gæster den ultimative balance mellem det autentiske og luksuriøse med respekt for kulturen og naturen.  

Her kan I slappe af i lodgens pool eller sauna, nyde Afrikanske og internationale måltider tilberedt med lokale urter og deltage i gratis aktiviteter som spydkastning, danseoptræden, walking tours og fortællinger af landsbyens Masaier, mens I hygger jer ved lodgens bål.  

Og som et af de få steder kan I hver morgen nyde den magiske solopgang bag Kilimanjaro. 

Med et ophold på Maasai Lodge, kan I derfor forvente at få de sidste store oplevelser med af Tanzania inden hjemrejse. 

Inklusiv

Tur/retur transfer til Original Maasai Lodge
2 nætters ophold i Masai-Bungalow – Africa Amini Life
Helpension
Gratis aktiviteter
Mulighed for tilkøb af andre aktiviteter på lodgen

2 nætter · Emakoko Lodge

Undersøg safaritypen

2 nætter · Emakoko Lodge

En luksuriøs forlængelse af din Kenya safari

Leder I efter et ophold udover det sædvanlige, er The Emakoko Lodge svaret.

Blot 45 minutters kørsel fra Nairobi Internationale Lufthavn ligger denne enestående lodge i de mest naturskønne omgivelser af Nairobi National Park.
For at komme frem til lodgen, kører I gennem nationalparken, hvor I kan begynde at spotte det første dyreliv på bløde og ujævne landskaber af sletter, bakker og søer. Nairobi National Park er Kenyas ældste nationalpark, og en af de vigtigste conservations, som blandt andet støtter og beskytter de truede sorte næsehorn. Og ved at bo på The Emakoko Lodge bidrager I direkte til beskyttelsen og bevarelsen af Nairobi National Park og dens vilde dyr. Så hvilken bedre måde at starte eller afslutte jeres safari på i Kenya?  

The Emakoko Lodge blev skabt af de passionerede Anthony og Emma, som i dag driver stedet med liv og sjæl og ikke mindst med deres 3 børn og resten af Emakokos team. I kan derfor forvente personlige og intime oplevelser, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.  Lodgen har i alt 10 værelser, som hver især har direkte udsigt til den uberørte natur. Værelserne er luksuriøse og er indrettede med store og komfortable senge og eget badeværelse med økologiske sæber, håndklæder og privat terrasse. I loungeområdet kan I slappe af og nyde en drink, som en del af jeres all inclusive-pakke, mens I måske kan spotte et dyr eller to i horisonten. Og oplevelsen topper kun, når I om aftenen får besøg af lodgens lokale bush-baby.  

Opholdet inkluderer både game drives i parken og bush walks, hvor I kan opleve endnu mere af parkens vilde dyreliv med fire af “The Big Five” til stede: Løver, leoparder, bøfler og næsehorn.  Vi anbefaler også, at I besøger det nærliggende Giraf Center og David Sheldrick’s Wildlife Trust.  

The Emakoko er det perfekte sted, hvis I har brug for at slappe af efter en længere flyrejse eller køretur, men stadig ikke ønsker at slukke for oplevelserne. Til tider kan stilheden næsten være øredøvende, og om nætterne blive man udfordret med fjerne lyde fra de vilde dyr, der til tider også kommer helt tæt på campen.  

Velkommen til Emakoko!  

Inklusiv

Tur/retur transport til campen
All inclusive pakke:
Alle måltider med 3-retters servering på tallerken
Lokale og internationale drinks
Øl, sodavand og vand
Game drives
Bush walk
Besøg til Giraf Centeret

7 dage · Det lille paradis på Diani Beach

Undersøg safaritypen

7 dage · Det lille paradis

Kombinér jeres safari i Kenya med afslapning på Diani Beach

 

Kenya byder ikke kun på safari i store nationalparker.

Nede på den sydlige kyst venter der hvide sandstrande og palmer ud til det turkise Indiske Ocean.  

Her har vi fået et lille paradis af et strandhotel med 8 luksuriøse suiter, en penthouse lejlighed og en self-service villa. Alle sammen i første række til stranden med havudsigt og i eksotiske og autentiske omgivelser.

Waterlovers Beach Resort byder på egen restaurant med havudsigt, en strandbar, spa og en pool i form som en skildpadde. De har også et lille strandhus med deres vandsportsaktiviteter.  

I kan derfor forvente ren afslapning og den perfekte afslutning på af jeres rejse med et besøg til Waterloves.  

Waterlovers Beach Resort er en del af EcoTourism Kenya, og vægter miljøet højt.

De har derfor indført bæredygtige tiltag, som at begrænse deres forbrug af energi, vand og materialer og mindst madspild og skrald og dermed reducere forurening.

Inklusiv

Drop off fra jeres safari / eller tur/retur transfer fra Diani Airstrip
6 nætter ophold på Waterlovers Beach Resort i deres suite
Morgenmad og aftensmad a la carte
Båd-og snorkeltur i det Indiske Ocean

7 dage · Det grønne Zanzibar Paradis

Undersøg safaritypen

7 dage · Zanzibar Paradis

Afslut jeres rejse ved det indiske ocean

Kombiner jeres safari med en uges afslapning på Tanzanias trope-ø, Zanzibar.

Her får I perlehvide sandstrande og krystalklart blåt hav i eksotiske omgivelser af palmer og kokosnødder.  Udover afslapning byder øen også på historiske og kulturelle oplevelser af Tanzania. Det kan både opleves med en gåtur i de små og hyggelige landsbyer langs kysten eller på en tur til storbyen, Stone Town, hvor I også kan smage på de farverige krydderier og frugter og hilse på den lokale befolkning.  

Opholdet inkluderer 6 nætter på det eco-friendly boutique hotel, Zanzibar Magic med halvpension, Village Visit og Safari Blue Tour. 

Zanzibar Magic Boutique Hotel ligger på den nordøstlige kyst i den stille landsby Matemwe, og i første række til de hvide sandstrande. Det er eco-friendly og bygget med naturlige materialer, som palmeblade til deres luksuriøse bungalows. Hotellet har kun 19 værelser i afrikansk stil, som hver især har privat terrasse/balkon med udsigt til den tropiske have og hav.  Kom helt ned i gear og slap af på jeres egen terrasse, eller hæng ud ved hotellets lille poolområde eller i den stemningsfyldte bar/restaurant.  Hotellet tilbyder også gratis wifi til alle gæster, så I let kan dele jeres oplevelser med familie og venner.  

Under jeres ophold vil en lokal guide tage jer med ud på en let gåtur til Matemwe Village, hvor I vil besøge, se og lære mere om kulturen.  I skal også ud på den berømte Safari Blue Tour, hvor I sejler ud til små sandøer, og spiser frokost i rene paradisomgivelser med tid til at bade og snorkle fra båden.  

Hotellet kan også hjælpe jer med andre ture rundt på øen;  

Det kunne for eksempel være et besøg til øens krydderiplantager eller et besøg til Jozani National Forrest – en lille regnskov med nysgerrige Colobus-aber. Øen har også både et Conservation Center for havskildpadder og et sanctuary for store landskildpadder på Prison Island. For de adrenalinsøgende er Zanzibar også kendt for kite surfing med den gode vind fra øst.  Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme oplevelserne under havets overflade.

På Zanzibar er der de bedste muligheder for at udforske de mange koralrev i det Indiske Ocean med en guidet snorkling- eller dykkertur.  Alt sammen kan opleves på en guidet tur eller med transport i taxa. Øen er mindre end Fyn, og det er derfor let at komme rundt og opleve øens seværdigheder.  

Uanset hvad I er til, kan I være sikre på, at I får den perfekte afslutning på jeres rejse med et mindeværdigt ophold på Zanzibar.  

Inklusiv

Tur/retur privat lufthavnstransport
6 nætter ophold på Zanzibar Magic Boutique Hotel i deres bungalow
Morgenmad og aftensmad a la carte alle dage
1x Village Tour
1x Safari Blue Tour