Fra 11.800 kr.

7 dage · Namibia Highlights

Oplev alle Namibias højdepunkter på denne 7-dages rundrejse!

Denne tur inkluderer både safari til en af afrikas mest berømte nationalparker, ophold mellem ørken og hav og sidst men ikke mindst 2 nætter i den magiske Namib-ørken med besøg til Sossusvlei og Deadvlei.

På denne safari forventes det, at alle deltagere hjælper til med lette køkkenopgaver.

N/a’ankuse Wildlife Sanctuary
Etosha Pan & Big 4 Safari
Eventyr-byen Swakopmund
Sossusvlei Ørkenen
Kom tæt på geparderne

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 (Man) · Pick up i Windhoek
Dag 2 (Tir) · Afsted til Etosha Nationalpark
Dag 3 (Ons) · Etosha Nationalpark
Dag 4 (Tor) · Afsted til Swakopmund
Dag 5 (Fre) · Afsted til Sossusvlei
Dag 6 (Lør) · Sossusvlei ørkenen
Dag 7 (Søn) · Drop off i Windhoek

 

Detaljeret Program

Dag 1 (mandag) · Pick up i Windhoek

I bliver hentet fra lufthavnen (ankomst før kl. 12) og kørt til Chameleon Backpackers, hvor I mødes med resten af gruppen. Denne eftermiddag kører I ud til Naankuse Wildlife Sanctuary, hvor I skal på en ‘Ancient San Skills’ tur, som går ud på at lære bush-folkets evner og gøremåder at kende – en unik chance for at integrere sig med verdens ældste kulturelle gruppe. I vender tilbage mod Windhoek tidlig aften og har aftenen fri til at spise middag på en af byens restauranter eller på Chameleon (på egen regning). 

Pension · på egen regning

Dag 2 (tirsdag) · Afsted til Etosha Nationalpark

I gør jer klar til afgang kl. 7.30, hvor I mødes som gruppe og vil blive introduceret til rejsens forløb. I kører mod Etosha National Park, og gør et hurtig stop på vejen i Otjiwarongo for at handle de sidste varer til turen samt en frokost, som I kan spise mens I kører afsted. Allerede ved ankomst til parken kan I nyde et eftermiddags-game drive gennem parken med besøg ved adskillige vandhuller og på udkig efter områdets rovdyr som løver, leoparder og geparder, samt store og små planteædere som zebraer, giraffer, elefanter, næsehorn og mange forskellige antiloper. 

I ankommer til jeres lodge lige før solnedgang med tid til at friske jer op på jeres værelser med eget bad og toilet.
Mens middagen bliver tilberedt, anbefaler vi, at I besøger det nærliggende vandhul, som bliver oplyst om aftenen, hvor I kan være heldige at få de sidste dyremøder for dagen. 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   500 km

 

Dag 3 (onsdag) · Etosha Nationalpark

I starter jeres første game drive ved solopgang i håb om at se rovdyrene aktive efter nattens fangst. På jeres næste game drive vil I besøge det imponerende Etosha Pan (“Det Store Hvide Sted”), som skal opleves til fods med en gåtur på den 4.500 km2 store saltvandsørken. Derefter fortsætter jeres game drive for at finde 4 af “The Big Five”: Løver, leoparder, elefanter og næsehorn. I kommer tilbage til Halali i rette tid til frokost, som jeres guide vil gøre klar til jer, mens I kan nå at få et dyp i poolen eller slappe af ved campens vandhul. 

Efter frokost er det tid til et sidste game drive, hvor I krydser parken mod Okaukuejo med besøg til nogle velkendte vandhuller. I slår lejr lige udenfor parken og kan nyde aftenen med et lækkert aftensmåltid under åben himmel. 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   200 km

Dag 4 (torsdag) · Afsted til Swakopmund

Dagen starter tidligt med morgenmad og afgang kl. 7.30. I dag vil ruten føre jer ind i det dramatiske og smukke Damaraland-landskab. Her kan I møde de fantastiske ‘helte-kvinder’, som sælger deres håndlavede kunst og håndværk for at støtte deres lokale landdistrikter. I skyggen af Namibias højeste bjerg, The Brandberg, kan I spise jeres medbragte frokost samtidig med, at I kan integrere jer med det lokale folk, som lever i dette barske miljø. I kører ned mod Skeleton Coast, hvor I kan opleve resterne af det lille skibsvrag, og fortsætter derefter til Swakopmund med ankomst sent om eftermiddagen. Denne maleriske kystby kan opleves til fods med besøg til de små caféer og senere middag på en god restaurant om aftenen (på egen regning). 

Pension · morgenmad og frokost

   500 km

 

Dag 5 (fredag) · Afsted til Sosssuvlei

I har morgenen fri til at opleve centrum af Swakopmund, og for de adrenalin-søgende, anbefaler vi en 2-timers sandboarding-tur i de nærliggende ørkenklitter eller en vild quad bike-tur. I bliver hentet på jeres hotel i Swakopmund kl. 11.15 og fortsætter rejsen via Kuiseb Canyon og Solitaire. Næste destination er Sesriem, som I ankommer til sen eftermiddag med tid til at slappe af og absorbere den betagende udsigt, inden I går ud på en kortere gåtur for at observere den magiske solnedgang over Nauklufts bjergkæde. I slår lejr for de næste 2 nætter inde i parken, hvor der både er pool og bar tilgængelig. 

Middagen bliver tilberedt over bål af jeres guide. 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   350 km

Dag 6 (lørdag) · Sossusvlei

Dagen starter før daggry, hvor I kører til parkens gate med ankomst lige inden solopgang.
I fortsætter ca. 55 kilometer ind i parken mellem de tårnhøje sandklitter, og ankommer til 2×4 parkeringsområdet. Herfra hopper I ind i en 4×4 shuttle og kører til Sossusvlei-området for at opleve dette imponerende smukke sted, mens morgenlyset rammer klitterne.
Nyd de fredfyldte og rolige omgivelser, mens I udforsker området til fods. 

Bagefter fortsætter I ind i Dead Vlei, som er kendt for sin hvide og krakelerede overflade og sorte torne-træer, som står i flot kontrast til baggrunden af de enorme sandklitter og den blå himmel. 

I kører derefter tilbage til jeres egen bil, og kører langsomt tilbage mod gaten med stop ved den berømte Dune 45, som har fået sit navn med på grund af sine 45 kilometer fra gaten. 

Her kan I også vandre rundt om eller klatre op på klitten, og få den sidste udsigt hen over det imponerende ørkenlandskab. 

Ved ankomst tilbage til Sesriem vil I besøge Sesriem Canyon, og bagefter står den på ren afslapning i jeres camp, hvor I kan nyde solnedgangen med en drink fra baren efterfulgt af aftensmad. 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   200 km

Dag 7 (søndag) · Drop off i Windhoek

Med et tidligt morgenmåltid er I klar til at køre mod Solitaire, hvor I hopper i en åben safaribil, og besøger det lokale conservation-project. Her har de et antal geparder, der ikke længere er i stand til at blive sat fri i den vilde natur af forskellige årsager. På denne 1-times aktivitet vil I lære meget mere om geparderne og det arbejde, der bliver udført på stedet for at bevare denne fantastiske art. 

Derefter vender I bilen mod Windhoek, og kører via Bullsport og Rehoboth. 

I ankommer til Windhoek om eftermiddagen, og vil blive sat af efter ønske. 

Pension · morgenmad og frokost

   500 km

Vi anbefaler ikke at booke et fly til denne dag.
Hvis nødvendigt, skal det være en afgang efter kl. 18. 

Ophold på turen

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Windhoek · Chameleon Backpackers
Dag 2 · Etosha · Halali Lodge
Dag 3 · Etosha · Campsite
Dag 4 · Swakopmund · Hotel A La Mer
Dag 5 og 6 · Sesriem · Desert Camp

Inklusiv

Pick up & drop off i Windhoek

Transport i safari bil (pop-up tag, USB oplader)

Engelsktalende guide

5 nætter camping og 2 nætter ophold

Camping-udstyr

Måltider som anført i program

Alle nationalpark entré-gebyrer

"San Skills" aktivitet og N/a’ankuse Wildlife Sanctuary

Game drives i Etosha Nationalpark

Sossusvlei udflugt inkl. 4x4 shuttle

"Cheetah" aktivitet i Solitaire

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Sovepose (kan lejes)

Første nat i Windhoek

Andre aktiviteter

Priser

Lavsæson · 11.800 kr. ·  Højsæson · 11.800 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse/telt.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Dette er en gruppesafari, som afgår hver mandag med fast ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud