Kombiner jeres safari med en uges afslapning på Tanzanias trope-ø, Zanzibar.

Her får I perlehvide sandstrande og krystalklart blåt hav i eksotiske omgivelser af palmer og kokosnødder.  Udover afslapning byder øen også på historiske og kulturelle oplevelser af Tanzania. Det kan både opleves med en gåtur i de små og hyggelige landsbyer langs kysten eller på en tur til storbyen, Stone Town, hvor I også kan smage på de farverige krydderier og frugter og hilse på den lokale befolkning.  

Opholdet inkluderer 6 nætter på det eco-friendly boutique hotel, Zanzibar Magic med halvpension, Village Visit og Safari Blue Tour. 

Zanzibar Magic Boutique Hotel ligger på den nordøstlige kyst i den stille landsby Matemwe, og i første række til de hvide sandstrande. Det er eco-friendly og bygget med naturlige materialer, som palmeblade til deres luksuriøse bungalows. Hotellet har kun 19 værelser i afrikansk stil, som hver især har privat terrasse/balkon med udsigt til den tropiske have og hav.  Kom helt ned i gear og slap af på jeres egen terrasse, eller hæng ud ved hotellets lille poolområde eller i den stemningsfyldte bar/restaurant.  Hotellet tilbyder også gratis wifi til alle gæster, så I let kan dele jeres oplevelser med familie og venner.  

Under jeres ophold vil en lokal guide tage jer med ud på en let gåtur til Matemwe Village, hvor I vil besøge, se og lære mere om kulturen.  I skal også ud på den berømte Safari Blue Tour, hvor I sejler ud til små sandøer, og spiser frokost i rene paradisomgivelser med tid til at bade og snorkle fra båden.  

Hotellet kan også hjælpe jer med andre ture rundt på øen;  

Det kunne for eksempel være et besøg til øens krydderiplantager eller et besøg til Jozani National Forrest – en lille regnskov med nysgerrige Colobus-aber. Øen har også både et Conservation Center for havskildpadder og et sanctuary for store landskildpadder på Prison Island. For de adrenalinsøgende er Zanzibar også kendt for kite surfing med den gode vind fra øst.  Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme oplevelserne under havets overflade.

På Zanzibar er der de bedste muligheder for at udforske de mange koralrev i det Indiske Ocean med en guidet snorkling- eller dykkertur.  Alt sammen kan opleves på en guidet tur eller med transport i taxa. Øen er mindre end Fyn, og det er derfor let at komme rundt og opleve øens seværdigheder.  

Uanset hvad I er til, kan I være sikre på, at I får den perfekte afslutning på jeres rejse med et mindeværdigt ophold på Zanzibar.  

Inklusiv

Tur/retur privat lufthavnstransport
6 nætter ophold på Zanzibar Magic Boutique Hotel i deres bungalow
Morgenmad og aftensmad a la carte alle dage
1x Village Tour
1x Safari Blue Tour