4×4 Camping Experience

Kender du til ‘wanderlust’? Længslen efter at forsvinde ind i naturen uvidende om hvad der venter af oplevelser. Så anbefaler vi dette eventyr i egen landcruiser med telt på taget – alt hvad I har brug for i de røde ørkenlandskaber blandt landets største naturvidunderer og dyreliv. 

Om rejsen skal gå mod nord, øst, vest eller syd, er helt op til jer. Og om I mest er til enorme sandklitter, dyr, Atlanterhavets brise, naturvandringer i store canyons eller det hele. 

I styrer tempoet, og vælger hvilken vej rejsen skal gå.

Fuld fleksibilitet
Camping midt i Namibias uberørte natur
Storslået safari oplevelser
Sossusvlei ørkenen

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Afhent bil i Windhoek
DAG 2- (?) · Kør selv i Namibia
DAG (?) · Kør tilbage til Windhoek
DAG (?) · Aflevér bil

 

Detaljeret Program

Dag 1 · Afhent jeres bil i Windhoek

I henter jeres lejede bil i Windhoek lufthavn, hvor I vil blive mødt af en repræsentant, som vil fortælle jer om bilens funktioner og udstyr, så I bliver klædt godt på til rundrejsen. 

Jeres billeje inkluderer et 4×4-køretøj med al teltudstyr (telt kan opslås på taget) og køkkenudstyr, så I let kan tilberede mad ved bilen. Se flere detaljer under programmet.  

I tilbringer første nat i Windhoek, så I kan komme godt fra start næste morgen. 

Vi anbefaler en middag på Joe’s Beerhouse, som byder på en stemningsfyldt aften med god mad og drinks. 

Dag 2 · Kør selv i Namibia

Så er det tid til eventyr! I drager afsted, bare jer og jeres bil, ud i Namibias natur.  I slår lejr undervejs i de tilgængelige campsites ved nationalparkerne, hvor I også har adgang til bad og toilet, og kan oplade bilen, så den er klar til den næste distance.  I vil undervejs opleve det øde landskab med et lavt befolkningstal, som i sandhed gør, at I er i ét med naturen og dens hemmelige skatte. 

Hvordan turens rute skal se ud, er helt op til jer. Med jeres 4×4 giver det jer friheden og fleksibiliteten til at styre tempoet og valg af stops undervejs, præcis som det passer jer. 

Vores anbefaliner 

Vi anbefaler, at I gør stop ved Etosha National Park, hvor I også selv kan køre på game drives og opleve det storslåede dyrerige. I kan også vælge at deltage i en guidet tur, som vil give jer et stort kendskab til den natur og det dyreliv, I støder på. Her er Etosha Pan også et ‘must’, hvor I kan opleve den enorme saltpande til fods, som er så stor, at den kan ses fra rummet.

4 af “The Big Five” er til stede med undtagelse af bøflen, så på jeres safari i Etosha kan I forvente uforglemmelige oplevelser med løver, leoparder, elefanter og ikke mindst næsehorn, geparder og flokke af forskellige antiloper, giraffer og zebraer. 

Gør også et stop i Damaraland, hvor naturen er uberørt og dramatisk med sine stenformationer og bløde bjerglandskab. Her kan I også møde det berømte Himba-folk, som er en af de sidste stammer, der stadig lever efter sin egen etik og moral. 

Kører I mod vestkysten, kan I opleve Skeleton Coast og de forfaldne skibsvrag blandt en stor koncentration af vilde sæler. Længere sydpå ligger den hyggelig kystby, Swakopmund, som også er et besøg værd. Her får I både ørken og hav med byens placering midt i mellem. 

Tag på hvalsafari i Atlanterhavet eller prøv sandboarding i ørkenen. Turene kan let arrangeres i byen, hvor I også kan nyde de lokale caféer og restauranter med udsigt til det brusende hav. 

Næste ‘must’ er Sossusvlei i Naukluft National Park, hvor Namibias store seværdigheder finder sted. Syd for Swakopmund ligger Sesriem og Naukluft National Park, hvor Sesriem Canyon, Dune 45, Big Daddy, Sossusvlei og Dead Vlei finders.
Tårnhøje sandklitter i de mest betagende omgivelser af den røde ørken, blå himmel og torne-træer, er hvad I kan forvente. Og så er det næsten med garanti, at I vil se ekstra mange af Namibias ikoniske antilope, gemsbokken, som trives særlig godt i området. 

Flere campsites er tilgængelige, og med jeres 4×4 kan I selv køre helt ind til Sossusvlei og Dead Vlei, eller deltage i en guidet tur fra parkeringsområdet i parken.  Klitterne kan opleves til fods med vandring rundt om eller ovenpå klitterne. 

Er I ude på den helt store rundrejse, anbefaler vi også, at I gør stop ved Kalahari-ørkenen, Quiver Forest og selvfølgelig den anden største canyon i verden – nemlig Fish River Canyon. 

Læs mere om Namibias naturvidundere her:
Namibia

Dag (?) · Kør tilbage til Windhoek

Efter vilde naturoplevelser i Namibia kører I tilbage mod Windhoek og tilbringer jeres sidste aften, som I startede.

Dag (?) · Aflevér jeres bil

I afleverer jeres lejede bil i Windhoek lufthavn. 

 

Inklusiv

2 nætter i Windhoek med morgenmad

Billeje med telt og camping udstyr

Ekstra fører

GPS

Ubegrænset kilometer afstand

Fuld forsikring

Ekstra bildæk

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Camping-site gebyrer

Nationalpark gebyrer

Priser

Kontakt for tilbud.

1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg selv længden på jeres kør-selv rundrejse i Namibia. Rundrejsen kan også laves med ophold på lodges.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud