Fra 22.400 kr.

7 dage · Highland Safari

Oplev Kenyas højland og få unikke oplevelser af Kenyas dyreliv. 

Her kommer I væk fra turiststrømmen og bliver isoleret fra omverdenen, når I indtræder det utæmmede naturlandskab i skyggen af Kenyas højeste bjerg, Mount Kenya. 

Oplev “Big Five” og “Special Five”-destinationen, Samburu National Reserve, efterfulgt af private og eksklusive oplevelser i Ol Pejeta Conservancy – et privat conservation-område der både er hjem for “Big Five”, størstedelen af landets næsehorn og pensionerede chimpanser i reservatets eget sanctuary. 

Slut safarien af på bedste vis med en overnatning på The Ark Lodge i Aberdares National Park med direkte udsigt til et stort vandhul, hvor I kan nyde observationer af områdets vilde dyreliv samtidig med, at I fordøjer safariens hidtil store oplevelser.

Kenyas højland ved Mount Kenya
Big Five & Special Five oplevelser
Privat reservat
Næsehorn & Chimpanse Sanctuary
Eksklusive safari oplevelser

SAFARI OVERSIGT 

Dag 1 · Pick up i Nairobi
Dag 2 · Afsted til Samburu Nationalreservat
Dag 3 · Samburu Nationalreservat
Dag 4 · Afsted til Ol Pejeta Conservancy
Dag 5 · Ol Pejeta Conservancy
Dag 6 · Afsted til Aberdares Nationalpark
DAG 7 · Tilbage til Nairobi & drop off 

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Nairobi

   12,5 km · 40 min

Dag 2 · Afsted til Samburu Nationalreservat

Jeres guide henter jer på jeres overnatningssted tidlig morgen efter morgenmad og check-out.

Safaribilen står klar, og nye oplevelser venter forude. I får en intro til safariens forløb, og kører derefter afsted mod den første destination på programmet; Samburu National Reserve.

Samburu ligger i højlandet af Kenya i et robust landskab med bjerge i baggrunden, en grøn vegetation og ørkenlignende jord. Langs parken løber Ewaso Ngiro-floden, som også tiltrækker et mangfoldigt dyreliv. Køreturen dertil tager ca. 6 timer inklusiv et frokost stop undervejs, og byder på smukke udsigter over Mount Kenya. I ankommer til reservatet om eftermiddagen, og kører direkte på game drive indtil solen går ned. I tilbringer resten af dagen og aftenen på jeres lodge/camp med middag i de naturskønne omgivelser.

   320 km · 6 timer, game drive ved ankomst

Dag 3 · Samburu Nationalreservat

I vågner op i Samburu og spiser en let morgenmad, inden det er tid til dagens første game drive i de tidlige morgentimer. Med lodgens/campens placering inde i reservatet på bredden af floden, kan guiden spotte de første dyr før game drivet er gået i gang – og det bliver kun vildere herfra.

Reservatet er hjem for noget af Kenyas mest unikke dyreliv, hvor I kan opleve den specielle Grevys Zebra, netgiraffen og den smukke beisaoryx.  Et andet særligt syn er områdets vilde gerenukker med deres lange halse, også kaldet girafgazeller, og de blålige strudse, som ellers plejer at være rødlige. De store katte er også til stede, som inkluderer både løver, leoparder og geparder, og så skal vi heller ikke glemme de store elefanter beklædt i jordens røde støv.

I kommer tilbage på lodgen/campen, når det er tid til frokost. Bagefter har I tid til at slappe af og nyde bruset fra floden og dyrelivet omkring campen, som kan være alt mellem svingende vervet-aber og flyvende Red-billed Hornbill-fugle. Om eftermiddagen skal I på game drive igen, og om aftenen spiser I middag på lodgen/campen. 

   Hel dag med game drives i Samburu National Reserve

Dag 4 · Afsted til Ol Pejeta Conservancy

I spiser morgenmad på jeres camp og gør jer klar til check-out. I lægger ud med et sidste game drive i Samburu, og fortsætter herefter jeres safari til en af Kenyas vigtigste beskyttede områder og mest eksklusive reservat, nemlig Ol Pejeta Conservancy.  Beliggende mellem Aberdare og Mount Kenya finder man det 360 km2 store private område, som både byder på vilde “Big Five”-oplevelser med tilstedeværelsen af løver, leoparder, bøfler, elefanter og næsehorn samt enestående conservation-oplevelser med parkens mange initiativer and projekter – alt sammen med fokus på samfundet og bevarelse af landets natur og dyreliv. Det er blandt andet Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary, som blev skabt i samarbejde med Ol Pejeta, Kenya Wildlife Service og Jane Goodall Institute med mål om at skabe tilflugt til forældreløse og misbrugte chimpanser fra Centralafrika efter traumatiske situationer.  

Parken er også hjem for 170 næsehorn, som overvåges hver 4. time for beskyttelse mod krybskytteri.

Det er derfor en af de få steder, hvor der er rigtig gode chancer for at se de ellers meget truede arter. Her vil I også komme forbi landets gravsted for næsehorn, hvor I kan give en tanke til alle de næsehorn, som landet har mistet i kampen mod krybskytteri. 

Efter ca. 3 timer kørsel langs Mount Kenya ankommer I til Ol Pejeta og checker ind på jeres næste camp. Efter frokost er det tid til at udforske parken på game drive, som I efterfølgende kan fordøje sammen med middagen i jeres camp.  

   140 km · 3 timer, game drive ved ankomst

Dag 5 · Ol Pejeta Conservancy

Dagen byder på nye safariaktiviteter. Udover de almindelige game drives kan I opleve parken til fods med en guidet bush walk, hvor I tracker dyrenes fodspor. I kan også komme på et ”night” game drive, hvor I oplever dyrene efter mørket har lagt sig hen over parken.  

Vi anbefaler også, at I besøger parkens sanctuary for chimpanser, hvor entréprisen går direkte til stedet.

Alle måltider vil blive serveret i jeres camp, og selv når I er i campen, vil I kunne spotte parkens dyreliv.  

   Hel dag med game drives i Ol Pejeta Private Game Reserve

Dag 6 · Afsted til Abedares Nationalpark

I tilbringer morgenen i Ol Pejeta med tid til morgenmad og game drive. Bagefter pakker jeres guide safaribilen, for safarien fortsætter nu til det frodige skovområde Abedare National Park.

Her skal I holde øje med træerne, da både de sorte og hvide colombus-aber trives sammen med sykes-aber og bavianer. Nede på jorden kan I være heldige at se flere af de sorte næsehorn med parkens 2. største koncentration i Kenya og skrue op for naturoplevelserne med Thomson’s Falls på 74 meters højde.  I ankommer til jeres lodge i parken, hvor frokosten bliver serveret.

Hvad der gør besøget særligt specielt, er lodgens formidable udsigt over et vandhul, som dagligt tiltrækker parkens dyreliv. Så her får I safarioplevelserne serveret med frokosten og middagen på lodgen, som tit inkluderer både elefanter, bøfler og andet vildt i området.  

   90 km · 2 timer, game drive ved ankomst

Dag 7 · Tilbage til Nairobi & drop off

Det er blevet safariens sidste dag, og I runder af med de sidste safariaktiviteter i Aberdare, inden I vender retur mod Nairobi. Ved ankomst til Nairobi om eftermiddagen vil I blive sat af efter ønske. 

   180 km · 3,5 time

Foreslået ophold

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 og 3 · Samburu · Elephant Bedroom
Dag 4 og 5 · Ol Pejeta · Sweetwaters Serena Camp
Dag 6 · Abedares · The Ark

Inklusiv

Pick up & drop off i Nairobi

Privat guide og 4x4 landcruiser

Seedballs til træplantning

1 nat på Wildebeest Eco Camp med morgenmad

2 nætter på Elephant Bedroom med helpension

2 nætter på Sweetwaters Serena Lodge med helpension

1 nat på The Ark med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 22.400 kr.  ·  Højsæson · 24.700 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud