Fra 27.700 kr.

9 dage · Migration Safari

Tag på denne safari og få den fulde oplevelse af den verdensberømte gnuvandring mellem Masai Mara og Serengeti National Park! Her følger I gnuernes cyklus hen over grænsen mellem Kenya og Tanzania, hvor de største naturscenarier finder sted.
Løverne dominerer sletterne og krokodillerne ligger på lur i Mara-floden, og I kan derfor se frem til en safari i fuld action og spænding af dyrene, der interagerer med hinanden. Oplev “Big Five” i ægte Løvernes Konge-omgivelser og absorber alt hvad naturen bringer jer på denne 9 dages rundrejse i Kenyas og Tanzanias vildmarker! 

Den store gnuvandring
Den ultimative Østafrika safari
Big Five oplevelser
Ngorongoro krater
Søområder

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 · Pick up i Nairobi
Dag 2 · Afsted til Lake Nakuru Nationalpark
Dag 3 · Afsted til Masai Mara Nationalreservat
Dag 4 · Masai Mara Nationalreservat
Dag 5 · Afsted til Serengeti Nationalpark (Tanzania)
Dag 6 · Serengeti Nationalpark
Dag 7 · Afsted til Ngorongoro Conservation Area
Dag 8 · Ngorongoro Krateret
Dag 9 · Lake Manyara & drop off

Detaljeret Program

Dag 1 · Pick up i Nairobi

Det hele starter i Nairobi! I bliver samlet op i Nairobi efter ønske og kørt til jeres ophold i udkanten af byen, Wildebeest Eco Camp.

Her tilbringer I første nat inden jeres rejse mod Kenyas og Tanzanias nationalparker begynder.

   12,5 km · 40 min

Dag 2 · Afsted til Lake Nakuru Nationalpark

Så skal jeres safari i gang. Når I har spist morgenmad og checket ud på jeres hotel, står jeres safariguide klar med en pakket safaribil, som skal tage jer rundt i Kenyas mest berømte nationalparker efterfulgt af Tanzanias, hvor jeres tanzaniske guide tager over ved grænsen. I kører afsted tidlig morgen, og ankommer ved jeres første camp i rette tid til frokost. Køreturen tager ca. 3,5 time med udsigt til The Great Rift Valley undervejs. The Great Rift Valley er en kløft, der strækker sig hele vejen fra Etiopien til Mozambique gennem det østlige Afrika med søområder som Naivasha, Elementaita og Nakuru på bunden. I skal besøge saltvandssøen Nakuru, som er omringet af Lake Nakuru National Park. Det 188 km2 store område er indhegnet og beskyttet, hvor dyrene lever vildt og ugeneret. Truede arter som de hvide og sorte næsehorn bliver konstant overvåget af parkens rangers i beskyttelse mod krybskytter, og parken bliver dermed også betragtet som en vigtig naturbeskyttelse for Kenyas dyreliv. Næsehorn og andet vildt som bøfler, løver og giraffer kan I opleve denne eftermiddag, når I kører ud på jeres første game drive i parken.

Omkring søen vil I kunne opleve et imponerende fugleliv, hvor flamingoerne særligt har sat sit præg. Men det er en art blandt mange. Området har nemlig registreret over 400 fuglearter.  

Efter jeres game drive kører I tilbage til campen. Aftensmaden bliver serveret og I kan nu nyde aftenen og slappe af til summen af den vilde bush.  

   165 km · 3,5 time, game drive ved ankomst

 

Dag 3 · Afsted til Masai Mara Nationalreservat

I spiser morgenmad på jeres camp og gør klar til check-out. I kommer på kort game drive, inden safarien fortsætter til Masai Mara National Reserve – Kenyas mest imponerende dyrerige fordelt på 1.510 km2. Undervejs vil I kunne betragte Kenyas countryside, og små landsbyer med flere udsigter af The Great Rift Valley. Turen tager mellem 5-6 timer med stop til frokost. Jo tættere I kommer på reservatet, jo mere ujævn og støvet bliver vejene, og I vil allerede her kunne spotte de første dyr. Masai Mara er blandt meget hjem til “The Big Five”: Løver, leoparder, bøfler, elefanter og næsehorn samt alle de andre ikoniske dyr fra Afrika som giraffer, flodheste, hyæner og geparder.  

Gnuer, impalaer og zebraer kommer i store flokke, og er derfor ikke til at undgå. I kan derfor forvente intet mindre end et uforglemmelig eventyr på Masai Maras savanne.
Ved ankomst til reservatet kører I på game drive og fortsætter indtil solnedgang. Bagefter vil I blive kørt til jeres camp i området, hvor middagen bliver serveret. 

   265 km · 5-6 timer, game drive ved ankomst

Dag 4 · Masai Mara Nationalreservat

Hele dagen skal bruges i Masai Mara. Er I afsted mellem juni og november, kan I opleve den store gnuvandring, som er en årlig migration mellem Masai Mara og Serengeti National Park i nabolandet Tanzania. Her migrerer millioner af gnuer i cyklus hen over grænsen, til hvor græsset er grønnest. Det er blevet en af verdens største begivenheder i safari-verdenen, da man kan være heldig at observere de utallige gnuer vandre hen over Mara-floden, mens krokodillerne ligger på lur. På land er rovdyrene klar, så med den rette timing, kan I opleve en af de store katte i aktion. 

Men udover migrationen, kan I også opleve det imponerende dyrerige fordelt på de store og åbne sletter. I kan enten komme på et heldags-game drive med picnic-frokost i parken eller komme på et morgen- og eftermiddags-game drive med frokost i campen.

I tilbringer igen aftenen i jeres camp med middag.

   Hel dag med game drives i Masai Mara National Reserve

Dag 5 · Afsted til Serengeti Nationalpark (grænsekrydsning)

I vågner op i jeres canvas-telte før daggry, og spiser morgenmad. Jeres guide pakker safaribilen, da det nu er blevet tid til at følge migrationen hen over Serengeti National Park – den største del af parken med sine knap 15.000 km2. Sletterne føles derfor uendelige, og I kan derfor forvente endnu flere uforglemmelige oplevelser forude på jeres safari. 

I kører på game drive med ankomst til Isibania ved grænsen om formiddagen. Her ordner I visa, og vil blive mødt af jeres næste guide fra Tanzania. I bliver budt velkomne til Tanzania med frokost, og så er I ellers klar til at udforske denne del af parken.
I kører ind i Serengeti med horisonter af akacietræer og Kopjes, små øer af stenklipper, og I vil hurtigt kunne fornemme hvor utæmmet og vildt dyrelivet er. I bestemmer selv tempoet, og hvornår I skal stoppe for de dyr I møder undervejs. 

Efter en lang dag på de 2 sletter, er det tid til at køre mod jeres næste camp, hvor I spiser aftensmad og kan få en god nats søvn. 

Fra Masai Mara til grænsen

   130 km · 3-4 timer, en-route game drive

 

Fra grænsen til Serengeti 

   200 km · 3-4 timer, en-route game drive

 

Dag 6 · Serengeti Nationalpark

Endnu en dag fri til at observere den store migration og denne gang fra Tanzanias side. 

Koncentration af dyrene kan virke overvældende, og det er stadig den helt store samling af Afrikas ikoniske dyr, som I kan opleve med løverne øverst i fødekæden. Leoparderne og bavianerne deles om træernes grene, og geparderne kan frit løbe hen over sletterne i en hastighed på 100 kilometer pr. time. Hver dag byder på nye oplevelser så hold øjnene åbne. 

Ligesom i Masai Mara kan I tilbringe hele dagen i parken med picnic frokost eller opdele jeres game drives og spise frokost på jeres camp.  

   Hel dag med game drives i Serengeti Nationalpark

Dag 7 · Afsted til Ngorongoro Conservation Area

I runder eventyret i Masai Mara og Serengeti af med et sidste game drive inden safarien fortsætter til en af Tanzanias vigtigste conservation-områder nemlig Ngorongoro Conservation Area. Med et UNESCO verdensarvssted og sit storslåede dyrerige i Ngorongoro-krateret, er Ngorongoro et must-visit. 

I ankommer ved jeres næste camp, og spiser frokost. Om eftermiddagen kan I besøge det historiske verdensarvssted, Olduvai Gorge, som er stedet hvor arkæologer har fundet beviser for menneskets oprindelse. Her kan I besøge det lokale museum, og lære mere om de allerførste homosapiens. Næste morgen er der flere dyr på programmet, da I skal på game drive i Ngorongoro-krateret, men først spiser og overnatter I på jeres camp. 

   130 km · 2-3 timer

Dag 8 · Ngorongoro Krateret

Dagen starter med morgenmad og kurs mod gaten til Ngorongoro-krateret i takt med solen står op. Krateret udbrændte for 2-3 millioner år siden, og betragtes i dag som et af Afrikas naturvidundere. Her kan I opleve mere af “The Big Five” i omgivelser af kraterets imponerende grønne kanter. Dyrene lever på et og samme sted og trives særlig godt med mindre vandhuller og søen Lake Magadi på den 260 km2 store kraterbund. 

I tilbringer hele dagen nede i krateret, og spiser frokost på en af kraterets picnic-steder. 

Når I er fyldt op på oplevelser, kører I tilbage til jeres camp og nyder jeres sidste aften i området.

 

   Hel dag med game drives i Ngorongoro krateret

Dag 9 · Lake Manyara & drop off

I er nået til safariens sidste dag, og den skal bruges på et besøg til Lake Manyara National Park. Efter morgenmad og check-out kører I 2 timer syd for Ngorongoro, og ankommer til den naturskønne Mara-region ved The Great Rift Valley. Parken byder på nye oplevelser med et mangfoldigt landskab af skov og bjerge. Store flokke af elefanter, bøfler, giraffer og impalaer er til stede og lad os ikke glemme de træklatrende løver, som parken også er berømt for. Søen udgør størstedelen af parken, og I kan derfor også forvente endnu et imponerende fugleliv samt store grupper af flodheste.

I spiser frokost undervejs på jeres game drive, og vil bagefter køre langsomt mod Arusha, hvor safarien slutter.  

Kørsel til Lake Manyara

   75 km · 2 timer

 

Kørsel til Arusha 

   125 km · 3 timer

 

Standard ophold

Klik på billedet på for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 · Lake Nakuru · Flamingo Hill Tented Camp
Dag 3 og 4 · Masai Mara · Zebra Plains Mara Camp
Dag 5 og 6 · Serengeti · Serengeti Kati Kati
Dag 7 og 8 · Ngorogoro · Karatu Simba Lodge

Luksus ophold

Klik på billedet på for at se flere billeder

Dag 1 · Nairobi · Wildebeest Eco Camp
Dag 2 · Lake Nakuru · The Cliff Camp
Dag 3 og 4 · Masai Mara · Mara Crossings Camp
Dag 5 og 6 · Serengeti · Serengeti Wilderness Camp
Dag 7 og 8 · Ngorogoro · Acacia Farm Lodge

Inklusiv

Pick up & drop off i Nairobi

Privat guide og 4x4 landcruiser

Seedballs til træplantning

1 nat på Wildebeest Eco Camp med morgenmad

1 nat på Flamingo Hill Tented Camp med helpension

2 nætter på Zebra Plains Mara Camp med helpension

2 nætter på Serengeti Kati Kati med helpension

2 nætter på Karatu Simba Lodge med helpension

Alle entré-og camp gebyrer

Alle safari-aktiviteter som fremgår i program

Drikkevand i safaribil

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestilling- og rejseforsikring

Visum

Drikkepenge

Priser

Lavsæson · 27.700 kr.  ·  Højsæson · 29.900 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Vælg standard, luksus eller lav en blanding mellem vores foreslået ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud