Fra 14.900 kr.

14 dage · Det uberørte Namibia

Tag ud på dette rene ørken-eventyr og oplev verdens største bevarede naturlandskaber, et utroligt dyreliv og verdens 2. største canyon. På denne rundrejse får I alle de store oplevelser med, både i øst, syd, vest og nord langs de øde og røde landskaber. 

Oplev Kalahari Ørkenen, Fish River Canyon, Sossusvlei Ørkenen og Etosha National Park.
En rundrejse, hvor det ene vidunder kommer efter den anden, med nye overraskelser hver dag. 

Kalahari ørkenen
Etosha safari
Største sandklitter
Uberørte naturlandskaber
Verdens 2. største canyon

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Afhent bil i Windhoek
Dag 2 · Kør selv til Kalahari ørkenen
Dag 3 · Kør selv til Fish River Canyon
Dag 4 · Fish River Canyon
Dag 5 · Kør selv til Sesriem ørkenen
Dag 6 · Sesriem & Sossusvlei
Dag 7 · Kør selv til Swakopmund
Dag 8 · Swakopmund
Dag 9 · Kør selv til Etosha Nationalpark
Dag 10 · Etosha Nationalpark
Dag 11 · Etosha Nationalpark
Dag 12 · Kør selv til Naakuse Wildlife Conservation
Dag 13 · Naakuse Wildlife Conservation
Dag 14 · Kør selv til Windhoek og aflevér lejet bil

 

Dag 1 · Afhent bil i Windhoek

I henter jeres lejede bil i Windhoek lufthavn. En repræsentant for biludlejningen vil give jer alt den information, I skal bruge, så I bliver klar til det eventyr, der venter forude.

Men først kan I nyde resten af dagen og aftenen i Namibias hovedstad, Windhoek, hvor I tilbringer første nat. 

Dag 2 · Kør selv til Kalahari ørkenen

Så er det blevet tid til at køre ud i den vilde natur og opleve Namibias gemte skatte.

Første stop er Kalahari-regionen. I indstiller GPS’en og kører ca. 3 timer syd for Windhoek.

I vil kunne se den åbne og øde ørken, mens I kører afsted langs den asfalterede motorvej, og jo tættere I kommer på Kalahari, jo mere ujævne bliver vejene, hvor I også skal holde øjnene åbne for områdets vilde dyreliv. Området er enormt – faktisk hele 900.000 km2 som ligger hen over Namibia, Botswana og en lille del af Sydafrika med Kalahari-ørkenen i den centrale del.  

Kalahari er både hjem for de lokale bushmen, “The San” og en unik vifte af ørkenliv som springbukke, gemsbokke, kuduer samt ørkenarter som surikatte og brune hyæner. De 3 store katte er også til stede: Geparder, leoparder og Kalahari-løver med deres store sorte manke.

Og med Okavango-deltaet som nabo kan man også forvente et mangfoldigt fulgeliv.  

Ved ankomst til jeres lodge kan I komme på et game drive med en af lodgens professionelle guides i en åbent 4×4 landcruiser. Her får I en panoramaudsigt over Kalahari-klitterne, mens I leder efter det uspolerede dyreliv.  

  280 km · 3 timer

 

Dag 3 · Kør selv til Fish River Canyon

I har tid til at komme på en sidste aktivitet i Kalahari, inden jeres rundrejse går mod næste destination. Vi anbefaler en guidet Dune Walk, hvor I får naturen helt tæt på med en let gåtur i området ledsaget af jeres guide. Drinks og snacks vil også blive serveret samtidig med, at I kan nyde den Namibiske solopgang.  

Bagefter er det tid til check-out og til at fortsætte sydpå. I kører 4,5 time syd for Kalahari, og ankommer til jeres næste lodge lige ved Fish River Canyon – Afrikas største- og verdens 2. største canyon efter Grand Canyon i Californien. Forbered jer på at tabe kæben, når I står ved udsigtspunktet Hell`s Bend, og kan se hele landskabet af de enorme og dramatiske kløfter i 800 kilometers længde. Det er intet mindre end storslået, og I har derfor de næste 2 dage til at opleve det.  

Hvis tiden tillader det, kan I allerede ved ankomst hoppe på en guidet aktivitet fra lodgen. Det kunne for eksempel være et canyon drive eller en gåtur til lodgens ”lokale” bjerg ved solnedgang, hvor I kan nyde en drink og se solen gå ned.  

  420 km · 4,5 time

Dag 4 · Fish River Canyon

I tilbringer hele dagen ved Fish River Canyon med god tid til at udforske området.

Et ’must’ er lodgens canyon drive, hvor I kommer til de 2 største udsigtspunkter over kløfterne. Jeres guide vil fortælle jer alt om landskabets fascinerende geologi, og I vil undervejs holde pause i parken og få serveret lette snacks og drinks. Vi anbefaler også lodgens morning hike på ca. 6 kilometer, hvor I hiker i Gondwana Canyon Park og kan høre mere om områdets ørkenlandskab rundt om kløfterne.  

Dag 5 · Kør selv til Sesriem Ørkenen

Vi skruer op for naturoplevelserne med Sossusvlei, som det næste stop på programmet.

I har en længere køretur foran jer, så vi anbefaler, at I starter dagen tidligt. I skal ca. 540 kilometer nordpå mod den vestlige del af landet til Naukluft National Park, hvor nogle af landets største attraktioner er til stede. Sossusvlei, Hiddenvlei, Deadvlei og Big Daddy er hvad der venter forude, og med ophold i Sesriem-regionen tæt på gaten, er I perfekt placerede til at kunne opleve det hele.

Alt efter ankomsttid, kan I starte med at opleve Sesriem Canyon og dens imponerende stenformationer, som blev skabt for millioner af år siden.  

Om aftenen kan I nyde jeres ankomst, mens I spiser aftensmad på jeres camp/lodge i den kølige ørkenbrise. 

  540 km · 6,5 time

 

Dag 6 · Sesriem & Sossusvlei

En hel dag i Naukluft National Park ligger foran jer. Skal I have det hele med, anbefaler vi, at I tager på en tur i luftballon hen over nationalparken, hvor I får den fulde udsigt over landskabet med de store røde klitter. Når I skal ind i parken via Sesriem-gaten, er der akkurat 45 kilometer til første attraktion, og som derfor er blevet kaldt Dune 45. Så I ikke solopgangen i luftballon, så er Dune 45 et godt alternativ. I kan nemlig klatre på denne 85 meter høje klit, og se solen gå op hen over den røde ørken. Sandet er 5 millioner år gammelt, og er rødt på grund af jernoxid, som ændrer farve i løbet af dagen alt efter hvordan lyset falder. Man kan derfor roligt sige, at Naukluft National Park er det rene paradis for enhver fotograf. Og det bliver kun vildere endnu!  

Når I har passeret Dune 45, ankommer I til parkeringspladsen, hvorfra I kan deltage i en guidet tur til de 4 højdepunkter: Hiddenvlei, Sossusvlei, Deadvlei og Big Daddy. Hvis I selv har en firhjulstrækker, kan områderne også opleves på egen hånd.  

Når I ankommer til attraktionerne, kan I vandre rundt om og ovenpå på klitterne samtidigt med, at I absorberer det imponerende landskab og den friske ørkenvind.  

Efter en lang dag i støvede omgivelser er det tid til at vende tilbage til jeres camp, hvor I kan få et varmt bad, nyde aftenen og få opladet kamera-batterierne.  

Dag 7 · Kør selv til Swakopmund

Rundrejsen fortsætter, og denne gang med 4 timers kørsel nordpå til kystbyen Swakopmund.  

Byens placering mellem Atlanterhavet og ørken gør besøget til en oplevelse i sig selv.  

Og samtidig med det kan I også nyde byen og dens liv med den ellers meget lave befolkning, der er i landet. Her kan I spise på restauranter og shoppe i de lokale butikker, samt deltage i de aktiviteter, som afgår fra byen. Det kunne for eksempel være en hvalsafari eller en quad bike-tur i ørkenen.  

  340 km · 4 timer

 

Dag 8 · Swakopmund

På dag 8 har I dagen fri til at opleve byen og området. Byen har en fredfyldt og afslappende atmosfære med restauranter, barer og hoteller omgivet af palmer og haver.  

Ved kysten kan I se store grupper af sæler, der ligger og soler sig, og hvis I kører 40 minutter sydpå til Walvis Bay, vil I kunne se endnu flere. 

Walvis Bay kan også opleves med en kajaktur fra Swakopmund, hvor man padler til Pelican Point ved det 100 år gamle fyrtårn. Her lever op til 50.000 sæler, delfiner, sjakaler, brune hyæner, flamingoer og selvfølgelig pelikaner.  

Dag 9 · Kør selv til Etosha Nationalpark

Der står dyr på programmet – og mange af dem. I er nu nået til rundrejsens safari, som skal afholdes i Namibias mest berømte nationalpark, Etosha National Park. I kører 5 timer nordpå og ankommer til Etosha, hvor størstedelen er dækket af en enorm saltpande kaldet Etosha Pan. Parken er indhegnet, men er enorm med hele dens 22.270,00 km2, som også gør den til den 6. største i Afrika.  

Med de indhegnede grænser er det muligt at overvåge og beskytte dyrelivet, som er et ’must’. Et af Namibias ikoniske dyr er nemlig næsehornet, som er særligt udsatte.  

Næsehorn og andre store grå kæmper, elefanter og flodheste, er hvad I kan opleve på jeres safari. 

Derudover, er der næsten garanti for, at I vil opleve mindst én af de store katte, heriblandt geparder, som der også er ekstra mange af. Springbukke, zebraer, impalaer og strudse vil I også se mange af, og selvom I måske allerede har set mange gemsbokke undervejs, er det et af de meget ikoniske dyr i Namibia, som også er til stede her.

Allerede ved ankomst kan I køre på game drive – enten på egen hånd eller på en guidet tur fra jeres safari lodge.  

Aftenen tilbringer I på lodgen med direkte udsigt til eget vandhul, hvor dyrene ofte kommer for at slukke tørsten.  

  500 km · 5 timer

 

Dag 10 og 11 · Etosha Nationalpark

I har 2 dage til at observere Namibias storslåede dyreliv i de naturskønne omgivelser.  

Parken er nem at finde rundt i, og I kan derfor også udforske parken på egen hånd.

Vi anbefaler, at I tager på mindst én guidet game drive for at få den fulde oplevelse af parken. Lodgens professionelle guider kender nemlig området ud og ind, og de vil derfor kunne fortælle jer en masse interessante facts om naturen og det dyreliv, I møder undervejs.  

Lodgen tilbyder både morgen- og eftermiddags-game drives med deres egne guider, som kan bookes ved ankomst.  

 

Dag 12 · Kør selv til Naankuse Wildlife Conservation

Vi anbefaler, at I kører på et sidste game drive i Etosha i de tidlige morgentimer for at få de sidste oplevelser med i bagagen. Bagefter spiser I morgenmad, og gør klar til check-out på jeres lodge.  

I indstiller nu GPS’en mod det sidste stop på jeres rundrejse, inden I vender retur mod Windhoek. Efter at have været blandt de vilde dyr i de store landskaber, er det nu tid til at komme endnu tættere på med et besøg til Naankuse Wildlife Conservation. 

Naankuse er en Wildlife Foundation med projekter inden for dyrevelfærd og naturbevarelse. Naankuse er aktivt involveret i pleje, rehabilitering og redning af efterladte, misbrugte og tilskadekomne dyr i Namibia. 

I skal på deres lodge, en not-for-profit eco-tourism lodge, hvor alt overskud går direkte tilbage til deres fundament.

  460 km · 5 timer

Dag 13 · Naankuse Wildlife Conservation

I vågner op i jeres hyggelige hytte, og måske vil I høre de lokale bavianer hoppe rundt på taget.

Hele dagen kan tilbringes i reservatet med et spændende udvalg af aktiviteter.  Det består blandt andet af fodring til alle rovdyrerne, som karakaler, løver og  vildhunde.  Her får I en enestående og personlig oplevelse med farmens arbejdere, som kan fortælle jer alt om dyrenes historie.  

I kan også gå i ejernes fodspor og få et dybere indblik i hvad det vil sige, at arbejde i et reservat og sanctuary som dette.

Resten af aktiviteterne indkluderer:

Cheetah Experience
Caracal Experience
Baboon Experience
Rhino Feeding
Sunset Horse-riding
Guided Nature Walk

 

 

Dag 14 · Kør selv til Windhoek og aflevér lejet bil

I nyder jeres sidste morgen i Naakuse, og gør klar til afgang mod Windhoek.  Når I ankommer til Windhoek, kører I til bilens afleveringssted og afleverer bilen.  

Jeres rundrejse i Namibia slutter, og I har resten af dagen fri til næste arrangementer.  

  40 km · 45 minutter

 

Foreslået ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Windhoek · The Utopia Boutique Hotel
Dag 2 · Kalahari · Kalahari Anib Lodge
Dag 3 og 4 · Fish River Canyon · Canyon Village
Dag 5 og 6 · Sesriem · Desert Camp
Dag 7 og 8 · Swakopmund · Hotel Zum Kaiser
Dag 9, 10 og 11 · Etosha · Etosha Safari Camp
Dag 12 og 13 · Conservation · Na'an ku se lodge

Inklusiv

14 dages billeje (Toyota Rav el. lignende AUTO SUV)

GPS

1 nat i Windhoek med morgenmad

1 nat på Kalahari Anib Lodge med morgenmad

2 nætter på Canyon Lodge med morgenmad

2 nætter på Sossusvlei Desert Camp med halvpension

2 nætter i Swakopmund med morgenmad

3 nætter i Etosha med morgenmad

2 nætter på Naakuse Lodge med halvpension

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Aktiviteter og entrégebyrer

Priser

Lavsæson · 14.900 kr.  ·  Højsæson · 17.400 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud