Fra 11.200kr.

12 dage · Red & Wild Namibia

Oplev den røde og vilde natur i Namibia på denne kør-selv rundrejse, hvor I kommer forbi de største naturvidundere og bliver beriget med Namibias dyreliv.
Start rejsen med et besøg til Okonjima Nature Reserve, hvor naturen og dyrelivet er beskyttet på bedste vis, og fortsæt derefter safarioplevelserne i Etosha National Park, Namibias wildlife-paradis. Tag til Damaraland og oplev de fascinerende stenmalerier og kør hele vejen ud til vestkysten, hvor eventyrbyen, Swakopmund, byder på sjove og adrenalin vækkende ørken- og hav-aktiviteter. Sidst men slet ikke mindst, blændende oplevelser af Namibias imponerende sandklitter i Sossusvlei venter.
En malerisk oplevelse og rundrejse, som tiltrækker verdens bedste fotografer. 

Kør-selv eventyr
Storslået safari oplevelser
Imponerende natur & UNESCO sites
Paradis for fotografer
Enorme sandklitter i Sossusvlei

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Afhent bil i Windhoek
Dag 2 · Kør selv til Okonjima Nature Reserve
Dag 3 · Kør selv til Etosha Nationalpark
Dag 4 · Etosha Nationalpark
Dag 5 · Etosha Nationalpark
Dag 6 · Kør selv til Damaraland
Dag 7 · Kør selv til Swakopmund
Dag 8 · Swakopmund
Dag 9 · Kør selv til Sesriem Ørkenen
Dag 10 · Sesriem & Sossusvlei
Dag 11 · Kør selv til Naakuse Wildlife Conservation
Dag 12 · Aflevér lejet bil i Windhoek

Detaljeret Program

Dag 1 · Hent bil i Windhoek

I bliver hentet i Windhoek lufthavn, og bliver kørt til jeres hotel for natten. I har resten af dagen fri til at slappe af og lade op til næste morgen, så I er friske og klar til den oplevelsesrige kør-selv rundrejse der venter forude.

Dag 2 · Kør selv til Okonjima Nature Reserve

I vågner op i Windhoek og spiser morgenmad på jeres hotel. Jeres billeje vil blive leveret til hotellet af en repræsentant, som vil gøre jer bekendt med bilens funktioner og indhold, så I bliver godt rustet til rundrejsen de næste 10 dage. Første stop er Okonjima Nature Reserve, som er et privat og familieejet reservat med fuld fokus på dyrevelfærd og bevarelse af truede dyrearter. Geparderne ligger familiernes hjerte nært, og i samarbejde med AfriCat Foundation hos Okonjima, bliver der gjort en stor indsats for at redde udsatte geparder og andet vildt med målet om, at kunne sætte dem fri igen efter intensiv pleje. Nogle af dyrene kan ikke sættes fri, da de er for tamme og er opvokset med mennesker og dermed har mistet deres vilde instinkt til at kunne overleve i det fri.

På jeres besøg her kan I se og høre mere om reservatets arbejde og dyreliv, og lære om de store rovdyr som løver, leoparder og geparder. I kan også komme på game drive i deres 200 km2 store reservat, hvor I tracker områdets vilde leoparder og hyæner.

  220 km · 2 timer

 

Dag 3 · Kør selv til Etosha Nationalpark

I skal nu afsted mod ”Great White Area”, som Etosha betyder. I kører ca. 2 timer nord for Okonjima Game Reserve, og ankommer til Etosha National Park. Parken er enorm, og dækker et indhegnet område på knap 23.000 km2. Det der gør parken særligt speciel, er den østlige del af parken, hvor man kan opleve Etosha Pan, som former hjertet i parken – et 5000 km2 stor saltpande som blev skabt for 2 millioner år siden efter Kunene Delta tørrede ud. I dag et det et syn udover det sædvanlige med den store koncentration af dyr, der samler sig på panden og rundt om parkens mange vandhuller. Det inkluderer elefanter, giraffer, hyæner, springbukke, zebraer og mange antiloper. De store rovdyr er også til stede såsom løver og leoparder, og særligt geparder er der mange af. I kan også være heldige at spotte de sorte næsehorn, som også er en af Namibias ikoniske dyrearter.

Parken er nem at finde rundt i, så I kan sagtens udforske parken på egen hånd i egen bil, men campens professionelle guides står også klar til at tage jer med ud på game drive, hvor de også vil kunne fortælle jer om den natur og det dyreliv, I møder på jeres vej.

Aftenen tilbringer I i jeres camp i naturskønne omgivelser.

  220 km · 2,5 time

 

Dag 4 og 5 · Etosha Nationalpark

I tilbringer de næste 2 dage ved Etosha National Park med god tid til at opleve den imponerende natur samtidig med, at I observerer det mangfoldige dyreliv. Måltiderne vil blive serveret på jeres camp, hvor I også kan slappe af og nyde omgivelserne.

 

Dag 6 · Kør selv til Damaraland

Gør jer klar til endnu mere betagende natur og et uspoleret dyreliv, når I sætter kurs mod Damaraland vest for Etosha National Park, og indtræder de robuste og dramatiske landskaber af ørken, bjerge og klipper. I horisonten vil I kunne spotte dyr som elefanter, giraffer, zebraer og næsehorn, og I vil hurtigt kunne få øje på Namibias højeste bjerg, Brandberg, hvor I også kan opleve tusindvis af gamle stenmalerier – heriblandt den kendte ”White Lady”.

Gå på opdagelse i området med en guidet Nature Walk eller kom på et guidet game drive og oplev dyrelivet.

Når mørket har lagt sig, vil I også kunne komme ud på stjernekiggeri i selskab med campens guide og deres teleskop. Her får I udsyn til mælkevejen, Jupiters måner og ringen omkring Saturn. Med denne oplevelse får I en magisk afslutning på dagen i Damaraland.

  285 km · 3,5 time

 

Dag 7 · Kør selv til Swakopmund

I vågner op i Damaraland, og har måske tid til et sidste hike i området efter morgenmad og check-out. Herefter indstiller I GPS’en og kører ca. 5,5 time sydpå langs Skeleton-kysten, og ankommer til den hyggelige kystby, Swakopmund.

I befinder jer nu mellem Namib-ørkenen og Atlanterhavet, som gør byen til den perfekte mellemstation på jeres rundrejse. 

  450 km · 5,5 time

 

Dag 8 · Swakopmund

Dagen tilbringes i Swakopmund, hvor I kan hygge jer i byens centrum med restauranter og liv omkring jer. Vi anbefaler også, at I tager ud og oplever ørkenen med quad bikes eller sandboarding. I den rette sæson kan man også komme på hvalsafari fra kysten, hvor pukkelhvaler dominerer. I vil også kunne spotte de sjove og søde søløver og legesyge delfiner. 

Dag 9 · Kør selv til Sesriem Ørkenen

I skal nu tilbage i bushen med Namib-ørkenen som jeres næste destination.

I fortsætter sydpå og ankommer til Sesriem; gaten der giver direkte adgang til Namib-Naukluft National Park for at opleve topattraktionen, Sossusvlei. I tilbringer de næste tre dage i Sesriem på jeres camp, hvor I skal ud og opleve de helt store naturvidundere, og hvad der kendetegner Namibia. Det inkluderer Dune 45, Hiddenvlei, Sossusvlei og Deadvlei.

I Sesriem kan I opleve Sesriem Canyon, som ligger 4,5 kilometer fra gaten til Namib-Naukluft National Park. Denne kløft blev skabt gennem millioner af år, og er en af de få steder, hvor der er vand året rundt. Her kan I vandre gennem kløften og opleve de imponerende stenformationer.

  340 km · 4 timer

 

Dag 10 · Sesriem & Sossusvlei

Vi anbefaler, at I sætter vækkeuret til før daggry, så I kan opleve den betagende solopgang fra Dune 45 hen over ørkenen. Ønsker I at skrue op for oplevelsen, anbefaler vi også at I booker en luftballon-tur, hvor man flyver roligt hen over nationalparken, og får den ultimative udsigt af solopgangen og ikke mindst alle attraktionerne fra fugleperspektiv. Det giver den perfekte intro til de oplevelser, der venter forude, som I enten kan udforske på egen hånd eller på guidede ture.

Dune 45 ligger ca. 45 km inde i parken fra Sesriem gate, og er den første attraktion I kommer forbi. Det er tilladt at klatre på Dune 45, og med sine 85 meters højde får I en fantastisk panoramaudsigt af Dune Valley fra toppen.

Alle klitterne er dannet af sand, som er kommet med vinden fra kysten. Sandet er 5 millioner år gammelt og er en afdæmpet rød farve på grund af jernoxid. Sossusvlei er uden tvivl enhver fotografs drøm med naturens kontraster af sorte træer, hvide pander, store røde klitter og den blå himmel.

I takt med at I kører længere ind i parken, bliver terrænet mere udfordrende på grund af mængden af det bløde sand, og det er derfor et ’must’, at I er udstyret med en firehjulstrækker, hvis området skal opleves på egen hånd.

Når I indtræder 4×4 området (ca. 15 km fra den asfalterede vej fra Dune 45), har I mulighed for at parkere og hoppe på en guidet tur, som vil tage jer videre til Hidden Vlei, Sossusvlei og Deadvlei. Mellem Sossusvlei og Deadvlei kan I også opleve Big Daddy – den største klit i Sossusvlei området på 325 meter.

Ved ankomst til attraktionerne kan I opleve områderne til fods, og absorbere den imponerende natur, I befinder jer i.

Dag 11 · Kør selv til Naakuse Wildlife Conservation

I vågner op veludhvilede, og nyder jeres sidste morgen i Sesriem, inden I kører mod jeres sidste stop på rundrejsen; Naakuse Wildlife Conservation.

Her venter de sidste store oplevelser af Namibias storslået dyreliv.

Lodgen I skal bo på er Not-for-Profit, men i stedet går overskuddet direkte til stedets fantastiske initiativer i deres Wildlife Fundation.
Det indkluderer blandt andet deres sanctuary for tilskadekommet og misbrugte vilde dyr og wildlife-conservation undersøgelser.

  380 km · 5 timer

Dag 12 · Aflevér lejet bil i Windhoek

Jeres rundrejse er kommet til en ende. I kører til bilens afleveringssted nær lufthavnen og afleverer bilen.

  40 km · 45 minutter

Foreslået ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Windhoek · The Utopia Boutique Hotel
Dag 2 · Okonjima · Okonjima Plains Camp
Dag 3, 4 og 5 · Etosha · Etosha Safari Camp
Dag 6 · Damaraland · Damara Mopane Lodge
Dag 7 og 8 · Swakopmund · Hotel Zum Kaiser
Dag 9 og 10 · Sesriem · Desert Camp
Dag 11 · Conservation · Na'an ku se lodge

Inklusiv

12 dage billeje (Toyota Rav el. lignende AUTO SUV)

GPS

1 nat i Windhoek med morgenmad

1 nat i Okonjima Nature Reserve med halvpension

3 nætter i Etosha Nationalpark med morgenmad

1 nat i Damaraland med morgenmad

2 nætter i Swakopmund med morgenmad

2 nætter på Sossusvlei Desert Camp med halvpension

1 nat på Naakuse Lodge med halvpension

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Aktiviteter og entrégebyrer

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 11.200 kr.  ·  Højsæson · 13.600 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud