Fra 14.900 kr.

6 dage · Baobab & Krater Safari

Som navnet måske har afsløret, så kan I se frem til at opleve store og ikoniske baobabtræer, som står flot inde i Tarangire National Park. Men det bliver hurtigt en lille del af safariens program, når I først har observeret parkens imponerende store flokke af elefanter blandt resten af parkens dyreliv. Med 2 nætter inde i parken får I lov til at udforske Tanzanias 6. største nationalpark, hvor Burunge-floden bliver parkens midtpunkt med alle dyrene vandrende dertil.
Oplevelserne bliver kun vildere, når I fortsætter ind i Ngorongoro Conservation Area med besøg ved Ngorongoro Krateret, hvor et ægte ‘wilderness’ venter. 

Elefanternes territorie
Imponerende Baobab træer
Ngorongoro krateret
UNESCO verdensarvssted
Big Five oplevelser

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Kilimanjaro lufthavn
Dag 2 · Afsted til Tarangire Nationalpark
Dag 3 · Tarangire Nationalpark
Dag 4 · Afsted til Ngorongoro Conservation Area
Dag 5 · Ngorongoro Krateret
Dag 6 · Lake Manyara & drop off i Kilimanjaro/Arusha

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Kilimanjaro lufthavn/Arusha

I bliver mødt og hentet af jeres safariguide i Kilimanjaros Internationale Lufthavn eller efter ønske. Jeres guide vil ledsage jer de næste 6 dage, og fortælle jer om den natur og det dyreliv, I observere på jeres vej.

Først vil I blive kørt til jeres lodge for natten, hvor I kan slappe af og varme op til de spændende dage forude.  

Dag 2 · Afsted til Tarangire Nationalpark

På dag 2 starter jeres safari med kurs mod det 2.800 km2 store Tarangire National Park. I spiser morgenmad på jeres lodge og checker ud, mens jeres guide gør safaribilen klar til dagens kørsel. Køreturen tager ca. 3 timer, og I ankommer derfor til jeres camp i god tid til frokost med mulighed for at friske jer op til eftermiddagens game drive.  

Med åbne sletter, majestætiske baobab-træer og Tarangire-floden dannes Tanzanias 6. største nationalpark. Her er der næsten garanti for at se en af “The Big Five” nemlig elefanten, da de særligt trives her og i store flokke.

Vi kalder parken for Serengetis lillebror med den største koncentration af dyreliv efter Serengeti Ecosystem, og I kan derfor forvente imponerende safarioplevelser på jeres game drives i Tarangire.  

Ved solnedgang vil I køre tilbage til jeres camp, hvor I stadig kan nyde naturen og lydene i de åbne omgivelser ved campen. Aftensmaden bliver serveret af campens venlige personale.  

   220 · 4 timer

Dag 3 · Tarangire Nationalpark

Hele dagen er dedikeret til endnu flere safarioplevelser i Tarangire. I står op før daggry, og starter med en let morgenmad i campen, inden I drager ud på sletten med jeres guide på udkig efter alle de ikoniske dyrearter, som man forbinder med Afrika. Tarangire er hjem for fire af “The Big Five”, så udover elefanten, kan I også opleve løver, leoparder og bøfler. Jeres guide vil også kunne præsentere jer for parkens imponerende fugleliv med over 500 registrerede fuglearter som den flotte Yellow Billed stork, African Hoopoe, Red billed hornbill og ikke mindst Zazu fra Løvernes Konge. Tarangire National Park er også en af de få steder i Østafrika, hvor man kan opleve de afrikanske vildhunde.  

I holder pause til frokost, som I enten spiser i jeres camp eller som picnic i parken. Bagefter står der mere safari på programmet, og I fortsætter indtil solen begynder at gå ned.  

Om aftenen kan I fordøje oplevelserne med afrikansk middag i jeres camp. 

   Hel dag med game drives i Tarangire Nationalpark

Dag 4 · Afsted til Ngorongoro Conservation Area

Dag 4 byder på endnu en tidlig morgen, da det er blevet tid til jeres sidste game drive i Tarangire inden safarien fortsætter mod Ngorongoro. Efter morgenmad og check-out kører I på game drive, hvor I kan få de sidste fotos af baobabtræerne og elefanterne med.  

I kører 3 timer nordpå og ind i det enorme conservation-område, hvor I skal tilbringe de næste 2 nætter.

I 1959 blev Ngorongoro gjort til en conservation og derfor kaldet Ngorongoro Conservation Area med fokus på at bevare naturen og de oprindelige stammer. Hvad der også gør området særligt interessant er, at arkæologer har opdaget en meget tidlig tilstedeværelse af mennesker i området, hvorfor Ngorongoro Conservation Area også blev et UNESCO-verdensarvsted.
Ved Olduvai Gorge i The Great Rift Valley mellem Ngorongoro og Serengeti, har arkæologerne nemlig fundet hundredvis af knogler og stenredskaber fra millioner år tilbage, som beviser, at eksistensen af vores menneskelige forfædre udviklede sig i Afrika. 

Om eftermiddagen kan I komme på en guidet safari til fods i området.
Her komme I helt tæt på naturen, og kan høre endnu mere om Olduvai Gorge og de oprindelige stammer. 

På jeres lodge kan I nyde den smukke udsigt af Ngorongoro Krateret, mens I spiser aftensmad og lader batterierne op til game drive i selve krateret næste morgen!  

   170 · 3 timer

Dag 5 · Ngorongoro Krateret

Dagen starter før solopgang med morgenmad på jeres lodge. Det er nemlig blevet tid til at besøge selve Ngorongoro Krateret. Vulkankrateret udbrændte for 2-3 millioner år siden, og betragtes i dag som et af Afrikas naturvidundere, og det kan vi godt forstå!
Det er nemlig et syn for guder – både fra oven og fra neden.
Fra et udsigtspunkt vil I kunne se en vegetation og fauna, der har vokset sig tæt op ad kraterets kanter og skimme Lake Magadi på kraterets bund. På bunden lever, blandt meget andet Afrikas “Big Five”, og I skal forvente intet mindre end storslåede naturoplevelser med den enorme koncentration af dyreliv, I snart vil opleve på et og samme sted. I tilbringer hele dagen i krateret med picnic-frokost. Efter mange timers observationer af Ngorongoros dyreliv, vil I langsomt køre tilbage mod jeres lodge, hvor aftensmaden bliver serveret.

   Hel dag med game drives i Ngorongoro krateret

Dag 6 · Lake Manyara & drop off i Kilimanjaro/Arusha

Det er blevet safariens sidste dag, og Lake Manyara står på programmet. I vågner op til udsigten af Ngorongoro, og nyder jeres morgen på lodgen, inden I kører ud af Ngorongoro Conservation Area og afsted mod Lake Manyara National Park, som ligger 1-2 timers kørsel udenfor Ngorongoro og ved skrænten af The Great Rift Valley.
I parken ligger Lake Manyara, som udgør 230 km2 af parkens samlede areal på 320 km2. Udover et mangfoldig fugleliv vil I også kunne spotte store flokke af flodheste i søen og en masse aber i træerne med den tætte skov, der findes i den nordlige del af parken. Her trives elefanter og løver også særligt godt, og hvis I er heldige, kan I opleve løverne hvile sig på en gren i træerne, som jo ellers er leopardernes territorium. Når morgentimerne er passeret, kan I nyde en sidste picnic-frokost i parken, inden I vender mod Kilimanjaro. Køreturen tager ca. 3,5 time, og ved ankomst vil I blive sat af efter ønske – enten i Arusha eller Kilimanjaro Lufthavn. 

Til Lake Manyara Nationalpark

   90 km · 2,5 time

 Til Kilimanjaro lufthavn/Arusha 

   185 km · 3,5 time

Standard ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 2 og 3 · Tarangire · Burunge Tented Camp
Dag 4 og 5 · Ngorongoro · Ngorongoro Wild Camp

Luksus ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 2 og 3 · Tarangire · Maromboi Tented Lodge
Dag 4 og 5 · Ngorongoro · Tortilis Camp

Inklusiv

Pick up & drop off i Kilimanjaro lufthavn/Arusha

Privat guide og 4x4 landcruiser

1 nat ophold på Parkview Inn med morgenmad

2 nætter på Burunge Tented Camp med helpension

2 nætter på Ngorongoro Wild Camp med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 14.900 kr.  ·  Højsæson · 16.500 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne med standard ophold.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud