Fra 20.500 kr.

7 dage · Falls & Botswana

Oplev Afrikas største naturvidunder, Victoria Falls og Afrikas mest eksklusive safaridestination, Botswana! Her kommer I både på safari i elefantparadiset i Chobe National Park og i hjertet af Okavango Delta. Oplev det smukke mønster af det unikke delta der breder sig hen over det enorme naturlandskab – En samling af flere økosystemer på et og samme sted og en koncentration og diversitet af dyreliv som ingen andre steder. 


Ønsker I at booste jeres safari? Så udskift opholdet i Khwai med Chief’s Island og løft jeres safari til helt nye højder. 

Oplev én af verdens syv naturvidunderer
Bådsafari på Chobe floden
Big Five oplevelser
Moremi Game Reserve
Beskyttet vildmarker

SAFARI OVERSIGT 

Dag 1 · Pick up i Victoria Falls lufthavn
Dag 2 · Victoria Falls
Dag 3 · Afsted til Chobe Nationalpark
Dag 4 · Chobe Nationalpark
Dag 5 · Afsted til Khwai Community Area
Dag 6 · Khwai & Moremi Game Reserve
Dag 7 · Tilbage til Kasane lufthavn & drop off 

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Victoria Falls lufthavn

Oplevelserne starter i Victoria Falls. I bliver hentet af jeres chauffør og kørt til jeres lodge, hvor I skal bo de næste 2 dage. Victoria Falls ligger ved den åbne og uberørte Zambezi National Park, så I skal ikke undre jer, hvis I møder en giraf eller elefant på vejen til lodgen, da de og andre dyr lever frit i området og ofte går hen over vejene. Vervet-aber og bavianer er der også mange af, som også trives i byens centrum. I skal bo tæt på byen og i udkanten af nationalparken, hvilket giver jer den perfekte lokation til at opleve byens attraktioner samtidig med, at I får den fredfyldte stemning af Zimbabwes bush, når I opholder jer på lodgen.  

Om eftermiddagen kan I fejre jeres ankomst med en romantisk Zambezi River Sunset Cruise.

Det giver jer chancen for at observere områdets vilde dyreliv langs bredden af floden, men også i floden. Det inkluderer både flodheste, krokodiller, vandbukke, elefanter, giraffer og ikke mindst et imponerende fugleliv. Her vil I også få fornemmelsen af, hvor stor floden og kilden til Victoria Falls egentlig er, mens I sejler ud på den brede flod.  

I bliver kørt til bredden og stiger ombord på jeres båd sammen med de andre gæster sen eftermiddag. På båden vil der blive serveret drinks og snacks, som I kan nyde udsigten af de naturskønne omgivelser efterfulgt af en farverig solnedgang.  

Når solen er gået ned, bliver I sejlet og kørt tilbage til jeres lodge og kan slutte dagen af med en afrikansk middag på jeres lodge.  

Dag 2 · Victoria Falls

På dag 2 står Victoria Falls på programmet. I starter dagen med morgenmad, og kort efter vil I blive hentet og kørt direkte til Victoria Falls entry-gate. I vil blive ledsaget af en professionel guide, som vil fortælle jer alt om vandfaldene og den berømte David Livingstone statue, der står stolt i parken ved én af de 17 udsigtspunkter, som I skal besøge. Og med 17 forskellige udsigtspunkter kan I være sikre på at få de perfekte fotos af dette storslået naturvidunder.  

Efter betagende oplevelser, vil I blive kørt tilbage til jeres lodge eller til centrum i rette tid til frokost, hvor I også kan shoppe i de lokale butikker.  

Eftermiddagen er fri til en ny aktivitet. Vi anbefaler en flyvetur i helikopter hen over vandfaldene og Zambezi National Park, hvor I får den den ultimative udsigt af Victoria Falls fra oven.  

Eller et historisk Bridge Tour under Victoria Falls broen, hvor I bliver ledsaget af en guide udklædt som selveste Mr. Georges Imbault, som var ingeniøren bag bygningen af broen.

Det giver jer også oplevelsen af Victoria Falls på Zambias side, da broen forbinder disse 2 lande.  

Ønsker I at tilkøbe en tur, anbefaler vi at I gør det ved booking af safarien eller et par uger før afrejse for sikre tilgængelighed.  

Om aftenen kan I slappe af på jeres lodge og fordøje dagens nye minder med aftensmaden. 

Dag 3 · Afsted til Chobe Nationalpark (grænsekrydsning)

Med oplevelserne i Victoria Falls er I nu varmet godt op til endnu mere og endnu vildere safari i nabolandet, Botswana. Med kun 1,5 times kørsel til- og over grænsen, kommer I hurtigt frem til jeres næste safari lodge/camp lige ved Kasane og Chobe National Park i et uberørt naturområde. Ligesom i Zimbabwe er nationalparkerne stadig åbne og utæmmede, så der er ingen begrænsninger for, hvornår I kan begynde at spotte de første dyr. 

I ankommer i god til frokost på lodgen/campen og bliver budt velkommen med en lokal velkomstdrink. Her kan I slappe af og nyde omgivelserne af den vilde natur, indtil det er tid til en sejltur på Chobe River.  

Her kommer I helt tæt på parkens dyreliv, der trives godt tæt på- og i vand mellem floden og dens flodsletter. Her vil I næsten med garanti se store grupper af flodheste, flokke af vandbukke og bøfler, og i vandets overflade kan man tit få øje på en krokodille, som af og til også soler sig på bredden.  

Elefanterne er også nemme at få øje på, da Chobe National Park er kendt for at have den største koncentration af elefanter i verden. De trives både på fastlandet og flodsletterne, som ofte ender i et skønt scenarie med elefanter, der svømmer og leger i floden.  

Jeres sejltur fortsætter indtil solnedgang, hvorefter I bliver kørt tilbage til lodgen/campen og får serveret aftensmad. Natten tilbringer I i jeres egen private hytte/telt, og hvis I lytter godt efter, kan I måske høre løvens brøl i de tidlige morgentimer.  

   75 km · 1,5 time

Dag 4 · Chobe Nationalpark

Dagen starter tidligt med et let morgenmåltid inden dagens første game i Chobe National Park.

I kører til gaten i takt med, at solen står op, og indtræder det 11.700 km2 store landskab af uberørt natur og et uspoleret dyreliv. Med parkens størrelse er det altså ikke muligt at komme rundt i alle parkens hjørner, men med jeres guides store kendskab til- og ekspertise i parkens dyreliv, vil han i samarbejde med de andre guider give jer de bedste chancer for, at I får set og oplevet det, som gemmer sig i buskene undervejs.  

Det kan både være rovdyr som løver, leoparder, hyæner og de afrikanske vildhunde samt mindre vildt som vortesvin, bavianer og desmerdyr.  

Efter jeres game drive vil I køre tilbage til lodgen/campen og spise frokost med tid til at slappe af i de hyggelige loungeområder.  

Når de varme timer på døgnet er passeret, er det tid til at køre ud på jeres andet game drive, hvor I fortsat går på opdagelse efter flere uforglemmelige dyremøder.  

Aftenen kan nydes på lodgen/campen med middag efterfulgt af hygge omkring lodgens/campens bål med en drink.  

   Hel dag med safari-aktiviteter i Chobe Nationalpark

Dag 5 · Afsted til Khwai Community Area

Jeres safari fortsætter nu dybere ind i Botswana med kurs mod Okavango Deltaet. Efter et sidste game drive i Chobe efterfulgt af morgenmad og check-out på jeres lodge/camp, bliver I kørt til Kasane lufthavn. Herfra flyver I direkte til Khwai Airstrip i Khwai Community Area – grænsen til Moremi Game Reserve. Moremi Game Reserve er det ældste beskyttede område i Okavango Deltaet, hvoraf størstedelen består af vådområde. Og det der gør Moremi særligt speciel og til et af verdens top safaridestinationer, er kombinationen af de mange økosystemer i reservatet. Man kan derfor forvente et magisk landskab af både skov, laguner samt flod- og græssletter, hvor dyrene lever vildt og ugeneret. Det inkluderer både de store katte, flokke af impalaer, zebraer, gnuer, bøfler og andre store antilopearter, som kuduer og sabelantilopen. Og ligesom i Chobe, er flodheste og elefanter også på listen over Moremis dyreliv.  

Ved ankomst bliver I hentet af jeres lokale safariguide, som kører jer til jeres camp i Khwai Community Area. Udover Moremi Game Reserve skal I også opleve Khwai-området, som dyrene fra Moremi også frit kan benytte som sit territorie. Det eneste som adskiller de 2 områder, er nemlig Khwai River. Og de store dyremøder kan derfor også gemme sig udenfor Moremis grænser.  

Jeres guide vil sørge for, at I får begge oplevelser med game drives både i Moremi og i Khwai de næste 3 dage. 

I lægger ud med et game drive om eftermiddagen efter jeres ankomst og frokost på campen.  

Om aftenen vil jeres aftensmad blive serveret i hovedteltet på campen, og bagefter anbefaler vi, at I nyder mørket ved campens bål samtidig med, at I betragter millionvis af blinkende stjerner.  

Om natten kan I nyde summen fra bushen og Khwai River fra jeres telte. 

   20 km · 25 minutter + charter fly

Dag 6 · Khwai & Moremi Game Reserve

I falder i ét med naturen og kan absorbere den brede vifte af deltaets dyreliv. 

Og med kombinationen de permanente vådområder og sæsonbestemte flodsletter, er dette også stedet, hvor I kan komme på den rolige men oplevelsesrige Mokoro-udflugt. Mokoro er Botswanas lokale kanoer, som for alvor får jer tæt på naturen med en fredfyldt sejltur gennem deltaets kanaler ledsaget af jeres professionelle Mokoro-guide.  

Her møder I deltaets dyreliv i øjenhøjde samtidig med, at I er omgivet af blomstrende vandliljer og et farverigt fugleliv.  

Hver safariaktivitet afsluttes med en lækker sundowner-drink ved jeres land cruiser, inden I kører tilbage til campen.  

   Hel dag med safari-aktiviteter i Khwai & Moremi Game Reserve

Dag 7 · Tilbage til Kasane & drop off

Jeres safari er nået til en ende, men den afsluttes på bedste vis med et sidste game drive i de tidlige morgentimer, så I får det hele med.  

Bagefter er det tid til at pakke rygsækken og køre tilbage til Khwai Airstrip og flyve retur til Kasane lufthavn. I flyver hen over Botswanas landskab, hvor I måske også kan spotte de store dyr fra oven.  

   20 km · 25 minutter + charter fly

Standard ophold

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shearwater Explorers Village
Dag 3 og 4 · Chobe · Elephant Valley Lodge
Dag 5 og 6 · Khwai · Khwai Guest House

Luksus ophold

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shongwe Lookout
Dag 3 og 4 · Chobe · Chobe Bakwena Lodge
Dag 5 og 6 · Khwai · Sango Safari Camp

Luksus ophold PLUS

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Victoria Falls Safari Lodge
Dag 3 og 4 · Chobe · Ngoma Safari Lodge
Dag 5 og 6 · Khwai · Machaba Camp

Inklusiv

Pick up i Victoria Falls

2 nætter ophold på Shearwater Explorers Village med morgenmad

Sunset cruise på Zambezi floden

Guidet Victoria Falls tur inkl. entré

Transfer fra Victoria Falls til Botswana

2 nætter ophold på Elephant Valley Lodge med helpension

Udvalgte drikkevarer på safarilodge

Transfer og charter fly til Khwai

2 nætter ophold på Khwai Guest House med helpension

2 safari-aktiviteter per dag i Botswana

Alle park gebyrer

Transfer og charter fly til Kasane

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 20.500 kr.  ·  Højsæson · 22.700 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud