Fra 9.900 kr.

5 dage · Vic Falls & Chobe

Den lille og gode Victoria Falls og Botswana Safari, hvor I kan se frem til at blive forbløffet med det utrolige Victoria Falls, et af verdens 7 naturvidundere, efterfulgt af storslåede safarioplevelser både til vands og til lands i Chobe National Park.
I krydser grænsen i Zimbabwe til Botswana og bosætter jer på en hyggelig safari lodge på bredderne af Chobe River lige ved Chobe National Park – et eventyrligt elefantparadis. 

Victoria Falls
Sunset Cruise på Zambezi floden
Chobes Elefant-rige
Bådtur på Chobe floden
Big Five oplevelser

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Victoria Falls lufthavn
Dag 2 · Victoria Falls
Dag 3 · Afsted til Chobe Nationalpark
Dag 4 · Chobe Nationalpark
Dag 5 · Drop off i Kasane lufthavn 

 

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Victoria Falls lufthavn

I bliver mødt af jeres chauffør i Victoria Falls’ lufthavn og kørt til jeres eco-friendly lodge.

Om eftermiddagen skal I på et Sunset Cruise på Zambezi-floden. Zambezi-floden er den 4. største flod i Afrika med sin længde på 2.700 kilometer. Floden falder over flere kløfter, herunder det storslåede Victoria Falls – en af verdens 7 naturvidundere. Floden løber gennem flere nationalparker, og tiltrækker derfor også en bred vifte af fugle-og dyreliv. Man kan derfor hurtigt få øje på dyr som elefanter, flodheste, krokodiller, vandbukke og bøfler langs flodens bredder.

I bliver hentet og kørt til bredden, hvor jeres båd står klar. I sejler ud i den fredfyldte natur, mens I kan slappe af og nyde snacks og drinks serveret på båden. I får en direkte udsigt til den betagende solnedgang samtidig med, at I måske kan spotte liv omkring jer.

Efter solnedgang sejler I tilbage til bredden og vil blive kørt retur til jeres hotel.

Dag 2 · Victoria Falls

I starter dagen med morgenmad på jeres lodge. Bagefter er det tid til at udforske området og ikke mindst Victoria Falls. Om formiddagen skal I på en guidet tur til Victoria Falls, hvor I får den fulde panoramaudsigt af vandfaldene. Jeres guide vil også fortælle jer om historien bag David Livingstone, som også præsenteres i parken.

Hen over middag har I tid til at gå en tur i byen og besøge de små shops eller slappe af på jeres lodge. Om eftermiddagen kan I komme på en ny aktivitet, som en helikoptertur hen over Zambezi-floden og Victoria Falls. Her får I den ultimative udsigt fra fugleperspektiv, og hvis I tager den længere tur hen over Zambezi National Park, kan I også spotte dyr fra oven!

I kan også vælge adrenalin-vækkende aktiviteter som White River Rafting, Bungy Jumping og Gorge Swing. Eller komme på en historisk Bridge Walk under Victoria Falls broen, der skaber forbindelsen mellem Zambia og Zimbabwe. Her vil I blive ledsaget af en guide forklædt som George Imbault, som i sin tid var ingeniøren bag den imponerende bygning af broen. 

Om aftenen kan I nyde de naturskønne omgivelser af Zambezi.

Dag 3 · Afsted til Chobe Nationalpark (grænsekrydsning)

På dag 3 får I for alvor safari på programmet. I skal nu hen over grænsen til nabolandet, Botswana, efterfulgt af jeres første safariaktiviteter. I bliver hentet efter morgenmad og kørt til grænsen, hvor I fikser visa og bliver mødt af jeres safariguide på den anden side. Køreturen tager ca. en time, og efter I har krydset grænsen, er der ikke langt til jeres safari lodge. Ligesom ved Victoria Falls, er Botswana primært dækket af åben og uberørt natur, og der er derfor ikke nogen begrænsninger for, hvornår I kan spotte de første vilde dyr. Botswana er en af de lande, som Zambezi-floden løber igennem, men her bliver den blot kaldt for Chobe-floden, da den grænser op til den enorme Chobe National Park, som I skal opleve både til lands og til vands de næste 3 dage.

I ankommer i rette tid til frokost på jeres safari lodge, og vil blive taget godt imod af lodgens personale. Om eftermiddagen kan I enten komme på game drive i parken eller på en sejltur på floden. Begge dele byder på uforglemmelige safarioplevelser med det vilde og uspoleret dyreliv, som er til stede her.

Om aftenen bliver middagen serveret på lodgens hyggelige udendørsarealer.

   75 km · 1,5 time

Dag 4 · Chobe Nationalpark

I vågner op i de frodige omgivelser før daggry, og spiser en let morgenmad inden dagens første game drive. I kører ud i den knap 12.000 km2 store nationalpark på udkig efter de store rovdyr som løver, leoparder, hyæner og de truede afrikanske vildhunde. Elefanter vil I med garanti også se mange af, da Chobe National Park har verdens største koncentration af elefanter – faktisk en koncentration på over 120.000. Og med Chobe-floden i nærheden trives de akvatiske dyr også særligt godt her, som store grupper af flodheste, krokodiller, flokke af vandbukke og ikke mindst et mangfoldigt fugleliv. Dem kan I opleve helt tæt på, når I sejler ud på Chobe-floden om eftermiddagen (hvis I ikke var afsted dagen før). Ellers byder eftermiddagen på endnu et game drive efter frokost og afslapning på jeres lodge.

Efter dagens sidste safariaktivitet, kan I nyde jeres sidste aften i den vilde natur med middag og afslapning.

   Hel dag med safari-aktiviteter i Chobe Nationalpark

Dag 5 · Drop off i Kasane lufthavn

Safarien er ikke helt slut endnu. I skal nemlig på et sidste morgen-game drive for at få de sidste minder med i bagagen inden safarien slutter. Efter jeres game drive kommer I tilbage til safari lodgen og spiser morgenmad efterfulgt af check-out. I bliver derefter kørt til Kasane internationale lufthavn, hvorfra I kan fortsætte jeres rejse. 

   20 km · 25 minutter

Standard ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shearwater Explorers Village
Dag 3 og 4 · Chobe · Elephant Valley Lodge

Luksus ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shongwe Lookout
Dag 3 og 4 · Chobe · Chobe Bakwena Lodge

Luksus ophold PLUS

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Victoria Falls Safari Lodge
Dag 3 og 4 · Chobe · Ngoma Safari Lodge

Inklusiv

Pick up i Victoria Falls

2 nætter ophold på Shearwater Explorers Village med morgenmad

Sunset cruise på Zambezi floden

Guidet Victoria Falls tur inkl. entré

Transfer fra Victoria Falls til safarilodge i Botswana

2 nætter ophold på Elephant Valley Lodge med helpension

Udvalgte drikkevarer på safarilodge

2 safari-aktiviteter per dag

Park gebyrer

Drop off i Kasane lufthavn

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 9.900 kr.  ·  Højsæson · 11.350 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud