Fra 28.900 kr.

9 dage · Elefanter & Delta

Leder I efter den helt store og eksklusive safari, hvor der hverken er gået på kompromis på kvalitet og oplevelser, så er I kommet til det rette sted.
Inden I begiver jer ud på jeres livs safari i Chobe National Park og Okavango Delta, tilbringer I 2 dage ved selveste Victoria Falls – den perfekte start på det eventyr, I har i vente. Safarien tager jer ud på Chobe-floden, hen over Okavango Delta og ind i Moremi Game Reserve. I vil bo på autentiske og luksuriøse camps helt tæt på naturen og med dyrelivet omkring jer. 

Bliv forkælet på allerhøjeste niveau, på service men allermest på uforglemmelige oplevelser af Botswanas imponerende og storslåede natur og dyrerige. 

Victoria Falls
Bådsafari på Chobe floden
Okavango Delta & Moremi Game Reserve
Big Five oplevelser
Mokoro-udflugt

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Victoria Falls
Dag 2 · Victoria Falls
Dag 3 · Afsted til Chobe Nationalpark
Dag 4 · Chobe Nationalpark
Dag 5 · Afsted til Khwai Community Area
Dag 6 · Khwai & Moremi Game Reserve
Dag 7 · Afsted til privat camp i deltaet
Dag 8 · Okavango Delta
Dag 9 · Tilbage til Kasane & drop off

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Victoria Falls

I vil blive hentet i Victoria Falls lufthavn og kørt til jeres lodge nær centrum.

Efter ankomst kan I se frem til eftermiddagens aktivitet, som er en fredfyldt sejltur med forfriskninger på Zambezi-floden. I vil blive hentet og kørt til bredden, hvorfra I sejler ud på den brede flod – kilden til Victoria Falls. Herfra kan I observere endnu mere af områdets vilde dyreliv som elefanter eller giraffer, der går langs bredden, eller flodheste og krokodiller i flodens overflade.  

Aftenen kan nydes på lodgen med middag i restauranten.

 

Dag 2 · Victoria Falls

I vågner op i Zimbabwe og morgenmadsbuffeten står klar. Dagen byder på nye oplevelser med selve Victoria Falls i blandt. Denne morgen skal I opleve et af de 7 naturvidundere helt tæt på med en guidet tur til nationalparken. Her kan I opleve vandfaldene fra hele 17 viewpoints, der også inkluderer Victoria Falls Bridge, som forbinder Zimbabwe og Zambia. I vil også se David Livingstone statuen, som har en særlig betydning for befolkningen i Victoria Falls og Zimbabwe.

Når I har nået sidste viewpoint, bliver I kørt tilbage til jeres lodge, hvor I kan spise frokost og slappe af.  

Om eftermiddagen kan I vælge en ny aktivitet, som et Bridge Walk under Victoria Falls Bridge eller, for de adrenalin-søgende, et Bungy Jump fra broen eller en helikoptertur hen over vandfaldene.  

Dag 3 · Afsted til Chobe Nationalpark

Efter et par dage i Victoria Falls, er I nu klar til at skrue op for safarioplevelserne med besøg til nabolandet og Afrikas mest eksklusive safari destination, Botswana.  

Den næste uge venter der imponerende og uforglemmelige oplevelser af Afrikas mest smukke natur og et vildt og uspoleret dyreliv. I bliver hentet på jeres lodge og blot en times kørsel derfra, befinder I jer på grænsen til Botswana. Her ordner I visum og vil bagefter blive taget godt imod af jeres næste chauffør fra Botswana, som vil kører jer til jeres første safari camp/lodge.  

På vejen dertil kører I langs den åbne bush, hvor dyr ofte kan spottes fra vinduet.

Dem vil I med garanti se mange af, når I begiver jer ud på jeres første safariaktivitet i selveste Chobe National Park.  

Chobe National Park dækker et areal på hele 11.700 km2, og er mest af alt kendt for sin enorme koncentration af over 100.000 elefanter. I skal derfor ikke undre jer over, hvorfor områdets små landsbyer og skoler er indhegnet, da det ganske enkelt er for at beskytte befolkningen mod de store kæmper, der lever frit og ugeneret i området.  

Løvernes brøl kan også høres fra god afstand, og med den frodige vegetation af buske og træer er leoparderne også til stede.  

De næste 3 dage skal I udforske parken både på land og til vands. Og selvom I allerede har oplevet Zambezi-floden i Victoria Falls, kan I denne gang opleve den på Botswanas side som en del af parken, hvorfor floden også kaldes Chobe River.  

Kort efter ankomst skal I nemlig på en sejltur på Chobe-floden, som introducerer jer til parkens dyrerige. Her er de akvatiske dyr i fokus, som både rummer store flokke af flodheste, krokodiller, vandbukke og selvfølgelig et fantastisk fugleliv. I kan også være heldige at se elefanterne krydse floden fra fastlandet til en af flodsletterne og andre store dyr, der kommer til floden for at slukke tørsten.  

Aftensmaden bliver serveret på jeres camp/lodge efterfulgt af hygge rundt om bålet.  

   75 km · 1,5 time, safari-aktivitet ved ankomst

Dag 4 · Chobe Nationalpark

Dagen er dedikeret til Chobe National Park med et morgen- og eftermiddags-game drive. Her kører I på udkig efter de store katte samtidig med, at jeres guide vil fortælle jer om alt det andet dyreliv, I møder på jeres vej. Alle måltiderne bliver serveret på jeres camp/lodge, hvor I også kan komme på en valgfri tur til den nærliggende landsby. I også bare slappe af mellem jeres game drives i jeres private hytte/telt eller ved campens/lodgens pool med direkte udsigt til den vilde bush.  

   Hel dag med safari-aktiviteter i Chobe Nationalpark

Dag 5 · Afsted til Khwai Community Area

I runder jeres besøg af i Chobe National Park med et sidste game drive før daggry. Bagefter bliver morgenmaden tilberedt samtidig med, at I gør klar til check-out. Jeres safari fortsætter nu med en kort flyvetur hen over Chobe og den sydlige del, Savuti, til I når den østlige del af Okavango Deltaet og Khwai-området. Her lander I og vil blive hentet af campens safariguide. De næste 3 dage opholder I jer i selve Khwai Community Area, som grænser op til det nordlige Moremi Game Reserve – det ældste beskyttede område i deltaet. Her kan I opleve en kombination af mange økosystemer med både akacieskove, laguner samt flod- og græssletter, som skaber et magisk landskab. 

Ligesom i Chobe er naturen stadig åben og vild, så dyrene vandrer frit mellem områderne. Jeres game drives vil derfor både foregå i selve Moremi Game Reserve og i Khwai-området.  

Ved ankomst til jeres camp har I tid til at slappe lidt af, og I kan måske også få øje på en elefant eller flodheste fra campens beliggenhed lige ved Khwai-floden.  

Om eftermiddagen kommer I på game drive efterfulgt af en hyggelig aften ved campen med fællesmiddag.  

   20 km · 25 min + charter fly, safari-aktivitet ved ankomst

Dag 6 · Khwai & Moremi Game Reserve

I tilbringer dagen med jeres safariguide, som kender alt til naturen og dyrelivet omkring jer.

Her venter et mangfoldigt fugleliv med næsten 500 forskellige fuglearter og et spændende dyreliv med arter som geparder og de meget truede afrikanske vildhunde.  

Moremi Game Reserve omfatter alene 5.000 km2 hvor størstedelen af landskabet er en del af Okavango Delta, som er kendt for at være en af de mest eftertragtede safaridestinationer. 

Khwai Community Area er mindre omtalt og ikke nær så stort, men med de åbne grænser er området i dag også et conservation-område, som det lokale samfund driver med initiativer indenfor eco-turisme og naturbevarelse. Hele Moremi og Khwai er derfor fredfyldt og fri for krybskytteri.  

Med en dag tilbragt i det fri indtil solnedgang, kan I nyde den sidste aften i Khwai på jeres camp med middag.  

   Hel dag med safari-aktiviteter i Moremi Game Reserve 

Dag 7 · Afsted til privat camp i deltaet

I skal nu dybere ind i Okavango Deltaet. I bliver kørt til Khwai Airstrip, hvorfra I flyver direkte videre til jeres næste camp midt i det 22.000 km2 store landskab af et mønstret delta. Mens I flyver hen over deltaet, vil I også kunne spotte de store dyr fra oven som giraffer, elefanter og flodheste.

Der bliver derfor aldrig slukket for safarioplevelserne, da dyrene kan dukke op hvor som helst.

Det gælder også ved jeres næste camp, som ligger privat og isoleret midt i dette imponerende ’Wildlife Paradise’. Her er ingen overrendte stier eller forsamlinger af flere safaribiler, og I kan derfor se frem til turens mest eksklusive safarioplevelse. Her falder I i et med naturen, og kan nyde bushens skønhed og ro både under game drives, og når I holder til i campen.  

Udover game drives kan I også komme på de såkaldte Mokoro-udflugter, som er en fredfyldt sejltur i de lokale kanoer. Her kommer I for alvor tæt på naturen og deltaet med flodhestene i øjenhøjde. 

Som på jeres andre ophold har I tid til at checke ind og nyde jeres velkomstdrink inden jeres safariaktivitet om eftermiddagen.  

Middagen bliver serveret under åben himmel, og natten tilbringes i jeres luksuriøse canvas telte. 

   Transfer til airstrip + charter fly, safari-aktivitet ved ankomst

Dag 8 · Okavango Delta

I kører ud på jeres første game drive i takt med, at solen står op. Jeres guide har pakket kaffe og en let morgenmad med i bilen, så I kan nyde jeres morgenmad på den åbne slette efter de første dyremøder.  

Frokosten vil blive serveret på jeres camp og efter eftermiddagens aktivitet, afslutter I dagen med en Sundowner drink i safaribilen, mens solen går langsomt ned i deltaets horisont. 

Når solen er gået ned, kan I nyde jeres sidste aften blandt de vilde dyr med middag og hygge ved campens bål.  

   Hel dag med safari-aktiviteter i deltaet

Dag 9 · Tilbage til Kasane & drop off

Safariens sidste dag skal nydes med et sidste game drive i de tidlige morgentimer.

Bagefter er det tid til at pakke rygsækken og vinke farvel til campens personale.

I bliver kørt tilbage til campens airstrip, hvorfra I flyver til enten Kasane eller Maun efter ønske.  

   Transfer til airstrip + charter fly

Standard ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shearwater Explorers Village
Dag 3 og 4 · Chobe · Elephant Valley Lodge
Dag 5 og 6 · Khwai · Khwai Guest House
Dag 7 og 8 · Delta · Moremi Crossings

Luksus ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shongwe Lookout
Dag 3 og 4 · Chobe · Chobe Bakwena Lodge
Dag 5 og 6 · Khwai · Sango Safari Camp
Dag 7 og 8 · Delta · Kadizora Camp

Luksus ophold PLUS

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 og 2 · Victoria Falls · Shongwe Lookout
Dag 3 og 4 · Chobe · Ngoma Safari Lodge
Dag 5 og 6 · Khwai · Machaba Camp
Dag 7 og 8 · Delta · Okavango Camp

Inklusiv

Pick up i Victoria Falls

2 nætter ophold på Shearwater Explorers Village med morgenmad

Sunset cruise på Zambezi floden

Guidet Victoria Falls tur inkl. entré

Transfer fra Victoria Falls til Botswana

2 nætter ophold på Elephant Valley Lodge med helpension

Udvalgte drikkevarer på safarilodge

Transfer og charter fly til Khwai

2 nætter ophold på Khwai Guest House med helpension

Transfer og charter fly til camp i deltaet

2 nætter ophold på XXXX med helpension

2 safari-aktiviteter per dag i Botswana

Alle park gebyrer

Transfer og charter fly til Kasane lufthavn

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 28.900 kr.  ·  Højsæson · 34.900 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud