Fra 12.500 kr.

 

5 dage · Kilimanjaro & Tsavo

Oplev en af verdens smukkeste nationalparker takket være Afrikas højeste bjerg. Amboseli National Park kan prale af at være den eneste nationalpark, der har direkte udsigt til selveste Mount Kilimanjaro. Og derudover så har parken også en af landets største koncentrationer af elefanter. Så hvis elefanter står på ønskelisten, så kan vi betrygge jer med at denne safari følger elefanternes fodspor heriblandt store og røde ‘tuskers’. Efter en nat i skyggen af Kilimanjaro fortsætter safarien nemlig sydpå mod Kenyas største nationalpark – Tsavo. Her får I næsten 21.000 km2 af et uberørt og varieret naturlandskab med et imponerende og uspoleret dyreliv af både elefanter og resten af “de store fem”. 

Big Five oplevelser
Udsigt til Kilimanjaro
Kenyas største nationalpark
Kombinér med Diani Beach

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Nairobi
Dag 2 · Afsted til Amboseli Nationalpark
Dag 3 · Afsted til Tsavo West Nationalpark
Dag 4 · Afsted til Tsavo East Nationalpark
Dag 5 · Drop off i Nairobi eller Diani Beach

 

 

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Nairobi

Turen starter i Nairobi med pick up af jeres guide i jeres safaribil. I bliver hentet i Nairobis lufthavn og kørt til jeres camp nær Nairobi. I skal sove på Wildebeest Eco Camp, som er en idyllisk tented camp i grønne omgivelser med en god restaurant, som vi anbefaler til middag.

Ankommer I tidligt, kan I også besøge David Sheldricks Elefantbørnehjem, Giraf Centeret eller Karen Blixens Farm, som ligger i nærheden.

Kan I ikke vente til safarien, så kan I også komme på et game drive i Nairobi National Park.

   12,5 km · 40 min, game drive ved ankomst

Dag 2 · Afsted til Amboseli Nationalpark

I spiser tidlig morgenmad på jeres camp, og gør klar til check-out. Jeres guide vil gøre safaribilen klar og give jer en intro til safariens forløb. I kører nu ca. 4 timer sydpå mod første stop, Amboseli National Park, med flotte horisonter af Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro. Undervejs vil I køre gennem Kenyas små landsbyer og countryside og gøre stop til frokost, så I er klar til eftermiddagens game drive ved ankomst i Amboseli.

 Selvom Mount Kilimanjaro ligger på Tanzanias jord, er Amboseli National Park den eneste park, hvor man får den efterspurgte udsigt af bjerget med snetoppen.

Trods parkens mindre størrelse findes der en stor koncentration af elefanter og endda de allerstørste af slagsen nemlig de store hanelefanter med kæmpe stødtænder også kaldet tuskere.

I bruger eftermiddagen på at observere parkens vilde dyreliv indtil det er tid til, at køre til jeres camp nær parken og få aftensmad.

   250 km · 5 timer, game drive ved ankomst

Dag 3 · Afsted til Tsavo West Nationalpark

I vågner op til naturens lyde, og en lille morgenmadsbuffet står klar, inden I tager ud på jeres morgen-game drive med jeres guide. I bruger alle morgentimerne på Amboseli-sletten, og kører bagefter tilbage til jeres camp for check-out.

Jeres safari fortsætter nu mod Kenyas ældste og største nationalpark, Tsavo National Park. Denne park dækker et areal på knap 22.000 km2, og er derfor delt op i 2 områder; Tsavo West og Tsavo East. I starter med Tsavo West, som er den mindre del af parken, og som ligger ca. 4 timer syd for Amboseli National Park. I takt med I kommer mere sydpå, vil I kunne se, at jorden bliver mere støvet og rød. Jorden er nemlig fyldt med jernoxid, som elefanterne i øvrigt elsker at støvbade sig i.

I ankommer til jeres næste camp og spiser frokost inden de næste dyremøder begynder. På trods af det støvede jord har Tsavo West frodige omgivelser med bjerge, en tæt vegetation, sumpområder og Mzima Springs. Her kan I opleve de store dyr som flodheste, næsehorn, elefanter, leoparder og løver sammen med de mindre som fugle, aber, vortesvin og dik-diks. 

Efter jeres game drive kører I tilbage til jeres camp, hvor I kan nyde udsigten af den uendelige natur, mens I spiser aftensmad.

   100 km · 2,5 time, game drive ved ankomst

Dag 4 · Afsted til Tsavo East Nationalpark

Efter morgenmad ved solopgang er det tid til at køre ind i den store del af Tsavo National Park – nemlig Tsavo East. I starter med et game drive i Tsavo West på vejen dertil, og I vil langsomt kunne se, hvordan naturen ændrer sig til et mere ørkenlignende landskab.

Her vil I hurtigt kunne få øje på de såkaldte røde elefanter og de høje giraffer på den åbne savanne. Og udover “Big Five”-oplevelser med løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn, kan I også opleve Lugards vandfald ved floden Galana.

Ovenpå dagens game drives, kan I slappe af i jeres camp med frokost og efterfølgende middag.

   160 km · 3,5 time, game drive ved ankomst

Dag 5 · Drop off i Nairobi eller Diani Beach

I starter dagen med et sidste game drive i de tidlige morgentimer, hvor det handler om at suge den afrikanske luft og natur til jer, inden det er tid til at vende retur mod Nairobi eller rejse videre til Mombasa. I får morgenmad på jeres camp, og får pakket safaribilen en sidste gang til dagens køretur. Køreturen til Nairobi tager ca. 6 timer, og turen videre til Mombasa tager ca. 4 timer med frokost undervejs.

Jeres guide vil sætte jer af i lufthavnen eller på den ønskede adresse.

DROP OFF I NAIROBI 

   160 km · 7,5 time

DROP OFF I DIANI BEACH

   190 km · 4 timer

Foreslået ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 · Amboseli · Kibo Safari Camp
Dag 3 · Tsavo West · Kilaguni Serena
Dag 4 · Tsavo East · Satao Camp
TILKØB · Diani Beach · Waterlovers

Inklusiv

Pick up & drop off i Nairobi

Privat guide og 4x4 landcruiser

Seedballs til træplantning

1 nat på Wildebeest Eco Camp med morgenmad

1 nat på Kibo Safari Camp med helpension

1 nat på Kilaguni Serena med helpension

1 nat på Satao Camp med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 12.500 kr.  ·  Højsæson · 13.400 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud