8.995 kr.

8 dage · The Green Experience

Oplev hvordan en af vores udvalgte organisationer, Africa Centre for Holistic Management, forbedrer fødevare- og vandsikkerheden samt menneskets levebrød gennem træning, hvor husdyr bruges til at genoprette det ødelagte vandskel og naturliv. I vil bo på den smukke Dimbangombe Safari Lodge med ophold i hyggelige bungalows midt i den afrikanske bush. 

Oplev samtidig elefanter, løver, bøfler, sabelantiloper, kuduer, leoparder og andet utroligt dyreliv i Dimbangombe, Chobe National Park og Hwange National Park, når I drager ud på guidede safariture både til lands og til vands. 

Blot 40 minutters kørsel fra jeres lodge ligger det verdensberømte Victoria Falls, hvor I også kan nyde en romantisk ‘dinnner cruise’ på den mægtige Zambezi-flod eller en luksusriøs frokost på Victoria Falls hotel med udsigt til vandfaldene.  

Læs mere om Africa Centre her:
Organisationerne

Oplev ACHM Learning Site!
Behind-the-scenes oplevelser
Victoria Falls
Chobe Nationalpark
Big Five safari

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Velkommen til Zimbabwe!
DAG 2 · Diambangombe Learning Site
DAG 3 · Besøg til Jambezi Landsby
DAG 4 · Besøg til Victoria Falls
DAG 5 · Hyrder & rovdyr
DAG 6 · Chobe Nationalpark i Botswana
DAG 7 · Landet & dyrelivet af ACHM
DAG 8 · Drop off i Victoria Falls

Detaljeret Program

Dag 1 · Velkommen til Zimbabwe!

I bliver hentet i Victoria Falls lufthavn og mødt af ACHM team, som kører jer til Dimbangombe Safari Lodge. Denne unikke og autentiske lodge giver jer den perfekte base til at slappe af under jeres ophold. Her kan I se frem til et komfortabelt ophold i deres hyggelige bungalows, lækre hjemmelavede måltider og en betagende udsigt der strækker sig over den frodige bush, hvor nogle af de mest spændende landskabsforandringer finder sted ved hjælp af lodgens kvæg, får, geder samt flokke af sabelantiloper, kuduer og bøfler og løverne, der følger dem. 

Efter ankomst kan I finde ro og friske jer op til aftenens middag. 

Dag 2 · Diambangombe Learning Site

Efter morgenmad med udsigt til savannen vil I møde det ACHM trænings- og konsulentteam, som vil tage jer ud på en morgentur til ‘Dimbangombe Learning Site’.
Her får I indsigt i den vellykkede genoprettelse af naturen, og hvordan de styrer dette utrolige sted. Det 3.200 hektar store ‘Learning Site’ ligger 32 kilometer syd for Victoria Falls og i hjertet af Kavango Zambezi Transfrontier Conservation Area – det største af sådan et naturbeskyttelsesområde i verden. 

Dimbangombe er hjem for et stort dyreliv, en stor besætning af kvæg, får og geder, et imponerende team af hyrder og dermed et konstant forbedrende landskab.
Med 400% flere kvæg end da de begyndte, er koncentrationen af dyreliv i området voksende på grund af den forbedrede flodstrøm og vegetation. 

Efter et godt indblik i ACHMs arbejde er det tid til at kører mod Victoria Falls’ by for en tur til forstaden Chinotimba, hvor I kommer tæt på landsbyens beboere.
I slutter dagen af på bedste vis med et autentisk måltid på en trendy restaurant i landsbyen.

Dag 3 · Besøg til Jambezi landsby

Efter morgenmad mødes I igen med trænings- og konsulentteamet fra ACHM.
I dag skal I besøge de lokale landsbyer, som arbejder med- og tager fordele fra det holistiske land og kvæg. ACHM samarbejder med naboerne i det 40.000 hektar store Hwange Communal Lands for at udvikle effektive metoder til at introducere holistisk landbrug til de små landsbyer, der driver landbrug.
I dag er de landbrugsmetoder brugt i hele Afrika, Hwange Communal Lands tilbyder udvidet træning for besøgende og studerende med målet om at give den rette viden omkring de udfordringer og løsninger, som der opnås ved at bruge kvæg til at genoprette deres jord og naturområder. Med denne træning er vegetationen steget 4 til 4 gange mere end tidligere, floderne flyder igen og kvægene er sundere. 


På denne tur bliver I klogere på denne inspirerende landbrugsmetode, og kommer i første række til at opleve den praktiske anvendelse af holistisk landbrug i en fælles sammenhæng. Landsbyerne vil vise deres daglige aktiviteter og dele succesfulde historier og udfordringer ved holistisk landbrug. Til frokost vil I nyde et traditionelt måltid tilberedt af de lokale. 

Hvis I ønsker at donere tøj, sko eller andet, er dette et god sted at give det til.
Efter turen kommer I tilbage på jeres lodge med tid til afslapning inden middag.

Dag 4 · Besøg til Victoria Falls

I starter dagen med morgenmad på jeres lodge, og derefter går turen mod Victoria Falls.
I tilbringer morgenen og formiddagen på at opleve et af verdens 7 naturvidundere, ‘The Smoke That Thunders’ fra flere forskellige udsigtspunkter. Frokosten er i dag på egen hånd i byen. Om eftermiddagen anbefaler vi adskillige aktiviteter fra byen, som en helikoptertur hen over vandfaldene, bungee jumping, safari i Zambezi National Park eller et besøg til Victoria Falls Hotel, hvor I nyde endnu en udsigt til de mægtige vandfald. Mange af aktiviteterne kan blive arrangeret på forhånd på lodgen. 

Om aftenen kan I se frem til en romantisk sejltur ved solnedgang på Zambezi-floden, hvor middagen også bliver serveret på båden, mens I kan betragte områdets dyreliv af både flodheste, elefanter, giraffer, kuduer og mere. 

 

Dag 5 · Hyrder og rovdyr

I mødes igen med Dimbangombes træning- og konsulentteam efter morgenmad.
I dag vil I lære mere om  nøgleprincipperne i holistisk landbrug, og hvordan de håndterer tilstedeværelsen af rovdyr i området.  Her får I en praktisk ‘hands-on’ hyrde-oplevelse, og lærer fra de erfarne hyrder omkring det vandrende kvæg og rovdyrene.
Dette indkluderer også et indblik i hvordan landbrugsmændende beskytter dem selv mod større dyr som elefanter. 

Om aftenen er der middag på Boma Restaurant nær Victoria Falls, hvor I kan nyde en lækker buffet med underholdning af traditionel musik, trommeslag og dans.  

 

Dag 6 · Chobe Nationalpark

I dag står der safari på programmet. Hele dagen er dedikeret til oplevelser i Chobe National Park i det nordlige Botswana.  Chobe er Botswanas første nationalpark, og har den største koncentration af dyreliv i Afrika. Det er den tredjestørste nationalpark i Botswana med den største biodiversitet. I starter dagen med en tidlig morgenmad på jeres lodge, og kører derefter hen over grænsen mellem Zimbabwe og Botswana til 

Chobe-floden inde i parken. Oplevelserne starter med en 3-timers sejltur på floden på udkig efter dyrearterne, der kendetegner dette område. Det indkluderer blandt andet flodheste, krokodiller, vandbukke, bøfler og elefanter.
Efter sejlturen er det tid til frokost, som I får lov til at nyde på Chobe Safari Lodge efterfulgt af game drives i en åben land cruiser. 

Her får en fantastisk mulighed for at se, hvad der har gjort parken så berømt. 

Dag 7 · Landet og dyrelivet af ACHM

I begynder dagen med en tidligt morgen-bushwalk med en af ACHM’s bush-rangers.
Der er ingen sammenligning mellem hvad I kan opleve til fods og hvad I kan se fra bilerne. Her vil I lære hvordan man tracker dyrene, og identificerer hvilke dyrearter I ser og hører. ACHM har en kæmpe variation af fugearter, stort antal forskellige antiloper, store, små og farlige dyrearter, som jeres ranger kender ud og ind, og ved hvordan håndteres.

Efter frokost tager I til ACHM’s ranch for at opleve effekterne på det lokale dyreliv og land ved stedets initiativer.  

I afslutter derefter jeres besøg med besøg ved kvægets indhegninger som beskytter dem mod løverne om natten. I får selv lov til at hjælpe med at flytte dyrene ind i deres indhegninger, og lærer mere om harmonien mellem landbruget og naturens gang med rovdyr. 

Senere om eftermiddagen kan I slappe af, og om aftenen kan I nyde jeres sidste middag på lodgen. 

Dag 8 · Drop off i Victoria Falls lufthavn

I spiser morgenmad og siger farvel til jeres værter på lodgen, inden I hopper på shuttlen tilbage til Victoria Falls. 

Ophold på turen

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1-8 · Dimbangombe · Dimbangombe the Lodge

Inklusiv

Pick up & drop off i Victoria Falls

7 nætter på Dimbangombe the Lodge med helpension

Alle aktiviteter og ture som beskrevet i program

Sunset Dinner Cruise på Zambezi floden

River cruise på Chobe floden og frokost på Chobe Safari Lodge

Alle nationalpark-gebyrer

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Visum

Andre aktiviteter i Victoria Falls

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 8.995 DKK  ·  Højsæson · 8.995 DKK

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i  et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud