12 dage · Ø-hop på Seychellerne

Lad jer blive inspireret af vores rejseforslag med øhop på Seychellerne. Her får I den fulde oplevelse med ophold på 3 forskellige øer, som hver især byder på noget forskelligt. Her vil I mærke den livlige folkefærd på hovedøen Mahe, få eventyrlige oplevelser på/fra Praslin og komme helt ned i gear på La Digue. I vil hele tiden være omgivet af Seychellernes smukke natur og strande samt de unikke granitsten, der kendetegner de 115 øer i det krystalklare  Indiske Ocean. Her venter jer eksklusive oplevelser i de mest luksuriøse rammer, hvor I kan se frem til at koble af fra omverdenen og bare nyde jeres tilstedeværelse sammen i hvad vi kalder et ægte paradis.

Smukke strande og granitøer
Kæmpe landskildpadder
Unikke naturoplevelser
Snorkling og dykning
Luksus og romantik

TUR OVERSIGT

Dag 1-3 · Ankomst til Mahe
Dag 4-8 · Transfer til Praslin
Dag 9-11 · Transfer til La Dique
Dag 12 · Retur til Mahe

Detaljeret Program

Dag 1-3 · Ankomst til Mahe

Velkommen til Mahe! I er nu på Seychellerne – en paradisisk ø-gruppe bestående af 115 små øer midt ude i det Indiske Ocean. Ved ankomst til Mahes internationale lufthavn, vil I blive mødt af jeres chauffør, som vil køre jer til jeres ophold for de næste 3 nætter. Dagene kan bruges på, at “lande” efter turen derned og udforske Mahé. Mahe er Seychellernes mest befolkede ø, så det er her I bedst kan mærke landets kultur og folkefærd.
Vi anbefaler, at I tager til hovedstaden, Victoria, hvor et besøg på det store marked ikke vil lade jer skuffe. Her kan I købe eksotiske frugter og se det store udvalg af friskfanget fisk. Men Mahe er ikke kun by og mennesker. Mahe er også hjem for de kridhvide sandstrande og ikoniske granitsten, som I sikkert har set frem til at opleve. Tag ud og oplev den skønne natur, Mahe har at byde på. Her kan I vælge mellem den populære Beau Vallon Beach; stranden hvor der venter jer en sjov dag med vandaktiviteter og nærliggende restauranter og barer, eller isolerede strande som Anse Major som kun kan tilgås med en rute gennem Morne Seychellois Nationalpark. Og nu hvor vi nævner Morne Seychellois Nationalpark, er en vandretur til Sauzier vandfaldet også et besøg værd. 

I kan bosætte jer tæt på Victoria og Beau Vallon Beach eller længere sydpå ved en af kysterne. Her finder I  både toppen af luksus og de helt afslappede gæstehuse. 

Dag 4-8 · Transfer til Praslin

Jeres rejse fortsætter nu mod den næststørste ø på Seychellerne, Praslin.

I bliver hentet på jeres opholdssted og kørt til havnen, hvorfra I tager en færge direkte videre til Praslin. Her bliver I  hentet og kørt til jeres næste ophold. Med kun 8000 indbyggere på øen, føles øen rolig og afslappet samtidigt med, at der findes et væld af spændende aktiviteter. Praslin er nemlig den perfekte base for at opleve alt det, Seychellerne har at byde på. Med hjem til Vallé De Mai Nationalpark kan I udforske den tropiske regnskovs natur og opleve verdens største kokosnød samt sjældne fuglearter, der kun findes på Seychellerne. I bor enten ved den populære Côte D’Or Beach på den nordlige kyst eller ved “hidden gems” som Anse Georgette. Et ophold ved Anse Lazio (bare en Seychellernes smukkeste strande) er også et godt bud. I kan frit bruge dagene på, at besøge resten af Praslins postkort-strande med de berømte granitsten ud til det turkise hav eller hoppe på en bådtur ud til nogle af de nærliggende øer, som Coco Island eller Curieuse Island. Her kan I også opleve de enorme landskildpadder, som er med til at kendetegne Seychellerne. 

Dag 9-11 · Transfer til La Dique

Efter 5 dage på Praslin er I nu blevet en masse nye oplevelser og indtryk rigere, og I føler måske en trang til at komme endnu mere ned i gear, slappe af og fordøje alle oplevelserne inden jeres rejse slutter.

Og hvilket bedre sted at gøre det end på den lille “trafik-frie” ø, La Digue? I bliver kørt til havnen og  en færge direkte over til La Digue; den mindste ø af de befolkede øer på Seychellerne.

Med under 3000 indbyggere på øen, er der hverken behov for mange biler eller en lufthavn, hvorfor I kan se frem til endnu mere rolige og fredfyldte omgivelser, end hvad I indtil nu har oplevet. Men selvom øen er lille, er der stadig nye oplevelser i vente – hvis eventyrlysten ikke har lagt sig. 

På La Dique er der nemlig en ny regnskov at udforske, hvor I også kan vandre ud til kysterne og opdage de isolerede strande som Anse Marron eller Anse Cocos. Vi anbefaler også en tur i deres “krystal kajakker”: en idyllisk sejltur i gennemsigtige kajakker, som vil tage jer til nogle af de isolerede strande fra et helt nyt perspektiv. I har sikkert allerede hørt om Anse Source D’Argent, som også er i konkurrencen om at være den smukkeste strand på Seychellerne. Jeres besøg til La Digue vil derfor slå sløjfen på jeres rejse til Seychellerne og fuldende oplevelsen af de unikke granitøer. 

Dag 12 · Retur til Mahe

Om dagene er brugt på ren afslapning ved en granitsten på en af La Digues strande, eller om I har fået mudder under jeres vandresko i regnskoven, er jeres rejse nu kommet til sin vejs ende. I tager færgen tilbage til Mahe og vil blive kørt retur til lufthavnen, hvorfra I kan flyve hjem til Danmark eller videre til en anden destination. 

Standard ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1-3 · Mahe · Bliss Hotel
Dag 4-8 · Praslin · Bliss Hotel
Dag 9-12 · La Dique · Le Repaire Boutique Hotel

4 stjernet ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1-3 · Mahe · Carana Beach Hotel
Dag 4-8 · Praslin · Acajou Beach Resort
Dag 9-12 · La Dique · Le Domaine de L'Orangeraie

5 stjernet ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1-3 · Mahe · Anantara Maia
Dag 4-8 · Praslin · Deckenia Villa
Dag 9-12 · La Dique · Le Domaine de L'Orangeraie

Inklusiv

Pick up & drop off i Mahe Lufthavn

Alle transfers til og fra ophold

3 nætter på Mahe med morgenmad

5 nætter på Praslin med morgenmad

3 nætter på La Dique med morgenmad

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Valgfrie aktiviteter

Halv-eller helpension kan tilkøbes

Priser

Kontakt for tilbud.

1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud