Fra 7.200 kr.

4 dage · Ørken Gruppe Safari

Med denne 4 dages tur får I den perfekte kombination af ørken og eventyr!
I  starter i Windhoek efterfulgt af en overnatning i Swakopmund, hovedstaden for eventyr i Namibia, hvor sjove og adrenalin-vækkende aktiviteter venter. Derefter går turen mod Namib-ørkenen med 2 nætter på en ægte ørken-camp, og med god tid til at opleve de rullende klitter og saltpander i den ældste, tørreste ørken i verden! 

På denne safari forventes det, at alle deltagere hjælper til med lette køkkenopgaver.

Foto-paradis
Sossusvlei ørkenen
Deadvlei
Sjov i Swakopmund

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 (Tor) · Afsted til Swakopmund
Dag 2 (Fre) · Afsted til Sossusvlei
Dag 3 (Lør) · Sossusvlei
Dag 4 (Søn) · Drop off i Windhoek

Detaljeret Program

Dag 1 (torsdag) · Afsted til Swakopmund

I mødes med jeres gruppe og guide på Chameleon Backpackers for en kort intro til turen. Hvis I ikke har tilbragt natten på Chameleon Backpackers, vil I blive hentet fra jeres hotel kl. 7.15. Der er afgang fra Windhoek kl. 8 via Okahandja og Usakos med stop i Walvis Bay ved Walvis Bay Lagoon, hvor I kan nyde jeres medbragte frokost. Samtidig med at I nyder jeres frokost, kan I observere forskellige fuglearter som flamingoer og pelikaner, der er beskyttede i området. 

I ankommer til Swakopmund om eftermiddagen med tid til at gå rundt i denne lille ‘adventure’ by. Aftenen har I fri til at spise på en af byens hyggelige restauranter, enten alene eller med gruppen (på egen regning). 

Her vil I også mødes med gæsterne, der kommer direkte fra en safari i Etosha, som nu vil komme med jer videre til Sossusvlei. 

Pension · frokost

   350 km

Dag 2 (fredag) · Afsted til Sossusvlei

Der er afgang fra Swakopmund kl. 11.30, som vil give jer tid til at deltage i en af byens aktiviteter inden. For de adrenalin-søgende kunne dette være en flyvende tur på sandboard ned langs de høje klitter eller en eventyrfyldt tur på quad bikes. 

I kan også opleve den gamle bydel i Swakopmund på elcykler, og i den rigtige sæson kan I sejle ud i det blå med en hvalsafari fra kysten.

Efter afgang kører I gennem Namib-ørkenen via Kuiseb Pass, og krydser Tropic of Capricorn. I gør et hurtigt stop i Solitaire, og ankommer til jeres ørken-camp nær Sesriem sen eftermiddag. Her kan I slappe af og finde jer tilrette inden en kort gåtur for at se solnedgangen hen over Nauklufts bjergkæde.
Mens aftensmaden bliver tilberedt af jeres guide, kan I nyde en god drink fra campens bar. 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   350 km

Dag 3 (lørdag) · Sossusvlei

I tager afsted før daggry med ankomst til Naukluft National Parks gate ved solopgang. I kører ind i det røde ørkenlandskab med tårnhøje klitter omkring jer. I ankommer til 2×4 parkeringspladsen ca. 55 km inde i parken, og fortsætter herefter i en firehjulstrækker til højdepunktet, Sossusvlei. Dette unikke område opleves til fods inden I tager videre til Dead Vlei, hvor der venter en magisk kontrast mellem den afblegede overflade og de sorte torne-træer og ikke mindst de flotte røde og orange klitter i baggrunden. 

På vej tilbage til gaten stopper I ved Dune 45, som har fået sit navn på grund af sine 45 kilometers distance fra gaten. Oppe på toppen venter der en magisk udsigt over ørkenen. 

I ankommer tilbage til Sesriem med tid til at besøge Sesriem Canyon i nærheden. 

I slutter dagen af med at nyde solnedgangen over den spektakulære ørken fra jeres camp efterfulgt af aftensmad under åben himmel.

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   150 km

 

Dag 4 (lørdag) · Drop off i Windhoek

I starter dagen med en tidlig morgenmad, inden I tager afsted mod Solitaire, hvor I hopper i en åben land cruiser, og besøger det lokale conservation-projekt.
Her har de et antal af geparder, der ikke længere er i stand til at blive sat fri i naturen igen. På denne times aktivitet vil I lære meget mere om geparderne, og om hvad stedet gør for deres bevarelse – og så er det også stedet, hvor I kan få nogle fantastiske billeder af verdens hurtigste landdyr. 

I fortsætter derefter tilbage mod Windhoek via Bullsport og Rehoboth med ankomst om eftermiddagen. I vil blive sat af ved Chameleon Backpackers eller efter ønske. 

Pension · morgenmad og frokost

   400 km

Vi anbefaler ikke at flyve denne dag. Hvis nødvendigt skal afgang være efter kl. 18. 

 

Ophold på turen

Klik på billedet for at se flere billeder

Dag 1 · Swakopmund · Hotel A La Mer
Dag 2 og 3 · Sesriem · Desert Camp

Inklusiv

Pick up & drop off i Windhoek

Transport i safari bil (pop-up tag, USB oplader)

Engelsktalende guide

1 nat på Hotel A La Mer (twin room med eget badeværelse)

2 nætter på Desert Camp (twin room med eget badeværelse)

Måltider som anført i program

Besøg til Walvis Bay Lagoon og Dune 7

Nationalpark entrégebyrer (1. dag i Sossusvlei)

Sossusvlei udflugt inkl. 4x4 shuttle

"Cheetah" aktivitet i Solitaire

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Første nat i Windhoek

Andre aktiviteter

Priser

Lavsæson · 7.200 kr.  ·  Højsæson · 7.200 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Dette er en gruppesafari, som afgår hver torsdag med fast ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud