Fra 12.900 kr.

5 dage · Klassisk Kenya Safari

Oplev en af Kenyas frodige søområder og bliv varmet godt op til en af de mest berømte naturreservater i verden. 

I The Great Rift Valley kan I opleve enten Lake Naivasha eller Lake Nakuru National Park inden safarien fortsætter mod det helt store dyrerige i Masai Mara National Reserve. 

Oplev flodheste på en sejltur på Lake Naivasha efterfulgt af et bushwalk blandt giraffer og zebraer på Crescent Island. Eller tag på game drives i Lake Nakuru National Park og få de bedste chancer for at opleve det sværeste medlem af finde blandt The Big Five, nemlig næsehornet.

Bagefter sætter jeres guide kurs mod en 1.510 km2 stor vildmark med savanne, spredte akacietræer og gnuer i horisonten. Her får I resten af “de store fem” og den store gnuvandring serveret, hvor nogle af de største og mest dramatiske wildlife oplevelser finder sted. 

Kenyas smukke søområder
Sejltur på Lake Naivasha
Big Five oplevelser
Den store gnuvandring
Plant træer i Kenya

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Nairobi
Dag 2 · Afsted til Lake Naivasha eller Lake Nakuru
Dag 3 · Afsted til Masai Mara Nationalreserve
Dag 4 · Masai Mara Nationalreservat
Dag 5 · Tilbage til Nairobi & drop off

Bestil turen

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Nairobi

Ved ankomst i Nairobi eller på jeres hoteI vil I møde jeres chauffør, som også er jeres guide på safarien. I vil derefter blive kørt til Wildebeest Eco Camp, hvor I tilbringer første nat inden safariens start. Dette er en hyggelig tented camp uden for Nairobi og tæt på Nairobi National Park. Nær campen finder I også David Sheldricks Elefantbørnehjem, Giraffe Centeret og Karen Blixens Farm, som I kan besøge under jeres ophold. Aftenen tilbringer I på campen, hvor I kan nyde en god middag på deres restaurant i deres naturskønne have.

   12,5 km · 40 min  kørsel

Dag 2 · Afsted til Lake Naivasha eller Lake Nakuru

I dag starter jeres safari og begynder med en af Kenyas frodige søområder. Efter morgenmad på jeres camp og check-out vil I sammen med jeres guide køre nordpå langs The Great Rift Valley, som er en kæmpe kløft der løber fra det nordlige Mellemøsten til det sydlige Mozambique. I stopper ved et udsigtspunkt undervejs, og ankommer til jeres camp i rette tid til frokost efterfulgt af dagens safarioplevelser.

Køreturen tager ca. 2 timer, hvis I vælger Lake Naivasha, og 3,5 time hvis, I vælger Lake Nakuru.

BESØG TIL LAKE NAIVASHA

Vælger I Lake Naivasha, vil I opleve den højest liggende ferskvandssø i The Great Rift Valley. Området er fredfyldt og med en tæt fauna og vegetation rundt om den lavvandede sø, er der gennem tiden skabt det perfekte hjem for blandt andet flodheste, maraboustorke, fiskeørne og pelikaner. I vil også kunne opleve giraffer, zebraer, vandbukke, gnuer og andet vildt på øen, Crescent Island, som i dag er en fredet ø på Lake Naivasha. Efter en sejltur på søen vil I komme på en guidet bush walk blandt de fritgående dyr, som virkelig vil bringe jer i ét med naturen.

   100 km · 2 timer kørsel, sejltur og bushwalk ved ankomst


BESØG TIL LAKE NAKURU NATIONALPARK

I kan også vælge at køre til Lake Nakuru, som modsat Lake Naivasha er en saltvandssø i The Great Rift Valley omringet af Lake Nakuru National Park. Søen er mest af alt kendt for sin store bestand af flamingoer og andre fuglearter, men med den frodige nationalpark er parken også hjem for større vildt. I vil derfor opleve parken og søen på et game drive.

Her kan I være heldige at opleve leoparder, giraffer, bøfler og særligt næsehorn. Af “The Big Five” er næsehornet den sværeste at finde, når man er på safari.

Det skyldes, at de er meget truede, hvilket gør, at man primært finder dem i landets beskyttede områder – heriblandt Lake Nakuru National Park. Her bliver næsehornene overvåget 24/7 af parkinspektører, som beskytter dem mod krybskytterne. Lake Nakuru National Park er derfor en af de få steder, hvor der er størst chance for at se en af de store, grå enhjørninge.

Efter dagens oplevelser vil I kører tilbage til jeres camp og få middagen serveret af campens venlige personale.

   165 km · 3-4 timer kørsel, game drive ved ankomst

Dag 3 · Afsted til Masai Mara Nationalreservat

I lader op til safariens højdepunkt nemlig Masai Mara National Reserve. Efter morgenmad på jeres camp fortsætter jeres safari til Kenyas mest berømte naturreservat med sin millionbestand af gnuer og andre klovdyr samt “The Big Five”: Løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

På vejen dertil kører I forbi Kenyas countryside, og stopper i byen Narok til frokost.

Køreturen tager ca. 5 timer, og I vil snart begive jer ud i den uberørte og vilde natur med en åben savanne som strækker sig langt ud i horisonten. Efter jeres første oplevelser med Masai Maras dyreliv fortsætter I til jeres åbne camp, hvor I tilbringer aftenen med middag i loungen i idylliske omgivelser med campens gæstfrie personale.

  230 km · 4-5 timer kørsel, game drive ved ankomst

Dag 4 · Masai Mara Nationalreservat

På dag 4 venter der endnu flere natur- og dyreoplevelser i Masai Maras vilde natur. Dagen starter tidligt med kaffe eller te og morgenmad på jeres camp, og bagefter står jeres guide klar til morgenens game drive. I kan vælge at tilbringe hele dagen ude i reservatet med en medbragt picnic-frokost eller at opdele jeres game drives med et morgen- og eftermiddags-game drive og tilbringe formiddagen med afslapning og frokost på jeres camp.

I det 1.510 km2 store område venter der “Big Five”-oplevelser, og det er næsten med garanti, at I vil opleve minimum 3 af dem samt mange andre arter af Kenyas dyreliv som geparder, giraffer, zebraer, flodheste og vortesvin.

Ved solnedgang kommer I tilbage til jeres camp, hvor I kan fordøje oplevelserne og nyde jeres sidste aften blandt dyrene.

   Hel dag med game drives i Masai Mara National Reserve

Dag 5 · Tilbage til Nairobi & drop off

Safarien er nået til vejs ende. I står op før solopgang, og nyder jeres sidste morgen på campen. Det er nu blevet tid til at vinke farvel til personalet og fortsætte ud på et sidste game drive med jeres guide, inden I langsomt kører retur mod Nairobi. Herfra tager køreturen ca. 6 timer, hvor I også stopper til frokost og i en god souvenirbutik undervejs. I ankommer i Nairobi om eftermiddagen, og vil blive sat af i Nairobis lufthavn eller efter ønske.

250 km · 5 timer kørsel

Standard ophold

Klik på billedet for at se jeres billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 · Lake Naivasha · Crescent Camp
Dag 2 · Lake Nakuru · Flamingo Hill Tented Camp
Dag 3 og 4 · Masai Mara · Zebra Plains Mara Camp

Luksus ophold

Klik på billedet for at se jeres billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 · Lake Naivasha/Nakuru · Lake Elmentaita Serena Camp
Dag 3 og 4 · Masai Mara · Mara Crossings Camp

Inklusiv

Pick up & drop off i Nairobi

Privat guide og 4x4 landcruiser

Seedballs til træplantning

1 nat på Wildebeest Eco Camp med morgenmad

1 nat på Naivasha/Nakuru Camp med helpension

2 nætter på Zebra Plains Mara Camp med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safariaktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 12.900 kr.  ·  Højsæson · 14.700 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i  et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud