Fra 24.400 kr.

8 dage · Conservation Safari

For jer som er særligt interesserede i beskyttelsen af truede dyrearter, anbefaler vi denne Conservation Safari. Her får I oplevelser og rørende møder med Kenyas største, mest specielle og mest truede dyrearter. På denne safari får I blandt andet et dybere indblik i beskyttelsen af næsehorn og bevarelse af naturområder. Vi tager jer til Samburu National Reserve – hjem for “Special Five”, Ol Pejeta Conservancy – “Big Five”-destination og hjem for  både et chimpanse- og næsehorn sanctuary. Dernæst, kommer I til Lake Nakuru National Park –  et lukket conservation hvor næsehorn er overvåget 24/7 og fuglene kommer I store tal. Sidst men ikke mindst, et luksuriøst ophold ved den smukke Lake Elementaita – endnu et wildlife-conservancy og fugle-paradis i et magisk økosystem beliggende i Rift Valley. 

Ekstraordinære og private safari oplevelser
Big Five
Special Five
Næsehorn og chimpanse sanctuary
Træplantning undervejs

SAFARI OVERSIGT  

Dag 1 · Pick up i Nairobi
Dag 2 · Afsted til Samburu Nationalreservat
Dag 3 · Samburu Nationalreservat
Dag 4 · Afsted til Ol Pejeta Conservancy
Dag 5 · Ol Pejeta Conservancy
Dag 6 · Afsted til Lake Nakuru Nationalpark
Dag 7 · Afsted til Lake Elmenteita
Dag 8 · Tilbage til Narobi & drop off

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Nairobi

I bliver hentet af jeres safariguide og kørt til jeres ophold nær Nairobi, hvor I tilbringer jeres første nat. Se vores udvalg for aktiviteter i Nairobi under rejsetyper og tilkøb.

 

   12,5 km · 40 min

Dag 2 · Afsted mod Samburu Nationalreservat

Det er blevet tid til safari, og Samburu National Reserve står øverst på programmet.

Efter morgenmad og check-out på jeres overnatningssted bliver I hentet af jeres safariguide, og sætter kurs mod det nordlige Kenya med Mount Kenya i horisonten. Køreturen tager ca. 6 timer, og som I kører gennem Kenyas countryside, vil I langsomt befinde jer mellem bløde bjerglandskaber beklædt med grøn vegetation på de støv-røde sletter.  

Reservatet er åbent og vildt, så allerede ved ankomst kan I begynde at spotte de første dyr fra den brede vifte af dyreliv, som reservatet præsenterer.  Det inkluderer både “The Big Five”: Løver, leoparder, bøfler, næsehorn og masser af elefanter, og et imponerende fugleliv med over 400 registrerede fuglearter. Mange dyr kan observeres på bredden af Ewaso Ngiro-floden, der bugter sig gennem landskabet, og som jeres camp for natten også har udsigt til.  

I ankommer til jeres åbne camp, og kort efter er det tid til jeres første game drive. Ved solnedgang kører I tilbage til campen, hvor aftensmaden bliver serveret.

Bagefter kan I nyde summen fra Samburus sletter og få en god nats søvn i jeres canvastelte.

   320 km · 6 timer, game drive ved ankomst

Dag 3 · Samburu Nationalreservat

I står op før daggry med tid til en kop kaffe og leten  morgenmad inden dagens første game drive.

I kører ud i den friske luft med jeres guide for at udforske området. Måske er I heldige at finde nogle af de store fem, men Samburu byder på helt særlige oplevelser. Som en af de eneste steder, kan I nemlig opleve “The Special Five”, som består af girafgazellen, Oryx-antilopen, Grevys zebraen, netgiraffen og den blåbenende struds. Det er altså ikke tit, man kan opleve disse arter på en safari, hvilket gør et besøg til Samburu ekstraordinært.  

I vender tilbage til campen for at spise frokost med tid til at slappe af, inden I igen kører ud på game drive.  

I tilbringer aftenen på campens skønne udendørsarealer med aftensmad. 

   Hel dag med game drives i Samburu National Reserve

Dag 4 · Afsted til Ol Pejeta Concervancy

I dag fortsætter safarien til Ol Pejeta Conservancy – hvad vi kalder en af Kenyas bedste konservatorier og mest eksklusive reservater. I spiser morgenmad på jeres camp og gør klar til check-out. Bagefter kommer I på et sidste game drive i Samburu, og fortsætter herefter videre til Ol Pejeta med ankomst i rette tid til frokost. I Ol Pejeta lever dyrene vildt og frit, samtidig med at reservatet gør en stor indsats for  bevarelse af landets lokalsamfund, natur og dyreliv. I reservatet har de særligt fokus på næsehorn, som overvåges af professionelle rangers, og i det 360 km2 store areal ligger der også et rehabiliteringscenter for landets næsehorn som en mellemstation, inden de bliver sat fri i reservatet. I kan også opleve reservatets sanctuary for forældreløse og misbrugte chimpanser fra det centrale Afrika, som i sin tid blev skabt i samarbejde mellem Kenya Wildlife Service og Jane Goodall Institute.   

Derudover støtter Ol Pejeta også lokalsamfundet i form af at skabe bedre uddannelse, sundhedssystem og infrastruktur til den næste generation af rangere. 

De spreder også budskabet ved at få besøg af 25.000 skolebørn hvert år med målet om at lære dem hvor vigtigt conservation-arbejde er, og hvordan man beskytter naturen.   

Efter frokost kommer I på game drive, hvor I kan absorbere den frie natur samtidig med, at I leder efter aktivitet i Ol Pejetas bush.   

Om aftenen kan I fordøje oplevelserne med middag, og måske er I heldige, at der kommer en elefant eller andet vildt forbi campen, der er placeret ved et vandhul.  

   140 km · 3 timer, game drive ved ankomst

Dag 5 · Ol Pejeta Concervancy

I har dagen fri til at opleve Ol Pejeta. Om det skal det være med game drives eller en safari til fods med en af reservatets professionelle rangers, er helt op til jer. I kan også vælge at køre ud på sletten efter aftensmaden og opleve dyrelivet, når mørket har lagt sig.  

   Hel dag med game drives i Ol Pejeta Private Game Reserve

Dag 6 · Afsted til Lake Nakuru Nationalpark

I tilbringer morgenen med et sidste game drive i reservatet efterfulgt af morgenmad og check-out.

Jeres guide sætter nu kurs mod endnu et vigtigt conservation-område i Kenya nemlig Lake Nakuru National Park på bunden af The Great Rift Valley. Parkens navn kommer fra søen Lake Nakuru, som udgør størstedelen af parkens areal på 188 km2. I kan derfor forvente et frodigt bjerglandskab og et varieret dyreliv med 4 af “de store fem” til stede. Parken har været særligt berømt for sin store bestand af flamingoer, men som med tiden har søgt til nye horisonter. Det er stadig muligt at spotte nogle af de lyserøde fugle ved søens bred sammen med resten af parkens mangfoldige fugleliv.  Aber vil I også se mange af – både bavianer, colobus-aber og vervet-aber, som deler parkens træer med de snedige leoparder.  

På jorden vil I kunne opleve andre rovdyr som løver og hyæner og planteædere som giraffer og vandbukke. Ligesom i Ol Pejeta har Lake Nakuru National Park særligt fokus på at stoppe krybskytteri, og parkens næsehorn er derfor konstant overvåget. I vil derfor kunne få endnu flere oplevelser med den truede dyreart, når I kører på jeres første game drive i parken. Frokost og aftensmad vil blive serveret i jeres camp i Lake Nakuru National Park.  

   155 km · 4 timer, game drive ved ankomst

Dag 7 · Afsted til Lake Elmenteita

Lidt syd for Lake Nakuru ligger en anden sø kaldet Lake Elementaita. Her venter der nye oplevelser i en kombination af eventyr og afslapning på Elementaita Serena Camp. I befinder jer i Soysambu Conservancy, og her kan I udforske området både til fods, på hesteryg og på de almindelige game drives. Og med campens betagende omgivelser og direkte udsigt til søen kommer I helt ned i gear, som selvfølgelig også kan toppes med en af campens lækre spa-behandlinger.  

I har 2 valgfrie aktiviteter inkluderet under jeres ophold, hvor campens professionelle guides tager over.

De vil kunne fortælle jer alt om det vilde dyreliv I kommer forbi, som inkluderer flokke af giraffer, zebraer, gazeller, vildsvin, bøfler og meget mere. Fik I ikke nok af fugle, så er området også hjem for 450 forskellige fuglearter – heriblandt også flamingoer og den truede Great White Pelican.  

Ved ankomst spiser I frokost i campen og gør jer klar til eftermiddagens aktivitet. Om aftenen kan I nyde aftensmaden efterfulgt af en drink i campens hyggelige indoor-outdoor lounge.  

   40 km · 1 time, safari aktivitet ved ankomst

Dag 8 · Tilbage til Nairobi og drop off

I vågner op i jeres luksuriøse canvas-telte og morgenmaden står klar i campens spiseområde. Når I har spist, gør I klar til 2. aktivitet i Soysambu Conservancy, som afslutter jeres safari på bedste vis inden I langsomt kører retur mod Nairobi. I ankommer til Nairobi om eftermiddagen og bliver sat af efter ønske.  

   130 km · 3 timer

Foreslået ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 og 3 · Samburu · Elephant Bedroom
Dag 4 og 5 · Ol Pejeta · Sweetwaters Serena Camp
Dag 6 · Lake Nakuru · Flamingo Hill Tented Camp
Dag 7 · Lake Elmenteita · Elmenteita Serena Camp

Inklusiv

Pick up & drop off i Nairobi

Privat guide og 4x4 landcruiser

Seedballs til træplantning

1 nat på Wildebeest Eco Camp med morgenmad

2 nætter på Elephant Bedroom med helpension

2 nætter på Sweetwaters Serena Lodge med helpension

1 nat på Flamingo Hill Tented Camp med helpension

1 nat på Lake Elmenteita Serena Camp med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson ·24.400 kr.  ·  Højsæson · 27.500 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud