Oplev nogle af verdens største pattedyr i en af de bedste whale watching-områder i verden! Kystbyen Hermanus på Garden Route er kendt for sine ekstraordinære observationer af pukkelhvalen, brydeshvalen og sydrethvalen, som både kan opleves til lands og til vands. I Sydafrikas store hvalsæson mellem august og november kan hvalerne nemlig ofte spottes fra kysten! 

Men hvis du gerne vil have et tættere syn på de ædle giganter, så er denne hvalsafari svaret! 

Pick up og drop off er i Hermanus, hvorfra I sejler ud i Walker Bay på udkig efter hvalerne og andre havdyr som sæler, fugle og måske endda også hvidhajer.
Når kaptajnen og havbiologen har spottet hvaler forude, må I nærme jer hvalerne op til 50 meter, og derefter er det op til dem, om de vil komme tættere på båden. Hvaler er naturligt nysgerrige, og det er derfor normalt, at de kommer helt op ved siden af båden!
Det er som de siger “a magical experience to be treasured”. 

Turen starter med en intro på land af en hvalekspert, og derefter går I ned til havnen, og stiger ombord på katamaranen. Katamaranen giver en formidabel udsigt og komfort, og mens I sejler ud og observerer dyrelivet, vil crewet sørger for, at I får en helt igennem fantastisk oplevelse med deres venlige og servicemindede tilstedeværelse. 

Hvaleksperten vil fortæller jer om arterne og deres adfærd, mens de bliver observeret i aktion. Og så vil en professionel fotograf sørge for at fange de bedste momenter på foto og video.

På vej tilbage til land er det muligt at købe lokale souvenirs og bestille en sammensat film af jeres tur, som ligger klar til jer, når I går i land. 

Turens længde kan svinge mellem 1,5-3 timer, da det kommer an på, hvor hurtigt kaptajnen finder hvalerne. Men tiden med hvalerne er altid den samme.  

Turoperatørernes motto er “Observing NOT Disturbing”, og beskyttelsen og bevarelsen af hvalerner og de andre havdyr er et princip. Samtidig stræber de efter at give en informativ og lærende oplevelse, som forhåbentlig kan sprede interessen i at bevare havets fantastiske arter. 

TILKØB TIL TUREN

Film af turens hvalsafari inklusiv bonus materiale af “Hermanus & the surrounds” og egen dokumentar-kortfilm “The Whale Season” 

Inklusiv

Tur/retur transfers fra Cape Town til Hermanus
Specialbygget katamaran
Hvalekspert med ombord
Service crew ombord
1,5-3 timer på vand
Forsyninger ombord - snacks og drikkevarer