5 dage · Gorilla Kingdom

Drømmer I om at opleve vilde bjerggorillaer i sit naturlige levested og bo inden for regnskovens grænser, er I kommet til det rette sted. Dette eksklusive ophold, Sanctuary Gorillas Forest Camp, tager oplevelsen til helt nye højder. Udover jeres gorilla trek, kan I nemlig være heldige at opleve gorillaerne komme forbi jeres camp, da campen ligger i selveste Bwindi Impenetrabel Forest. Derudover kan også opleve andet vildt, som de sorte og hvide colobus aber, L’hoest aber og blå turaco fugle.  Nyd udsigten af den tætte jungle fra jeres private veranda og føl jer hjemme i jeres luksuriøse kanvas telt som giver jer den helt rigtige balance mellem det komfortable og det vilde. Campen har kun 10 telte, og I kan derfor se frem til et roligt ophold, hvor I kan nyde naturen omkring jer til det fulde. 

Gorilla Trekking
Ophold på Sanctuary Gorilla Forest Camp
Bwindi Impenetrabel Forest
Batwa Experience

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Ankomst til Entebbe
Dag 2 · Indenrigsflyvning til Bwindi
Dag 3 · Gorilla Trekking 
Dag 4 · Bwindi & Buhoma
Dag 5 · Indenrigsflyvning til Entebbe

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up fra Entebbe lufthavn

Velkommen til Afrikas Perle!
I bliver mødt af jeres guide ved ankomst, som vil køre jer til jeres hotel for natten og gennemgå hele turens forløb. I har resten af dagen fri til at slappe af og få en god nats søvn inden afrejse til Bwindi Impenetrabel Forest næste morgen.

Dag 2 · Indenrigsflyvning til Bwindi

Efter morgenmad og check-out på jeres hotel vil jeres guide køre jer til lufthavnen i rette tid til afrejse mod jeres næste camp med en kort indenrigs flyvning.

De næste 4 dage kan I se frem til at bo i samme område som selve bjerggorillaerne, nemlig på Sanctuary Gorilla Forest Camp, som ligger indenfor junglens grænser i det sydvestlige Uganda. 

Her ligger den 320 km2 store regnskov, kaldet Bwindi Impenetrable Forest, hjem til knap 500 bjerggorillaer og dermed halvdelen af verdens population af vilde bjerggorillaer.

Bwindi består af en imponerende biodiversitet med hundredvis af forskellige planter og træer samt en bred vifte af dyreliv og fugle udover gorillaerne. Det indkluderer blandt andet skovelefanter, chimpanser og colobus aber. Bwindi er derfor også på UNESCO verdensarvslisten, som Uganda Wildlife Authority og deres rangers gør en daglig indsats for at beskytte med særligt fokus på gorillaerne. 

Ved ankomst til campen kan I nyde en kold drikkelse i campens lounge, inden I bliver ledsaget til jeres telt. Efter en lur i jeres telt eller på jeres balkon med udsigt til regnskoven, anbefaler vi I går en tur ned i den nærliggende landsby. Om aftenen kan I nyde campens underholdning ved deres tændte bål efterfulgt af en 3 retters middag i deres åbne spiseareal. 

Dag 3 · Gorilla Trekking

Efter en nat i junglen og dens mange lyde, er det tid til at stå op, da I har gorilla trekking på programmet. I hopper i trekking tøjet og starter dagen med en varm morgenmad, inden I bliver ledsaget til det nærliggende Gorilla Trekking Center, hvor I vil få en gennemgang af trekket, og hvordan I skal forholde jer undervejs. I vil derefter møde jeres rangers som vil vise jer vejen frem til gorillaerne. Gorillaerne lever vildt og flytter sig hver eneste dag. Det er derfor ikke til at vide hvor langt et trek, I har foran jer – det kan tage én time som det kan tage 6 timer. Men for at lede jer på rette vej, er der et team af rangers som er gået i forvejen ved daggry for at finde deres lokation. 

Med jeres pakket frokost, regntøj og kamera-gear er I nu klar til at begive jer ud på jeres livs eventyr. I bevæger jer dybt ind i den frodige jungle, klar til opleve et af vores nærmeste slægtninge i sit naturlige levested. Og samtidig med det, er I også med til at beskytte den natur og dyreliv, I kommer forbi. Indtægten for Gorilla Trekking går nemlig direkte til beskyttelsen af skoven og gorillaerne.

   Gorilla Trekking

Dag 4 · Bwindi & Buhoma

I vågner op til endnu en dag i jungle-paradiset. Tilbring en afslappende dag på campen med en luksuriøs spa oplevelse eller besøg det lokale Batwa folk på en oplevelsesrig tur gennem de lokale landsbyer i det smukke og grønne naturlandskab. Buhoma er landsbyen, der ligger på grænsen til Bwindi Forest og som skaber en smuk overgang mellem den vilde og tætte regnskov og de store te-og kaffe plantager og bananpalmer. På turen vil I møde Batwa pygmæerne og høre mere om deres historie og kultur. Til slut på turen vil I besøge lokale landfolk som brygger sin egen kaffe og banan-øl. 

Fik I ikke helt nok af gorillaerne, kan I også vælge at booke et ekstra gorilla trek, som giver jer mulighed for at besøge en anden gorilla familie i et nyt område end dagen før. OBS. dette skal bookes i god tid før afrejse for at garantere gorilla-tilladelser. 

Dag 5 · Indenrigsflyvning til Entebbe

Efter rørerende og livsbekræftende oplevelser i Bwindis regnskov, er det tid til at fortsætte jeres rejse. Efter morgenmad og udtjekning bliver I kørt retur til landingsbanen og fløjet tilbage til Entebbe. Vi tilbyder et dagsværelse på Protea Hotel nær lufthavnen, hvis I har en sen afgang om aftenen. 

Foreslået ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Entebbe · No.5 boutique hotel
Dag 2, 3 og 4 · Bwindi · Sanctuary Gorilla Forest Camp

Inklusiv

Tur/retur lufthavnstransport fra Entebbe

Overnatning som anført med helpension

Drikkevarer på Sanctuary Gorilla Forest Camp

Tur/retur indenrigsflyvning til Kihihi Airstrip (Bwindi)

Gorilla-Permit

Park gebyrer

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Valgfrie aktiviteter

Priser

Kontakt for tilbud.

1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud