Fra 16.900 kr.

7 dage · Tanzania Experience

Oplev Tanzanias mest storslåede landskaber med god tid til at observere det endnu mere storslåede dyreliv. Her får I den fulde oplevelse med overnatninger ved hver nationalpark, I kommer forbi, hvilket giver jer den ekstra tid til game drives og dermed ekstra mulighed for at finde de løver eller leoparder, der måske lå i skjul dagen inden. Både Tarangire, Serengeti, Ngorongoro Krateret og Lake Manyara er med i programmet, hvor I kan se frem til uforglemmelige og unikke møder med Tanzanias dyreliv i jeres helt egen private landcruiser med en professionel guide.  I besøger den ene nationalpark efter den anden med store højdepunkter undervejs. 


Slå lejr og kom helt tæt på naturen eller opgrader til vores luksus tented camps, hvor naturen og glamour mødes.

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Kilimanjaro/Arusha
Dag 2 · Tarangire Nationalpark
Dag 3 · Afsted til Serengeti Nationalpark
Dag 4 · Serengeti Nationalpark
Dag 5 · Afsted til Ngorongoro Conservation Area
Dag 6 · Ngorongoro Krateret
Dag 7 · Lake Manyara & drop off i Kilimanjaro/Arusha

 

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Kilimanjaro lufthavn/Arusha

I bliver mødt af jeres chauffør ved ankomst til Kilimanjaros Internationale Lufthavn eller på jeres hotel. Jeres chauffør vil også være jeres safariguide, som kender Tanzanias natur og dyreliv allerbedst. I bliver kørt til byen Karatu, som ligger mellem det enorme Ngorongoro Conservation Area og Lake Manyara National Park. Det giver jer der den perfekte lokation til de første safarioplevelser, som venter næste morgen.
Køreturen tager ca. 3,5 time i jeres egen 4×4 landcruiser, hvor I kan læne jer tilbage og nyde Tanzanias countryside undervejs.

I tilbringer første nat på jeres lodge i natursmukke omgivelser, og kan få en god nats søvn.

   200 km · 3,5 time

Dag 2 · Tarangire Nationalpark

Det er blevet tid til safari, og I starter med det nærliggende Tarangire National Park i Manyara-regionen. Efter morgenmad i jeres camp vil jeres guide køre jer 2,5 time sydpå til hvad vi kalder Serengetis lillebror med sine 2.850 km2. Med parkens størrelse og 2. største koncentration af dyreliv udenfor Serengeti, kan I allerede nu begynde at spotte nogle af Afrikas “Big Five”: Elefanten, næsehornene, løven, leoparden og bøflen. Elefanter er særligt glade for området, og med dyrets størrelse skal I ikke gøre en stor indsats for at finde store flokke af dem.

Parkens flod, Tarangire Lake, tiltrækker også dagligt en stor variation af dyr, da det er den eneste kilde i området. Det gør også parken til det oplagte sted for alle fugleentusiasterne med mere end 500 fuglearter tilstede.

Derudover byder Tarangire også på unikke oplevelser, som træklatrende løver og de sjove baobabtræer.

I spiser frokost med en picnic i parken, og efter jeres game drive vil jeres guide køre jer tilbage til jeres lodge i Karatu. Her vil I få serveret middag og tilbringe natten.

   Hel dag med game drives i Tarangire Nationalpark

Dag 3 · Afsted til Serengeti Nationalpark

I spiser morgenmad i jeres camp, og gør klar til check-out. Jeres safari fortsætter nu nordpå med ca. 3 timers kørsel gennem Ngorongoro Conservation Area og med kurs mod Serengeti National Park. I vil allerede nu kunne fornemme, at det er meget stort og uberørt område af natur, I kører ind i og med smukke udsigtspunkter af Ngorongoro og krateret undervejs, vil I få et glimt af det vilde dyreliv, som lever her. 

I ankommer til Serengeti National Park i god tid til frokost i jeres camp og efterfølgende jeres første game drive. Her er der skruet godt op for antallet af dyr med parkens areal på hele 14.750 km2. Parken er særlig kendt for sine “Big Five”-oplevelser, store bestand af løver og ikke mindst den store gnuvandring, hvor 2 millioner gnuer vandrer i cyklus mellem Serengeti i Tanzania og Masai Mara i Kenya.  

Ved solnedgang bliver I kørt retur til jeres camp inde i parken, hvor I kan slappe af med middag i savannens omgivelser og fordøje dagens oplevelser.

   180 km · 3,5 time

Dag 4 · Serengeti Nationalpark

Efter en nat blandt Tanzanias vilde dyr, står I op før daggry og får serveret en let morgenmad i jeres camp inden dagens game drives går i gang.

I har hele dagen fri til at observere Tanzanias vilde dyreliv, hvor I kan se alt lige fra krokodiller til geparder. I skal også holde jeres øjne åbne for leoparder, som ofte gemmer sig på de små øer af stenklipper kaldet Kopjes.

I kan enten spise frokost i jeres camp efter jeres morgen game drive eller tilbringe hele dagen ude på savannen med picnic-frokost.

I kommer tilbage til jeres camp, når solen er begyndt at gå ned, og vil spise jeres sidste middag i campen inden jeres safari vender sydpå igen.

   Hel dag med game drives i Serengeti Nationalpark

Dag 5 · Afsted til Ngorongoro Conservation Area

I vågner op i jeres camp, og nyder jeres morgenmad inden et sidste game drive i Serengeti National Park. I bruger hele morgenen og formiddagen i parken, og kører bagefter langsomt tilbage mod Ngorongoro-området. I spiser frokost på vejen, og ankommer sent på eftermiddagen til jeres camp nær gaten til Ngorongoro Krateret.

Denne aften kan I lade op til flere store oplevelser, som venter jer næste morgen, når I kører på game drive ned i selve krateret!

Middagen vil blive serveret af campens venlige personale.

   150 km · 3 timer

Dag 6 · Ngorongoro Krateret

Gør jer klar til et af Afrikas naturvidundere og et imponerende dyreliv. Efter en tidlig kop kaffe eller te og morgenmad i campen vil jeres guide køre jer ned i det 2-3 millioner år gamle krater med et areal på 250 km2. Her får I flere “Big Five”-oplevelser med tusindvis af dyr, som lever på et og samme sted. Det gælder både giraffer, flamingoer, flodheste, løver og zebraer og meget andet. I kan også være heldige at se de sjældne sorte næsehorn, som bliver nøje overvåget af kraterets rangere på grund af deres truede tilstand. 

Med kraterets foto-venlige kanter giver kraterbunden også det perfekte panoramabillede for enhver fotograf.

 Hele dagen står på game drives med picnic-frokost i krateret. Først når I er fyldt op med oplevelser af kraterets vilde dyreliv, kører I tilbage til jeres camp, hvor en varm middag står klar.

   Hel dag med game drives i Ngorongoro krateret

Dag 7 · Lake Manyara & drop off i Kilimanjaro lufthavn/Arusha

I nærmer jer safariens ende, men ikke helt endnu. I afrunder nemlig jeres safari med et besøg i det tidligere nævnte, Lake Manyara Nationalpark. Efter morgenmad og check-out i jeres camp kører I 2,5 time sydpå, og ankommer ved parken for safariens sidste game drive. Parken er lille og mest kendt for sit smukke fugleliv, som holder til ved parkens flod, Lake Manyara. Men I kan også opleve større vildt som bavianer, flodheste, giraffer og zebraer.

Med de sidste dyremøder er I klar til at køre retur mod Kilimanjaro, hvor I vil blive sat af i lufthavnen eller efter ønske.

Til Lake Manyara Nationalpark

   90 km · 2,5 time

 Til Kilimanjaro lufthavn/Arusha 

   185 km · 3,5 time

Standard ophold

Klik på billedet for at se jeres billeder

Dag 1 og 2 · Karatu · Karatu Simba Lodge
Dag 3 og 4 · Serengeti · Serengeti Kati Kati
Dag 5 og 6 · Ngorongoro · Ngorongoro Wild Camp

Luksus ophold

Klik på billedet for at se jeres billeder

Dag 1 og 2 · Karatu · Acacia Farm Lodge
Dag 3 og 4 · Serengeti · Serengeti Wilderness Camp
Dag 5 og 6 · Ngorongoro · Tortilis Camp

Camping

Kom helt tæt på naturen med ophold i jeres egne opslået telte.
Telte og camping-udstyr er inklusiv (bortset fra soveposer).
Maden vil blive tilberedt af jeres egen kok midt på savannen.
Mere autentisk bliver det ikke!

Dag 1 og 2 · Karatu · Fanaka Campsite
Dag 3 og 4 · Serengeti · Seronera Campsite
Dag 5 og 6 · Ngorongoro · Simba Campsite

Inklusiv

Pick up & drop off i Kilimanjaro lufthavn

Privat guide og 4x4 landcruiser

2 nætter på Karatu Simba Lodge med helpension

2 nætter på Serengeti Kati Kati med helpension

2 nætter på Ngorongoro Wild Camp med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Til camping: alt camping udstyr

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling-og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 16.900 kr.  ·  Højsæson · 17.700 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne med standard ophold.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud