Fra 17.700 kr.

7 dage · Big Five & Boat Safari

Få alle Kenyas højdepunkter med på denne safari-rundrejse som både inkluderer eksklusive udsigter til selveste Mount Kilimanjaro, en eventyrlig sejltur og et ægte wildlife-paradis. 

Oplev de store flokke af elefanter i Amboseli National Park, gruppe af flodheste i Lake Naivasha og løvernes univers i Masai Mara National Reserve.
På denne safari får I “Big Five”-oplevelser både syd og nord fra Nairobi og det perfekte afbræk midt i mellem, når I får lov til at træde ud af bilen og op i en båd efterfulgt af et forfriskende bushwalk på Crescent Island. 

Absorber naturen i hele 3 forskellige naturområder og se frem til vilde og tætte møder af Kenyas dyreliv. 

Big Five oplevelser
Udsigt til Kilimanjaro
Sejltur og bush walk
Den store gnuvandring
Egen guide og safaribil

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Nairobi
Dag 2 · Afsted til Amboseli Nationalpark
Dag 3 · Amboseli Nationalpark
Dag 4 · Afsted til Lake Naivasha
Dag 5 · Afsted til Masai Mara Nationalreservat
Dag 6 · Masai Mara Nationalreservat
Dag 7 · Tilbage til Nairobi & drop off 

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Nairobi

Chaufføren står klar til at hente jer ved ankomst i Nairobi eller på jeres hotel i byen. Chaufføren er også jeres safariguide, og har et stort kendskab til landets natur og dyreliv.

Første aften og nat tilbringer I på Wildebeest Eco Camp, som er en hyggelig camp udenfor storbyen Nairobi og med beliggenhed i grønne omgivelser og nær Nairobi National Park.

Ved udkanten af Nairobi National Park ligger David Sheldrick Wildlife Trust, bedre kendt som Elefantbørnehjemmet, som redder efterladte og tilskadekomne elefantunger og andet vildt, som næsehorn og giraffer. Her bliver dyrene plejet og opdraget, så de en dag er klar til at blive sat fri igen.

Støt elefanterne og oplev centeret med jeres egne øjne!   

   12,5 km · 40 min

Dag 2 · Afsted til Amboseli Nationalpark

Det er blevet tid til safari. I gør klar til check-out og spiser morgenmad på jeres camp inden afgang med jeres guide. Første destination er Amboseli National Park. Amboseli ligger ca. 4 timers kørsel syd for Nairobi, og er mest af alt kendt for sin maleriske horisont af Kilimanjaro – Afrikas højest bjerg på knap 6.000 meter – og sin imponerende flokke af elefanter.

Så til alle fotograferne; hav jeres kamera klar, for her kan I få det smukke billede af en elefantflok med et af Afrikas naturvidundere i baggrunden!

I spiser frokost på vejen eller ved ankomst til jeres camp nær parken. Bagefter skal I på turens første game drive efterfulgt af en stemningsfuld aften på campen med middag.

   250 km · 5 timer, game drive ved ankomst

Dag 3 · Amboseli Nationalpark

I står op før daggry til morgenens game drive efter en hurtig morgenkaffe og morgenmad.

Efter første nat i Afrikas bush vil I opleve, at temperaturen bliver kølig hen over natten og i de tidlige morgentimer, indtil solen står højt på himlen i løbet af formiddagen.

Det gør dyrene aktive, og I kan derfor være heldige at se mange af dyrene i aktion på de tidlige game drives.

Det kan for eksempel være en løve, som spiser sit bytte efter nattens fangst, eller flodheste som stadig går og græsser inden solens stråler bliver for stærke til deres sarte hud.

I kører tilbage til campen til frokost med tid til at slappe af og få opladet batterierne inden eftermiddagens game drive. Her begynder dyrene at vågne igen efter dagens siesta, så hold øjnene åbne for livet omkring jer.

I tilbringer aftenen på samme camp, hvor aftensmaden vil blive serveret af campens venlige personale.

   Hel dag med game drives i Amboseli Nationalpark

Dag 4 · Afsted til Lake Naivasha

Jeres safari fortsætter nu nordpå mod Lake Naivasha og med nye safariaktiviteter på programmet.

I spiser morgenmad på jeres camp, pakker safaribilen, og så er det afsted. Køreturen tager 6-7 timer inklusiv en frokost på vejen. I vil også gøre stop ved et smukt udsigtspunkt af ”The Great Rift Valley”, som er en kløft, der løber gennem det østlige Afrika mellem Etiopien og Mozambique.

I ankommer i rette tid til eftermiddagens aktiviteter. I skal nu ud af bilen og sejle på den lavvandede ferskvandssø, hvor I kommer helt tæt på områdets dyreliv. Her kan I opleve store grupper af flodheste, som slapper af på søens bund med hovedet over overfladen og et stort fugleliv af blandt andet pelikaner, Marabou storke og havørne. Men der er mere endnu!

På søen finder I Crescent Island, som I sejler til, og kommer på bush walk – en safari til fods!

Crescent Island er i dag et sanctuary for fritgående dyr, som i sin tid blev fragtet dertil under optagelserne af filmen ”Out of Africa”. I kan derfor komme meget tæt på giraffer, zebraer, gnuer, vandbukke og mere.

Efter en times gåtur blandt de vilde dyr med øens guide, vil I sejle tilbage til fastlandet, og kan slappe af i jeres camp efterfulgt af middag.

   330 km · 6-7 timer, sejltur og bushwalk ved ankomst

Dag 5 · Afsted til Masai Mara Nationalreservat

I skal nu tilbage i safaribilen og gøre jer klar til safariens højdepunkt nemlig Masai Mara National Reserve. Efter morgenmad i jeres camp vil jeres guide køre jer mod det 1.510 km2 store dyrerige, hvor savannen føles uendelig, og dyrelivet er storslået. Hvis I har set “Løvernes Konge”, så er dette den virkelige udgave, hvor løverne hersker, og gnuerne vandrer.

I stopper undervejs på den 5 timers køretur for at spise frokost, hvor I også kan se landets små landsbyer og countryside. Når I nærmer jer reservatet, vil I kunne spotte det første dyreliv som bavianer, gnuer og zebraer, og ingen længe er I klar til dagens game drive på Masai Maras åbne slette!

Ved solnedgang vil I blive kørt til jeres camp. Her kan I nyde lydene af Afrikas bush og dyreliv, mens I spiser middag, og sover I jeres kanvas-telte.

   230 km · 4 timer, game drive ved ankomst

Dag 6 · Masai Mara Nationalreservat

I starter dagen med en let morgenmad på jeres camp inden dagens safarioplevelser går i gang.

Her er det “The Big Five” I er på udkig efter: Løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn. Men reservatet er også kendt for den store gnuvandring (Wildebeest Migration), hvor millioner af gnuer, zebraer og antiloper årligt vandrer over Mara-floden til nabolandet, Tanzania, i cyklus.

Det skaber en masse aktivitet på både savannen og i floden, hvor hhv. løver og krokodiller ligger på lur.

I kan også opleve andre rovdyr, som de plettede geparder, da de trives allerbedst på åbne og flade sletter med deres fart på 100 kilometer i timen.

I kan tilbringe hele dagen på savannen med picnic-frokost undervejs, eller dele jeres game drive op med et morgen- og eftermiddags-game drive med frokost på campen.

Aftenen bruger I i jeres camp, hvor I kan fordøje dagens oplevelser med en lokal drink og middag.

   Hel dag med game drives i Masai Mara National Reserve

Dag 7 · Tilbage til Nairobi og drop off

I er nået til safariens sidste dag. I står op lige før solopgang, gør jeg klar til check-out og spiser morgenmad. Det er nu blevet tid til at vinke farvel til campens personale, inden I tager ud på jeres sidste game drive med jeres guide. Her kan I få de sidste dyremøder med i bagagen, mens I langsomt kører tilbage mod Nairobi. Køreturen tager ca. 5 timer, hvor I igen stopper til frokost ved en souvenirbutik, og ankommer til Nairobi sen eftermiddag. I bliver sat af i Nairobis lufthavn eller efter ønske.

   250 km · 5 timer

Standard ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 og 3 · Amboseli · Kibo Safari Camp
Dag 4 · Lake Naivasha · Crescent Camp
Dag 5 og 6 · Masai Mara · Zebra Plains Mara Camp

Luksus ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 og 3 · Amboseli · Kibo Safari Camp
Dag 4 · Lake Naivasha · Lake Elmenteita Serena Camp
Dag 5 og 6 · Masai Mara · Mara Crossings Camp

Inklusiv

Pick up & drop off i Nairobi

Privat guide og 4x4 landcruiser

Seedballs til træplantning

1 nat på Wildebeest Eco Camp med morgenmad

2 nætter på Kibo Safari Camp med helpension

1 nat på Crescent Camp med helpension

2 nætter på Zebra Plains Mara Camp med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 17.700 kr.  ·  Højsæson · 19.500 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud