Fra 13.900 kr.

7 dage · Machame Ruten

Machame ruten, også kendt som Whiskey ruten, er en forholdsvis udfordrende rute med stejle og lange distancer på trekkets første dage. 

Til gengæld byder ruten på imponerende udsigter gennem et varieret landskab, som gør ruten til en af de mest populære. Og så er akklimatiseringen også god.

Den mest populære rute på Kilimanjaro
Stå på toppen af Afrika!
Privat guide og trekking crew
Betagende udsigter!
Once-in-a-lifetime experience

TREKKING OVERSIGT

Dag 1 · Trek fra Machame Gate til Machame Camp
Dag 2 · Trek fra Machame Camp til Shira Cave Camp
Dag 3 · Trek fra Shira Cave Camp til Barranco Camp
Dag 4 · Trek fra Barranco Camp til Karanga Camp
Dag 5 · Trek fra Karanga Camp til Barafu Camp
Dag 6 · Uhuru Peak!
Dag 7 · Trek fra Mweka Camp til Mweka Gate

Detaljeret Program

Dag 1 · Trek fra Machame Gate til Machame Camp

I tilbringer jeres første nat i Moshi, og får en præsentation til trekkets forløb af jeres hovedguide aftenen før. Den følgende morgen begynder eventyret med pick-up fra jeres hotel kl. 9. Sammen med jeres guides og trekking cew kører I 45 minutter mod Kilimanjaros entré via Machame-gaten i 1.800 meters højde. 

Ved ankomst til gaten vil I blive registreret, så I er klar til afgang. 

Jeres første distance er relativt stejl, og tager jer gennem en fortryllende regnskov med hvide og sorte colobus-aber i træerne og en tæt vegetation af buske og vilde blomster. Og som I kommer ud af regnskoven, vil I kunne opleve en forandring i landskabet.

Efter 11 kilometers vandring på 6-7 timer ankommer I til jeres første camp, Machame Camp, i 2.800 meters højde.  Her bliver jeres telte slået op, og aftensmaden bliver tilberedt. 

    11 km · 6-7 timer

   2.800 meter

 

 

Dag 2 · Trek fra Machame Camp til Shira Cave Camp

Efter morgenmaden pakker I jeres lejr sammen, og trekket fortsætter nu videre til Moorland Zone – et åbent bjerglandskab med buske, mos og særlige bjergplanter. Trekkets første time foregår i stejlt terræn, og bliver herefter mere fladt, hvor I kan nyde en imponerende udsigt af Kibo Peak og Western Breach – en revne i kraterkanten opstået af løbende lava og ikke mindst de iøjnefaldende gletsjere.


Dagens trek tager ca. 5 timer med en distance på 5 kilometer, hvorefter I ankommer til Shira Cave Camp i 3.750 meters højde og tilbringer natten. 

    5 km · 5 timer

   3.750 meter

 

Dag 3 · Trek fra Shira Cave Camp til Barranco Camp

3. dagens trek tager jer hen over den sidste del af Shira Plateau – et gammelt vulkankrater der med tiden er blevet fyldt med lava – og fortsætter derefter mod øst. Landskabet ændrer sig til et ørkenlandskab, hvor vegetationen er begrænset, og jorden er øde og ufrugtbar. Undervejs vil I kunne nyde udsigten af Mount Meru og Kibo og senere Western Breach, når trekket fortsætter op til lavatårnet i 4.600 meters højde. Når I har passeret lavatårnet, går I nedad mod jeres næste camp, Barranco Camp, som gør dagen til den perfekte akklimatiseringsdag. 

Efter dagens 10 kilometers vandring på 7-8 timer ankommer I til Barranco Camp i 3.950 meters højde. Denne camp er smukt placeret med konstant udsigt til Kibo og den næsten 300 meter høje Barranco-væg.

    10 km · 7-8 timer

   3.950 meter

 

Dag 4 · Trek fra Barranco Camp til Karanga Camp

Dagen starter med en 2 timers klatring  op ad Barranco-væggen, som vil blive husket for dens spændende og anderledes terræner, I kommer ud på undervejs til Uhuru Peak. På toppen af væggen vil I opleve, at landskabet ændrer sig igen, da I nu indtræder Alpine-ørkenen. Her kan I se frem til endnu en imponerende udsigt af Mount Meru. Efter en kort pause fortsætter I ned til Karanga Valley og til jeres næste camp. Her kan I nyde jeres ankomst til 4.000 meters højde efter dagens kortere, men udfordrende trek på 4 timer.  

    5 km · 4 timer

   4.000 meter

 

Dag 5 · Trek fra Karanga Camp til Barafu Camp

På dag 5 vil I nå frem til basecamp i 4.670 meters højde. I bruger 4 timer på at vandre fra Karanga Camp til Barafu Camp med en smuk udsigt undervejs til de to toppe, Mawenzi og Kibo Peak.  

 

Efter ankomst til jeres camp er resten af dagen dedikeret til afslapning og forberedelse til turens højdepunkt og næste tap – nemlig Uhuru Peak. 

Aftensmaden vil blive serveret tidligt efterfulgt af en tidlig nat, da vandringen mod Uhuru Peak starter allerede ved midnat. 

    4 km · 4 timer

   4.670 meter

 

Dag 6 · UHURU PEAK!

I gør jer klar til turens hårdeste trek med en varm kop te/kaffe og snacks.
Terrænet er sejl og fyldt med løse sten, som gør det nødvendigt at tage trekket i et langsomt tempo med mange pauser. Efter 6-7 timer ankommer I til første milepæl; Stella Point i 5.750 meters højde. Her vil I blive mødt med den mest magiske solopgang, som gør det udfordrende trek det hele værd! 

Og med den nye solenergi kan I nu fortsætte i 1-2 timer for at nå de sidste 145 meter og dermed Uhuru Peak på 5.895 meter, som byder jer velkomne til toppen af Afrika. Udsigten over hele landskabet, det store krater og de gigantiske isgletchere er utrolige og en uforglemmelig oplevelse.  

I får tid til at nyde momentet og tage billeder ved det berømte Uhuru Peak-skilt, og bagefter begynder I langsomt vandringen nedad mod Barafu Camp. Her kan I slappe af og nyde jeres frokost inden, I fortsætter ned ad bjerget mod Mweka Camp i 3.100 meters højde. 

Efter en lang og oplevelsesrig dag, har I gjort jer fortjent til en lang og god nats søvn i jeres telte. 

OP

    5 km · 7 timer

   5.895 meter

NED

    12 km · 6 timer

   3.100 meter

 

Dag 7 · Trek fra Mweka Camp til Mweka Gate

I vandrer de sidste 10 kilometer ned ad bjerget gennem regnskoven og videre til Mweka Gate. Her vil I blive skrevet ud, og kørt tilbage til jeres hotel i Moshi. 

Ved ankomst til Moshi er det tid til at sige farvel og tak til jeres guides og trekking crew, som mange nu vil betragte som sin “Kilimanjaro Familie”. 

    10 km · 3-4 timer

   1.670 meter

 

Inklusiv

Tur/retur transport fra Kilimanjaro lufthavn

2 nætter på Parkview Inn Hotel med morgenmad

Tur/retur transport til Kilimanjaro Gate

Privat guide, trekking crew og kok

Alle park-og camping gebyrer

Alt camping udstyr inkl. telte

Kilimanjaro Redningsgebyrer

Ilt-flaske

Helpension og drikkevand under trekket

Varmt vand til at vaske sig

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Visa

Sovepose (kan lejes)

Vandrestav (kan lejes)

Drikkepenge til guide, trekking crew og kok

Vasketøj

Priser

Lavsæson · 13.900 kr.  ·  Højsæson · 13.900 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbelttelt.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud