Fra 13.000 kr.

8 dage · Mobile Botswana

Kom helt tæt på naturen og tag med på denne Mobile Camping Safari i Botswanas vildeste naturreservater. Her slår I lejr midt i bushen, og kan se frem til imponerende dyremøder i Moremi Game Reserve, hjertet af Okavango Delta, efterfulgt af en uforglemmelig køretur på tværs gennem Chobe National Park, elefanternes jord.
Tilslut kan I afrunde eventyret på bedste vis med oplevelsen af Victoria Falls.

På denne safari forventes det, at alle deltagere hjælper til med lette camping opgaver; slå telte op og ned og bære egen bagage frem og tilbage til campsites.

 

Slår lejr inde i vildmarkerne
Moremi Game Reserve
Big Five i sit bedste
Elefanternes rige
Victoria Falls

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Afsted til Moremi Game Reserve
Dag 2 · Moremi Game Reserve (vest)
Dag 3 · Moremi Game Reserve (vest)
Dag 4 · Afsted til Moremi Game Reserve & Khwai Reserve (øst)
Dag 5 · Afsted til Savuti
Dag 6 · Afsted til Chobe Nationalpark
Dag 7 · Chobe Nationalpark
Dag 8 · Afsted til Victoria Falls

Detaljeret Program

Dag 1 · Afsted til Moremi Game Reserve (vest)

I vil blive mødt af jeres guide i Maun lufthavn kl. 14, som vil tage jer ud for at købe de drikkevarer, I kunne tænke jer at have med på safarien. Bagefter vil I blive kørt til jeres første camp ved udkanten af Moremi Game Reserve, hvor I også vil møde jeres safariguide og resten af gruppen. På denne dag kan I vælge at forudbestille en scenisk flyvetur hen over området, eller hvis tiden tillader det, vil I kunne komme på en lokal ”village walk” i den nærliggende landsby, Shorobe, som er kendt for sine talentfulde kurvevævere og palmevin-produkter. I tilbringer jeres første nat på jeres campsite. 

Ophold · Campsite ved Moremi Game Reserve 

Pension · Aftensmad 

   1,5 time

 

Dag 2 · Moremi Game Reserve

I løbet af de næste 3 dage kan I roligt absorbere den skønne natur I befinder jer i.
Dagene byder nemlig på både på morgen- og eftermiddags-game drive, hvor I kan udforske området og lede efter den store vifte af vilde dyr og fugle, som lever i området.  Det inkluderer både løver, leoparder, giraffer, zebraer, utallige arter af antiloper, hyæner, krokodiller, bavianer, de meget truede afrikanske vildhunde og ikke mindst en enorm koncentration af elefanter.  

I starter med et tidligt game drive om morgenen mens solen går op, og slutter dagen af med et game drive om eftermiddagen til solen går ned. Imellem jeres game drives vil I komme tilbage til campen for at spise frokost med tid til afslapning. Jeres camping vil foregå på private og små campsites inde i reservaterne blandt de vilde dyr, som dermed sikrer jer den ultimative safari.  

Ophold · Campsite i Moremi Game Reserve 

Pension · Morgenmad, frokost og aftensmad 

   3-4 time

Dag 3 · Moremi Game Reserve

I udforsker Moremi Game Reserve omkring Xakanaxa-området med game drives. Moremi Game Reserve er det ældste og først beskyttede område i Okavango, og I vil hurtigt kunne se den imponerende naturkontrast, der er med permanente vådområder og tørre landskaber. Reservatet dækker 5.000 km2, men kun 30% er fastland, hvoraf hovedparten er inden for selve Okavango-deltaet. I vil derfor også kunne opleve et mangfoldigt fugleliv med over 400 forskellige arter, som de farverige Crested Crane og Lilac-breasted Roller samt den meget store og langbenede struds. 

Ophold · Campsite i Moremi Game Reserve 

Pension · Morgenmad, frokost og aftensmad 

 

Dag 4 · Afsted til Moremi Game Reserve & Khwai Reserve (øst)

I rykker nu jeres camp mod den nordøstlige del af parken omkring Khwai-floden for nye oplevelser. I lægger ud med en game drive, og fortsætter til jeres næste campsite. I runder dagen af med game drives i området efterfulgt af middag på campen.  

Ophold · Campsite i Moremi Game Reserve 

Pension · Morgenmad, frokost og aftensmad 

   En-route game drive

Dag 5 · Afsted til Savuti

Det er blevet tid til den næste destination – nemlig Chobe National Park. I pakker safaribilen, og fortsætter jeres game drive med ankomst til den tørre region af Savuti i Chobe, hvor de store hanelefanter for alvor dominerer sletten. Chobe National Park har den største koncentration af elefanter i hele verden, og de er derfor ikke til at undgå på en safari her. 

Ligesom i Moremi vil I opleve en flot naturkontrast mellem det sydlige og nordlige Chobe National Park. Savuti er mere tørt og ørkenlignende, og med parkens ufattelige store størrelse på knap 12.000 km2, vil I hurtigt få følelsen af, at området er uendeligt, og at I har hele området for jer selv. I den nordlige del af parken finder man Chobe-floden med sine smukke flodsletter, som gør området mere frodigt med mange buske og træer. Her vil I opleve et meget rigt dyreliv af de akvatiske dyr, som trives allerbedst tæt på vand. Det inkluderer både store flokke af flodheste, vandbukke, krokodiller og tit også elefanter, der svømmer fra fastlandet til flodsletterne. 

I tilbringer resten af dagen med game drives efterfulgt af en autentisk aften på jeres nye campsite.  

Ophold · Campsite i Savuti 

Pension · Morgenmad, frokost og aftensmad 

   7-8 timer

Dag 6 · Afsted til Chobe Nationalpark

I skal nu op til den nordlige del af Chobe National Park, hvor jeres game drives fortsætter langs Chobe-flodens bredder, og hvor man kan høre den majestætiske afrikanske fiskeørn. I slår jer ned på jeres nye campsite, og gør jer klar til endnu flere safarioplevelser. 

Ophold · Campsite i Chobe Nationalpark

Pension · Morgenmad, frokost og aftensmad 

   En-route game drive

Dag 7 · Chobe Nationalpark

I tilbringer hele dagen i Chobe National Park med game drives på bredderne af Chobe-floden. Med områdets mange træer og buske kan I også være heldige at spotte en leopard, da de særligt trives hvor det er nemt at gemme sig. 

I overnatter på samme camp, som den forrige nat. 

Ophold · Campsite i Chobe Nationalpark

Pension · Morgenmad, frokost og aftensmad 

 

 

Dag 8 · Afsted til Victoria Falls

I skal afsted mod jeres sidste destination. Denne gang venter et af de 7 naturvidundere – nemlig Victoria Falls i Zimbabwe. I krydser grænsen mellem Botswana og Zimbabwe (visumkrav), og vil blive kørt til en komfortabel lodge, hvor I tilbringer jeres sidste nat.  Om eftermiddagen har I tid til at besøge det imponerende vandfald og spise middag i den lille, nærliggende by. I kan også få arrangeret andre aktiviteter som White Water Rafting ned ad Zambezi Gorge, kanotur på Zambezi-floden eller en scenisk flyvetur i helikopter hen over vandfaldene. 

Ophold · Lodge ved Victoria Falls 

Pension · Morgenmad og frokost 

   2-3 timer (med grænsekrydsning)

Rundrejsen slutter næste morgen.
Vi anbefaler I flyver videre/hjem fra Victoria Falls-lufthavnen.   

Ophold på turen

Klik på billedet for at se flere billeder

Mobile camping i Botswana

Inklusiv

Safariguide og assistent

Telte med madrasser

Alt camping udstyr

Transport i safari-landcruiser

Måltider som fremgår i program

Drikkevand, tea og kaffe

Safari-aktiviteter som beskrevet i program

Alle park-gebyrer

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Visum

Første nat i Maun

Drikkepenge

Aktiviteter i Victoria Falls (se vores tilkøb)

Priser

Lavsæson · 13.000 kr.  ·  Højsæson · 14.000 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 1 eller 2 voksne i et camping telt.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Dette er en gruppesafari, som afgår hver 2. lørdag (start den. 3 april 21) med fast ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud