Fra 16.600 kr.

12 dage · Rundt i Namibia

På denne 12 dages campingtur får I den perfekte kombination af Namibias højdepunkter med mere. Nyd observationer af dyreliv i Okonjima Nature Reserve og i Etosha National Park inden de kulturelle oplevelser af Himba-folket.  Husk også et halstørklæde, som vil hjælpe mod vinden og lugten, når turen går mod Skeleton Coast med besøg hos den store flok sæler i Cape Cross. Og med et ophold på hotel i Swakopmund efterfulgt af eventyr fyldte aktiviteter, som sandboarding og quad bikes, er I klar til at fortsætte campingeventyret sydpå mod selveste Namib-ørkenen og Sossusvlei – hjem for nogle af verdens højeste sandklitter.
Turen fortsætter derefter til det sydligste Namibia, hvor spøgelsesbyen i Kolmanskop nær Luderizt, vilde heste i ørkenen og ikke mindst verdens 2. Største canyon – Fish River Canyon – står på listen over oplevelser.  Og inden I afslutter denne oplevelsrige rundrejse, tilbringes sidste nat i den imponerende Quiver Tree-skov. 

Dette er det ultimative eventyr i Namibia i et prisleje, hvor alle kan være med! 

 

Slå lejr i Namibias vildmarker
Storslået safari i Okonjima & Etosha
Himba folket
Sossusvlei ørkenen
Verdens 2. største canyon

SAFARI OVERSIGT

Dag 1 (Lør) · Pick up & Afsted til Okonjima Nature Reserve
Dag 2 (Søn) · Afsted til Etosha Nationalpark
Dag 3 (man) · Etosha Nationalpark
Dag 4 (Tir) · Afsted til Kunene Regionen
Dag 5 (Ons) · Afsted til Skeleton kysten
Dag 6 (Tor)  · Afsted til Swakopmund
Dag 7 (Fre) · Afsted til Sesriem Ørkenen
Dag 8 (Lør) · Sesriem & Sossusvlei
Dag 9 (Søn) · Afsted til Sperrgebiet Rand Park
Dag 10 (Man) · Dagstur til Kolmanskop
Dag 11 (Tir) · Afsted til Quiver Tree Forest
Dag 12 (Ons) · Drop off i Windhoek

 

 

Detaljeret Program

Dag 1 (lørdag) · Pick up & Afsted til Okonjima Nature Reserve

Turen starter på Chameleon Backpackers, hvor guiden og gruppen mødes til en kort intro for rundrejsens forløb. Hvis I ikke bor på Chameleon Backpackers, vil I blive hentet kl. 7.15 på jeres hotel. Kort efter I er taget afsted fra Windhoek, gør I et hurtigt stop ved Okahandja Wood-markedet. Alle træskærere fra Namibia kommer hertil for at sælge deres håndlavede varer, og det er derfor den perfekte mulighed for  at købe en unik souvenir samtidig med, at I støtter det lokale samfund. Efter en god handel i Okahandja Wood fortsætter I til Okonjima Nature Reserve. Okonjima er et imponerende naturreservat på hele 20.000 hektar og hjem for en utrolig vifte af vilde dyrearter. Det er også hjem for AfriCat Foundation, hvis mission er at bevare Namibias dyreliv i deres naturlige levested, men i et beskyttet conservations-område.
Det inkluderer rovdyr som leoparder, geparder og hyæner samt andre “keystone”-arter som er arter, som økosystemet er særligt afhængigt af. 

I ankommer til campen omkring kl. 12 med tid til at slå lejr og spise frokost inden eftermiddagens aktivitet. Her får I muligheden for at se nogle af reservatets geparder, som er en del af AfriCat rehabiliteringsprogram. Formålet med det program er at få dem tilbage i det fri efter den rette træning og pleje. Efter en lærerig oplevelse kan I nyde resten af eftermiddagen med et game drive i det store reservat efterfulgt af en spektakulær solnedgang hen over Namibias bush.  Aftensmaden er tilberedt over bål af jeres guide. 

Ophold  · Campsite i Okonjima Nature Reserve
Pension · frokost og aftensmad

   200 km

Dag 2 (søndag) · Afsted til Etosha Nationalpark

I kører fra Okonjima efter morgenmad, og gør stop ved Otjiwarongo – en lille by nord for Okonjima, hvor guiden kan købe friske råvarer til opholdet i Etosha National Park, som er jeres næste destination. Etosha National Park er et af Afrikas bedste naturreservater til safarioplevelser. Ved ankomst i parken kommer I på et kort game drive på vejen til Okaukuejo. Og I kan allerede nu være heldig at spotte antiloper som springbukke og impalaer, men også større dyr som elefanter, næsehorn og giraffer. Når I ankommer til Okaukuejo, slår I lejr, og kan nyde en lækker frokost efterfulgt af endnu et game drive. Etosha er meget unik, og på jeres game drives vil I kører fra vandhul til vandhul på udkig efter de store rovdyr samt planteædere, fugle og, hvis I er heldige, også krybdyr. I kører tilbage til campen lige før solnedgang, og mens aftensmaden bliver tilberedt, har I tid til at besøge det nærliggende og oplyste vandhul, hvor næsehorn, elefanter, giraffer, løver og hyæner ofte kommer forbi. 

Ophold  · Campsite i Okaukuejo

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   200 km

 

 

Dag 3 (mandag) · Etosha Nationalpark

Dagen starter før daggry med en hurtig kaffe, inden I drager ud på et heldags-game drive i takt med, at solen står op. Her kan I være heldige at se rovdyrene komme tilbage fra nattens jagt. I krydser parken, og gør efterfølgende stop ved et picnic-site, hvor I kan nyde jeres morgenmad. Bagefter fortsætter I jeres game drive mod øst, og ankommer til Halali Lodge, hvor I har mulighed for at hoppe i poolen, observere et vandhul og spise frokost. 

Efter frokost skal I besøge Etosha Pan, som parken er opkaldt efter. Her skal I ud af bilen og opleve den 4.500 km2 store ‘saltvandsørken’ – en saltpande så stor, at det kan ses fra rummet. I fortsætter derefter jeres game drive på udkig efter fire af “The Big Five” på vejen tilbage til Okaukuejo med ankomst ved solnedgang. I kan nyde jeres sidste aften i Etosha med aftensmad på jeres camp og med flere besøg til det nærliggende vandhul. 

Ophold  · Campsite i Okaukuejo

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   200 km

 

 

Dag 4 (tirsdag) · Afsted mod Kunene-Regionen

Endnu en tidlig morgen venter forude, hvor I kan indtage den betagende solopgang, mens I spiser morgenmad efterfulgt af en sidste game drive til parkens exit. I dag fortsætter jeres rundrejse mod vest, og ind Kunene-regionen. Første stop er et besøg til Otjikandero Himba Village. Himba-folket er en af de sidste stammer i Namibia, som stadig holder fast i deres gamle kultur og skikke. I deltager i en guidet tur omkring landsbyen, hvor I ikke mindst får en dyb indsigt i Himba-folkets ‘way of life’, men også lærer dem at kende og får mulighed for at dele jeres kultur med dem. 

I fortsætter derefter længere mod vest, og gør et hurtigt stop i den lille by i Kamanjab placeret mellem store granitformationer og mopane-træer, inden I fortsætter til Hoada Community Campsite.  I sætter jeres telte op, og har eftermiddagen fri til at slappe af og absorbere naturen omkring jer. Solnedgangen kan nydes fra Hoada-dækket, og aftensmaden bliver tilberedt af jeres guide over åben ild.  

Ophold  · Hoada Community Campsite 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   300 km

 

Dag 5 (onsdag) · Afsted til Skeleton Coast

I dag fortsætter eventyret til det berømte Skeleton Coast National Park med kysten direkte ud til Atlanterhavet. Udover det usædvanlige syn af en ørken der møder hav, så er det også her, I kan se den namibiske ørkenplante, Welwitschia Mirabilis, Huab-lagunen og de falmende rester af Winston Shipwreck. Når I ankommer til parken, gør I et foto-stop ved det ikoniske ‘Skull and Cross Bones”-gate, og fortsætter derefter ind i parken. I ankommer til Cape Cross sent om eftermiddagen, hvor I slår lejr for natten. Ved solnedgang har I mulighed for at komme på en “Sunset Walk” på stranden samtidig med, at jeres aftensmad bliver tilberedt. 

Ophold · Campsite i Cape Cross

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   350 km

Dag 6 (torsdag) · Afsted til Swakopmund

I står op til et varmt morgenmåltid, og derefter kommer I på en lettere gåtur ind i Cape Cross Reserve. Reservatet er hjem for en af verdens største kolonier af Cape Fur-sæler, og i parringssæsonen mellem november og december, findes der mere end 200.000 sæler på stranden, som er et syn – og ikke mindst en lugt – I sent vil glemme.  Efter jeres besøg kører I langs kysten og gør stop ved udsigtspunktet til Zeila Shipwreck – en af de sidste ofre fra Skeleton-kysten, så sent som i 2007. I fortsætter mod Swakopmund, og ankommer tidlig eftermiddag med god tid til at opleve denne lille og hyggelige kystby – enten til fods eller på en valgfri aktivitet (ikke inklusiv) som skydiving, quad biking eller sandboarding. 

Aftenen har I fri til at slappe af og hygge jer i byens gamle bydel, og med aftensmad på egen regning, kan I nyde et måltid på en af Swakopmunds gode restauranter. Jeres guide vil med glæde hjælpe jer med restaurantreservationen. 

Ophold  · Hotel A La Mer

Pension · morgenmad og frokost

   130 km

Dag 7 (fredag) · Afsted til Sesriem Ørkenen

I dag kan I sove længe og nyde morgenmaden på hotellet eller nå en sidste aktivitet inden I kører fra Swakopmund kl. 11.30. I kører gennem Namib-ørkenen via Kuiseb Pass, og krydser Tropic of Capricorn med et kort stop i Solitaire. I ankommer til jeres næste camp i Sesriem sent om eftermiddagen, hvor I kan slappe af og nyde solnedgangen over den Namibiske ørken med summen fra gekkoerne. På dette campsite er der både pool og bar, som I også kan gøre brug af inden sengetid. 

Ophold · Sesriem Oshana Campsite

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   350 km

Dag 8 (lørdag) · Sesriem & Sossusvlei

Med en start før daggry denne morgen, kan I opleve solopgangen og nyde synet af det første lys, der rammer de røde klitter. I kører ind i det røde ørkenlandskab, og stopper ved første attraktion, Dune 45, som er akkurat 45 km fra gaten. Her kan I klatre op på toppen og få det hele med. Derefter spiser I morgenmad, så I bliver fyldt op på energi og bliver klar til at fortsætte ind i Sossusvlei-området. Dette unikke område skal opleves til fods og med “klatring” på klitterne. Her vil I også besøge Dead Vlei; et fotografisk landskab med store overflader af afbleget ler og sorte torne-træer, der står i smuk kontrast til de røde og orange klitter og den blå himmel. 

I døgnets varmeste timer kører I tilbage til Sesriem og spiser frokost med tid til en svømmetur eller en lur. Om eftermiddagen besøger I Sesriem Canyon, og bliver derefter sat af ved Elim’s Dune, så I kan gå den korte vej tilbage til campen gennem ørkenen i takt med, at solen går ned. 

Ophold · Sesriem Oshana Campsite

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   150 km

Dag 9 (søndag) · Afsted til Gondwana Sperrgebiet Rand Park

I pakker sammen og spiser morgenmad inden rundrejsen fortsætter sydpå gennem noget af Namibias mest spektakulære ørkenlandskab. Destinationen er den lille base udenfor Klein Aus i Gondwana Sperrgebiet Rand Park. I ankommer tidligt om eftermiddagen og får sat jeres telte op.  Hvis I har lyst, så kan I tage ud på en kort vandretur via en hiking trail på egen hånd og ellers står den på ren afslapning med solnedgangen og senere aftensmad hen over bål. 

Ophold  · Campsite i Gondwana Sperrgebiet Rand Park 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   380 km

Dag 10 (mandag) · Dagtur til Kolmanskop

Efter en tidlig morgenmad kører I fra Klein Aus til Kolmanskops spøgelsesby 15 kilometer uden for byen Luderitz. Da der i 1910 blev fundet diamanter i Kolmanskops, blev området hurtigt en af de rigeste byer i Afrika med den første røntgenmaskine på den sydlige halvkugle, en bowlinghal og luksuriøse huse. Men da diamantbomben kom til en ende, og byens beboere derefter langsomt forsvandt, blev området efterladt og tømt, og byen udviklede sig til at blive en ‘Ghost Town’. 

Efter dette besøg fortsætter I videre til Ludertiz, som er beliggende på stenkysterne ud til Atlanterhavet og kendt for sin unikke og farverige kolonistil bygninger. I stopper ved Diaz Point og spiser jeres picnic-frokost. 

På vej tilbage til Aus, kan I være heldige at spotte vilde heste i Namib-ørkenen, som lever frit mellem Luderitz og Klein Aus. Hvordan disse heste kom hertil, er stadig et mysterie, og hvordan de har overlevet så længe i den tørre ørken, er intet mindre end imponerende.
I ankommer tilbage i campen sent om eftermiddagen, og kan slappe af med endnu en magisk solnedgang over bjergene. Aftensmaden bliver tilberedt af jeres guide. 

Ophold  · Campsite i Gondwana Sperrgebiet Rand Park 

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   260 km

 

Dag 11 (tirsdag) · Afsted til Quiver Tree Forest

Dagen starter tidligt med morgenmad  og med at pakke campen sammen, så I er klar til at fortsætte rundrejsen mod jeres sidste destination, Quiver Tree Forest. 

I stopper først ved det kendte Hell’s Blend-udsigtspunkt af Fish River Canyon. Her får I en fuld panoramaudsigt over den 2. største canyon i verden. Fish River Canyon blev formet for millioner af år siden af vanderosion og et sammenbrud i dalen på grund af bevægelser i jordskorpen.

Efter frokost fortsætter I til Quiver Tree Forest, som er placeret nordøst for Keetmanshoop blandt 250 quiver-træer. Skoven voksede spontant, og de ældste træer er nu omkring 200-300 år gamle. Quiver-træet er også Namibias nationaltræ, og skoven blev derfor udnævnt som et nationalmonument i 1995. 

Her kan I nyde jeres sidste aften under den klare stjernehimmel med et godt aftensmåltid. 

Dette er en perfekt lokation til fotografering af stjerner. Tilladelse for natfotografering kan tilkøbes. 

Ophold  · Campsite i  Quiever Tree Forest

Pension · morgenmad, frokost og aftensmad

   480 km

Dag 12 (onsdag) · Drop off i Windhoek

Efter morgenmad på campen starter I dagen med at udforske skoven og hvad vi kalder ‘Giants Playground’ – et geologisk fænomen af doleritsten, der ser ud til at være stablet af giganter. Derfra begynder I rejsen tilbage mod Windhoek. 

I passerer de små byer Mariental og Rehoboth, før I ankommer til Chameleon Backpackers sent om eftermiddagen. 

Pension · morgenmad og frokost

   500 km

Vi anbefaler ikke at booke et fly til denne dag.

Kontakt os for følgende campingprogrammer, som måske passer jer bedre: 


7/8 dage · Okonjima, Etosha Safari, Damaraland & Skeleton Coast Camping Safari

7/8 dage · Sossusvlei, Ghost Town, Fish River Canyon & Quiver Forest Tree Camping Safari

9 dage · Etosha, Skeleton Coast and Sossusvlei Camping & Lodge Safari

 

Inklusiv

Pick up & drop off i Windhoek

Transport i safari bil (pop-up tag, USB oplader)

Engelsktalende guide

10 nætter camping og 1 nat på hotel

Camping-udstyr

Måltider som anført i program og drikkevand

Alle nationalpark entré-gebyrer

Africat Foundation og game drive i Okonjima Nature Reserve

Game drives i Etosha Nationalpark

Himba Village besøg

Besøg til Cape Cross sæl-koloni

Sossusvlei udflugt inkl. 4x4 shuttle

Dagstur til Kolmanskop

Besøg til Diaz Point

Besøg til Fish River Canyon View Point

Besøg til Quiver Tree Forest og Giants Playground

Eksklusiv

Internationale flyvninger

Afbestillings-og rejseforsikring

Sovepose (kan lejes)

Første nat i Windhoek

Andre aktiviteter

Priser

Lavsæson · 16.600 kr.  ·  Højsæson · 16.600 kr.

Prisen er pr. person og baseret på 2 voksne i et dobbeltværelse/telt.
1% af prisen går til en valgfri organisation.

Se organisationerne

Bestil et uforpligtende tilbud nu!

Alle vores tilbud er uforpligtende. Dette er en gruppesafari, som afgår hver lørdag med fast ophold.

Vi kan også sammensætte et unikt program til jer ud fra jeres behov og ønsker.

Bestil tilbud